Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Ožujak 2019. 15:26

Prošli put kad sam mislila da sam trudna kasnila mi je 3 dana. I kad je test bio negativan plakala sam 2 tj. Neću uopće više razmišljati o tome. Suzdržavam se od kupovanja testa.

Angie1205
    14. Ožujak 2019. 15:28

Ahahaha Rastika jesi luda 😂😂
    Ajd da je netko jednom nesto pametno cuo/procitao u posti...btw radim tamo 😂😂
    A sto se tice Djurdjice jesi me nasmijala, al nije to losa ideja uopce, nek se moja zove Fifi 🙈
    I nek me Fifi zaobidje vec za koji dan 👏

14. Ožujak 2019. 15:36

mala.le.90.

Nisam trudna, beta je 1.

Jako mi je žao 😪 odtuguj, pricekaj M, i u nove pobjede 🤞
    Ostale cekalice zelim puno srece ❤ i slazem se s onim sto je Malatajna napisala... od pustih simptoma i želje da ne dođe , ona samo zakasni.. i onda nakon minusa na testu bar se malo opustim jer znam da nisam trudna, i eto M u roku dan dva. To je čisti i jedini dokaz koji nered psiha i glava rade od nas.
    Rastika, bas si me nasmijala 😂  i to sam danas rucala Rastiku pa san te se bas sitila 😂 kako je mama? Oces ovaj mjesec u lov na zeca?

• baby
    14. Ožujak 2019. 15:52

Ja sam jednom radila test i kad sam stavila stapic u casicu s urinom samo sam osjetila kak sam procurila...i obrisem se a to m...hh onda sam muza zezala da bar nisam morala gledati test "pod povecalom" ko inace, kad je m dosla

mala.le.90.
    14. Ožujak 2019. 15:59

Kakav dan....mislim da sam trudna, dok cekam betu saznam da mi se gasi radno mjesto, nakon toga primim mail da je beta 1....
    Iskljucit cu se od svih tih pracenja, necu vise pratit ni plodne dane niti trakice kupovat...kad bude bit ce....u lipnju cemo na dodatne pretrage pa sta bude...
    Cure sretno svima❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Mika111
    14. Ožujak 2019. 16:08

Mala.le baš mi je zao da je beta negativna i zao mi ke zbog radnog mjesta....grozno da te sve snašlo isti dan, odtuguj sada imas na to potpuno pravo i onda ponovno smogni snage i kreni hrabro dalje i nadam se da ce tebi kao i svima nama ovdje uskoro doci plusici i zdrave bebe. Samo hrabro dalje❤❤

Angie1205
    14. Ožujak 2019. 16:26

Malale nemoj sad sama sebe jos deprimirati. Odtuguj danas, isplaci se a od sutra u nove pobjede, sve se nekako dogadja sa razlogom, valjda ima razloga i tvoj danasnji los dan. Drz se 😘

Reni
    14. Ožujak 2019. 17:01

Mala le bas sam se razocarala zbog tebe 😒😒😒 ne znam sta da ti kažem kad znam kako ti je. Drzi se 😘

mala.le.90.
    14. Ožujak 2019. 17:11

Hvala zene drage...
    Dobro sam s obzirom kakav sam dan imala. Cak nema ni puno suza...jbg, izgledalo je da je to to, najjace dosad...
    Uopce nemam volje planirati vise a mozda je to dobro...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

fairy_
    14. Ožujak 2019. 17:15

Mala le žao mi je da ti je beta negativna, a uz to još i ta situacija na poslu.. 

Ja sam 7 mjeseci pokušavala ostati trudna,umišljala simptome i svašta nešto i uvijek razočarenje, a radila sam posao koji mi je stvarao ogroman stres pogotovo što sam radila u 3 smjene i jedan dan se ja posvađam sa šeficom i dam otkaz, menga mi taj put uranila 3 dana zbog tog stresa i sljedeći ciklus nisam uopće znala kad da ju očekujem, nisam razmišljala uopće o simptomima ni ništa,samo sam nadoknađivala propuštene kave s frendicama itd.. I pošto su mi ciklusi inače bili 25 dana, uđem ja u aplikaciju i piše kao da mi kasni 3 dana i ja kontam ma nisam trudna nema šanse i imala test doma i napravim ga kad ono plus samo takav i evo nas sad skoro 23.tt😊 Zato nemoj žalit toliko za poslom, ja ti od srca želim što prije da vidiš plus i tebi i drugim curama, možda je baš idući mjesec taj!😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.