Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    17. Ožujak 2019. 11:11

zvjezdica37

ena0206

Jel taj čaj od vrkute stvarno djeluje jer i sama imam problema. Em su mi bolne menstruacije, em imam problema s tim da ostanem trudna. 😑

Ja pijem vrkutu caj od 10mjeseca prosle godine.meni je pomoglo.Imam manje bolan pms.inace bez toga po 7dana prije na tabletama .
    Takodjer nemogu ostat trudna.

Budem ja to sebi kupila. Vrijedi pokušati... 
    Hvala draga na odgovoru😘

annika
    17. Ožujak 2019. 11:59

Pozdrav svima.
    Onima koji rade betu i testove šaljem puno vibrica.  Curama s negativnim testovima šaljem pozitivne vibre za idući ciklus.
    Ja ne mjerim i ne pratim ništa. Prošli mjesec sam se cijela ufurala, počela umišljati i simptome, napravila 2-3- testa, razmišljala otići na vježbe ili ne, da ne bi naštetila trudnoći...ma u 2 tjedna samu sebe izludila. Naručila sam trakice za ovulaciju, otići ću provjeriti hormone pa kad i ako bude, bude.

[iimg]

Mala_mu
    17. Ožujak 2019. 16:48

Mikka hvala!
    Cure može pomoć?
    Pijem duphaston 3*2 i uopće se ne sjećam jesam li popila dozu sad u 16:00 🙄
    Sad neznam smijem li popiti il da čekam ponoć?
    Smeta li ako popijem duplo?
    Šta da radim? 😱

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

zvjezdica37
    17. Ožujak 2019. 16:53

ena0206

zvjezdica37

ena0206

Jel taj čaj od vrkute stvarno djeluje jer i sama imam problema. Em su mi bolne menstruacije, em imam problema s tim da ostanem trudna. 😑

Ja pijem vrkutu caj od 10mjeseca prosle godine.meni je pomoglo.Imam manje bolan pms.inace bez toga po 7dana prije na tabletama .
    Takodjer nemogu ostat trudna.

Budem ja to sebi kupila. Vrijedi pokušati…
    Hvala draga na odgovoru😘

Nastetit ti ne moze a proguglaj o njemu jer ima puno dobrih stvari o njemu.i moras bit strpljiva jedno 2mjeseca da pocne djelovanje jer ipak je to caj

• leptiric00
    17. Ožujak 2019. 17:53

Ja danas bas razgovarala sa sestrom ona je trudna,veli jednom smo se posexali i to poslije ovulacije,i eto bam beba ,jako ju je iznenadilo,veli bila sam uvjerena da nema sanse ,i eto ipak ima,mi se prosle mjesece sexali svaki dan,pa nista,ali ovaj mjesec me muz bas  nekak strasno zivcira pa nebude svaki dan ocito,mozda je i to dobar znak hihihi😂 

Grizli
    17. Ožujak 2019. 18:07

Mala_mu

Mikka hvala!
    Cure može pomoć?
    Pijem duphaston 3*2 i uopće se ne sjećam jesam li popila dozu sad u 16:00 🙄
    Sad neznam smijem li popiti il da čekam ponoć?
    Smeta li ako popijem duplo?
    Šta da radim? 😱

Mala mu jel znas kad si pocela uzinati duphastone. Ako znas izracunaj koliko imas popijenih tableta pa ces znat dal si popila u 16h. Mislim da ne bi trebalo stetiti al ne znam dal je pametno bas tako pretjerat ako si ju popila. 

Grizli
    17. Ožujak 2019. 18:08

Inace vremenski nije bas nuzno ih piti svakih 8h ja dok sam ih pila sam znala ih popit poslije svakog obroka i onda bi zapamtila d a popijem jer ja sam obicno zaboravila uopce se sjetiti da to trebam popiti. 

• Bebalove
    17. Ožujak 2019. 18:31

Zdravo cure,danas sam sebi kupila caj od macine trave,pa me zanima ima li koja os vas da ga je koristila da mi objasni kako i koliko ga je bila.Naime,na kutiji caja pise da se supena kasika zalije sa 1L prokljucale vode i da se cijeli dan pije umjesto vode.A na internetu sam proguglala da pise 2-3 solje na dan + da se tokom menstruacije pauzira.Pa eto zanima me kako ste ga vi koristile,i koliko vremenaki(mjesec,dva,tri...?)?
    Nekako mi 1L dnevno tog caja zvuci previse  jer ionako je sam po sebi ruznog ukusa pa se bojim da ce mi u roku dan-dva ogaditi pa cu odustati.
    Jer tako sam i sa vrkutom 3 solje na dan i brzo sam odustala jer ga vise ne mogu smisliti samo zbog tog okusa.I da,planirala sam u taj caj da stavim i kasikicu meda tokom konzumiranja da ublazi okus ali nisam sigurna jer mi je jedna zena savjetovala da ne stavljam jer med ili secer u caju radi svoje slatkoce ubiju sve ono sto je u caju dobro...

Bebalove

• Tonkica1
    17. Ožujak 2019. 20:37

Ciao curke! Svim novima zelim dobrodoslicu i da sto prije mozete otici sa ove teme iz predivnih razloga!
    Meni je danas 21dc, 3dpo po simptomima ovulacije, a po aplikaciji 6dpo. Danas sam vidjeli male tockice krvi na papiru kad sam se obrisala i osjecam blage grceve. Ma je li moguce da je sada implantacija? Ne znam sto da mislim, ne zelim se previse nadati, necu raditi test dok mi M ne zakasni.
    Drzim vam 🤞 i saljem 😘

tata_me_zove_zlato
    17. Ožujak 2019. 20:45

Grizli draga,srecno sutra.Evo da te obradujem-ukrala sam ti M.Danas punih 6 nedelja  ,i ja procurila.Nikad se nisam tome obradovala kao sad jer cu uskoro moci opet bebicu.Cisto da ti javim da je ne cekas  😍 srecnooo 🙏🙏 ako nisam promasila dan

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.