Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_mu
    15. Ožujak 2019. 22:58

Mi smo onda tu negdje sa tjednima... ma znam samo pozitiva... bit će kako bude, iako mi ni ginekolog nije djelovao bas ohrabrujuće al do sljedećeg tjedna pokušavam prebaciti misli u pozitivu....
    Nema druge! ☺️

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Mallla
    16. Ožujak 2019. 07:18

Bebalove prvo što će svaki imalo normalan gin. Predložit je spermiogram  iako se muškarci toga užasavaju to im je samo još jedna akcija sam svoj majstor. Ako će pretragu raditi privatno čak čašicu može kući napunit i u roku 1h donijeti u kliniku. Hoću reći da je muškarcima puno lakša pretraga a puno govori. A žena treba od hormona pa na dalje svega i svačega. Probaj ga nagovoriti.....onaj put kad sam svog natjerala na to prije nego su došli rezultati saznala sam da sam trudna (prije 3 godine).
    Samo hrabro, nama je taj prvi put trebalo 10mj ciljanja, a nismo se pazilli više od godinu

url=https://lilypie.com]

Grizli
    16. Ožujak 2019. 07:42

Pcelicaaaa definitivno bi rekla da je kod tebe u pitanju pcos. Iako se inace po nekon prvailu ne vade nalazi hormona osim pocetkom ciklusa 2-5 dan ali i na tom nalazu se vec vide odstupanja. Norules ti je dala najboji odgovor jer zna iz prve ruke. Imas opciju pokusat sa prirodnih lijekovima pa kroz koji mjesec vidit situaciju. Al ako se ne to odlucis nemoj mislit da ce se stvar rijesiti u 10 dana za to treba nekoliko mjeseci al moguce je. Prolaktin svakako bi trebala po noviti jer i na ovom nalazu je prema gornjoj granici pa onda ako je opet povise dalje u obradu jer on koci inace ovulacije isto.
    Lady zelim ti urednu trudnocu dalje! Sretno i jos jendom cestitam. Za uzv ne znam nemam iskustva pa ce ti to cure koje vise znaju rec.
    Babalove zao mi je da si dobila. I mislim da smo sve ovdje bar jednom to dozivile i suosjecamo s tobom. To sto si mlada je super jer nemas borbu sa vremenom preostali za normalnu plodnost i to ti je prednost. Ako je gin sumnjao na pcos onda bi trebala vaditi spolne hormone 2-5dc i ako je tu problem to se da rijesavati. Evo Norules je bas pisala pa ako nisi procitaj njen post. Kod pcos se javlja da nemas ovulacije a onda ne mozes ni zatrudniti. Muz na spermiogram iskreno nema smisla da ide ako ti jos nisi niti 1 pretragu obavila. Osnovno bi bilo ti hormoni, uzv, papa test, brisevi. Ne kazem da nije problem i kod njega mozda, al najbolje je prvo tebi ustvrditi dal postoji pcos, ovulacije itd. A sve te nalaze mozes izvaditi 1 vadjenjem krvi. 
    Reni zao mi je da je beta negativna.
    Mala mu zao mi je da ne raste gv. Jel imas kakve grceve ili stogod? Gle uvijek se vrijedi nadat nikad ae ne zna i skorz nemoguce stvari se dogadjaju pa zasto ne bi i to da na slijedećem uzv bude bolji nalaz. 

Mala_mu
    16. Ožujak 2019. 08:48

Jutro cure!
    Grizli da grčevi i bolovi kao da trebam dobiti mengu...
    (.)(.) su mi se ispuhale i ne budim se noću na wc...

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

pticatrkacica
    16. Ožujak 2019. 10:12

Bebalove zao mi je za m,isplaci se i onda kreni dalje.
    Nista ne ide na silu ni onako kako bi mi htjeli,daj sebi vremena. Ja se nisam duugooo javljala jer nemam sta pametno rec. Nalaze sam odradila,ali jos ih nisam vidjela jer sam na putu,tako da stavljam sliku iduci tjedan da Grizli prostudira.
    Ono sto sam htjela rec ja imam sina od sest godina. Ostala sam trudna neocekivano. Taman smo se bili zarucili,zadnja godina faksa. Otisli radit sezonu,volili se gdje smo stigli. Kao pazili se,ocito da nismo. Nisam znala za ovulacije,ni za sta,znala sam samo da dobivam redovno. 
    Od tad zivim u zabludi da je lako ostat trudan.
    Tri godine se stitili kao necemo drugo dijete dok se poslozi faks,kuca,posao. Nakon toga kao ne cuvamo se. Prije malo vise od godinu dana poceli aktivno,cilja o raditi na bebi. Ne ide! I onda stavili rok,ako do 2mj.2019 ne zatrudnim idemo na pretrage.
    Eto sad smo u tom fazonu. Taman su plodni dan,sve smo pokrili. Pa sta bi,bi. A kad se vratim,nosim nalaze ginekologu i saljem dragog na spermiogram.
    Meni osobno je sve to bas zapetljano jer u BiH nije sredjeno zdravstvo kao u RH,tako da treba i financija za sve. U mom gradu nemamo ni ginekologa. Al borit nam je se 
    Glavu gore,ima nas puno koji zelimo pa ne ide. Milijun i jedna stvar se treba posloziti za bebaca. Znam da nije lako,al vjeruj mi,opusti se mlada si i daj si rok. Npr.ako ne dodje do trudnoce za 6mj.pocni vadit nalaze. Sta je jedna igla i vadjenje krvi za visi cilj i za bebaca.
    Eto ili ne tipkam ili pretipkam.
    Veliki pozz RASTIKI jer me bas nasmije,uvijek.

• anamor
    16. Ožujak 2019. 10:50

Pozdrav..jucer folikulometrija 11DC, desni jajnik folikul 17,6 mm, a endometrij trolinijski 6mm. Dobila Duphastone 2x1, 12 dana, pa da vidimo hoce li napokon uspjeti nakon 10 ciklusa. Kaže moj dr. sve ti je u glavi. Sretno svim curama.

• Bebalove
    16. Ožujak 2019. 12:07

Hvala vam cure,da li ste mi jedno veliko ohrabrenje da ipak nije sve crno.❤❤
    Sad sam na tome da krenem sa cajevima vrkutom,macino travom i folnom kiselinom.Ako za 3,4 mjeseca se ne ostvari cilj idem na pretrage pa sta Bog odluci neka bude. :)

Bebalove

Reni
    16. Ožujak 2019. 13:45

Mala le jesi li tu? Jel ti dosla vjestica,ja jos nemam naznaka da ce doc 🤨
    Drzite se cure 🤞🤞🤞

• jelka11
    16. Ožujak 2019. 13:58

Hej nova sam imam pitanjca?
    Znaci ovako kasni mi 7 dana , na 5 dan smo radili test i bio je - .
    A simptomi su znaci kao pred M.
    Hvala na svim odgovorima!

• Pcelicaaa
    16. Ožujak 2019. 14:21

Jel ima itko iskustva s kapima konopljike? Malo sam istrazivala na netu i sve mislim da ih narucim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.