Mala lejesi li tu? Jel ti dosla vjestica,ja jos nemam naznaka da ce doc 🤨
Drzite se cure 🤞🤞🤞
Tu sam draga, dosla je nakon 2 dana kasnjenja. Ostajem pri tome da jedno vrijeme necu nista pratit ni kupovat. Seksat cemo se kad nam se seksa i eto...ako nece kad hoces, mozda hoce kad neces...
Osjetim da mi je tijelo zgrceno od svih tih napetih ocekivanja i namjeravam mu priustit odmor od tog svega...pa ako bude srece da i ja na kraju kazem onu dosadnu "sve je u glavi"
Kako si ti?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le le neka tako i bude... Nekada stvarno dođemo do toga da kažemo stop! Sretno
url=https://lilypie.com]
Mala lejesi li tu? Jel ti dosla vjestica,ja jos nemam naznaka da ce doc 🤨
Drzite se cure 🤞🤞🤞
Tu sam draga, dosla je nakon 2 dana kasnjenja. Ostajem pri tome da jedno vrijeme necu nista pratit ni kupovat. Seksat cemo se kad nam se seksa i eto…ako nece kad hoces, mozda hoce kad neces…
Osjetim da mi je tijelo zgrceno od svih tih napetih ocekivanja i namjeravam mu priustit odmor od tog svega…pa ako bude srece da i ja na kraju kazem onu dosadnu "sve je u glavi"
Kako si ti?
A evo i ja ocekujem da stigne vjestica,jos uvijek nemam nekih simptoma osim sto me boli pomalo donji dio trbuha ali sve me vuce da je mjehur, nekakva prehlada vjerovatno..beta negativna,u svakom slučaju nemam se cemu nadati,samo da ne kasni puno i sto prije prođe pa idemo dalje..htjela sam narucit jos trakica za ovulaciju ali necu,stvarno su me iscrpile,idemo probat opusteno pa sta bude. Drzi se! 💪🙂
Jutro zene. 🙋🏽🌞
Uuuu ali ste ga natipkale, odlicno! Volim kad imam sta citat uz kavu. 😉
Ih, nemam pojma tko je sta napisao pa cemo ovako... netko me pitao kako mi je mama, ok je. Ide na kemo, malo joj je nesto krv ne bas najbolja pa su joj smanjivali kemo i tako... bori se. Markeri su joj se fino smanjili, dosla je taman na pola, jos tri kemo pa cemo znati na cemu smo. Ali bit ce to sve dobro, ja vjerujem. Ono sto mami govorim stalno... ako ju nije dotukao moj pubertet nece ju ni tumori! 😂😂
Đurđica i ja smo na petom danu druzenja danas, jos dan, dva i ode ona svojoj kuci. U petak smo nas dvije popricale uz koncert Beth Hart, pukla boca vina. Moze Đurđica bome popit. Samo mi nije jasno, ona pije a mene glava boli. 😂😂 sta ce bit za mjesec dana to samo nebo zna. 😉 kad ode krecem u lov na zeca, i trudit cu se i dalje ostat kul, nema testova, stiskanja cica, tumacenje iscjedaka... nema. I onako cu saznat hoce li Đurđa (a kako joj tepam nakon malo vina) doci ili ne. Cuvam energiju i dalje. Nema sta, trudim se, sexam se i ne mogu vise od toga. Dalje nije na meni. Pa onda nek se netko drugi i nervira. Menga dodje ali zivci kad odu vise bome ne dolaze 😂😂😂
Pozdravljam sve Đurđe, Fifike i ako ima koja Marina. Svima drzim fige, a Grizli tebi drzim sve sta treba samo sretno s postupkom i vremenom! 🤞🏼❤️
Sretno cure i dobrodoslica i novim curama,dao Bog da odete od tud sto prije. 😉
I jedite rastiku djeco, ona je zdrava 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika za tvoju mamu ne znam dal sam ti vec pisala ili ne pa oprosti ako se ponavljam al bolje da kazem 2 put nego ne spomenem. Moja seka je bas zavrsila prije mjesec dana terapije i uzimala je uz terapije probiotike 75miljardi u kapsulama +b kompleks, imuno 1000 yasenka, vitamin d 3000 i primala terapiju bioenerdije po domancicu na daljinu. S time da pocela na polovici ciklusa terapija jer su joj nalazi se poceli "kvariti" i skoro su joj otkazali lijecenje. Onda je krenula sa svim tim i dr nisu mogli vjerovat da joj se stanje tako popravilo, nestale joj sve otekline i nuspojave, odradila terapije do kraja i na kraju krvu sliku zadnju sta je radila 15 dana iza terapije nalaz vise nego dobar s obzirom na sve. Eto mozda bi nesto od toga pomoglo i tvojoj mami. Znam da je tesko ako ima mucnine to sve uzinat. Sretno i da mama bude bolje cim prije!
Ej Grizli, a bas mi je pala na pamet neki dan tvoje sestra. Jos sam te mislila pitati kakva je situacija s njom.
Za bioenergiju si mi govorila, ali to nije proslo kod moje mame. To je zena poprilicno tvrdoglava oko ‘alternativnih’ stvari. Ali polako ona u ovoj situaciji otkriva alternativu. Ne mozes nju prisilit, njoj pricas o necemu pa cekas da ti se obrati i pita: a kako to ide? 😂
Ali ovo ostalo cu joj prenijeti. Pije ona aroniju, maticnu mlijec, aloe veru i radi neki sok od cikle, mrkve, jabuke, meda i limuna... to je ona neki recept iskopala kao za poboljsanje krvne slike. Sve to pije taman od kak je krenula sa kemo. I uzima (doduse ne od pocetk) one neke napitke za jacanje sto joj doktorica daje. Ali budem joj prenijela i ovo onako kao suptilno u razgovoru... tako to kod nje ide. 🤦🏻♀️
A sta mislis da ja dogovorim bioenergiju bez njenog znanja? Mislim, jel ok napraviti?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Taj sok od cikle je i koja sestra probala al joj se jako povracalo od njega pa je odustala. Posto uzima dosta toga vec mozda da joj samo ubacis probiotike dobri su da odrze uredan metabolizam. Te napitke je i moj tata pio, al vise snage je dobivao od svijezeg sira pomjesanog sa svjeze mljevenim lanom. U prehranu joj jos mozes ubaciti mango kao voce a zapravo ima antikancerogeno dijelovanje. Sesta ga jede svaki drugi dan. A za bioenergiju ja sam tati bila ju narucila na daljinu da mu rade dok je jos u bolnici bio i taj dan kad je trebao dobiti prvu ja sam mu rekla to tek 2 minute prije. Malo je grintao al onda kad je pocelo je reko joj to je super. Znam slucajeva di ljudi nisu znali da primaju. Vazno je samo da u tom momentu se ne dize niti ista radi, trebala bi lezati, pa mozes probat samo bi onda trebao netko biti s njom da se ne bi digla jer moze imat vrtoglavicu. Iako oni to obicno rade navecer koliko sam skuzila. Sestra je primala u 23h tako da je ona najcesce spavala kad bi dobivala pa nije ni znala.
Super! Odmah sam mami poslala sve, javila je odmah di da ja to kupim? 😂😂 znaci, primila se informacija. Kaze da ce danas poslati poruku rodjaku koji je kirurg da ga pita da joj sve objasni sta je sta... pa ce uzeti sta treba. Rekla sam joj da naglasi da ima vrecicu za fekalije jer ne znam kako to ide s probioticima posto oni obnavljaju crijeva a njoj su dio izvadili van i izvukli crijevo van i stavili stomu, tj. vrecicu. Vjerojatno nema neke uloge to dvoje ali bolje pitat pa bit siguran. 😉
Bas ti hvala, ove informacije su mi stvarno trebale. A za bioenergiju... mozda da joj probam kad bude jednom na kemo bila. Jer kad ju prikopcaju lezi cijeli dan. Moram dobro saznati jel idu na wc tad, kako... budem ja vec nesto organizirala. 😉
Stvarno ti hvala do neba za ovo. Nije mala stvar ovo saznati, vjeruj mi. Muci se mama ne zna prenijeti info od doktora, ja nisam gore a sestra i tata... ma oni imaju malo drukcije glave i nisu toliko u alternativnim stvarima pa ne znaju za puno toga. Ne krivim ih naravno. To je normalno. A ovo s losijim nalazima me bas mucilo, niko joj ne govori sta da radi od doktora, dva puta su je vratili sa kemo a ja ne znam vise sta da istrazujem a nisam bome ni doktor. 🤷🏼♂️
Hvala ti jos jednom, nadam se da ti se sestra zauvijek rijesila ove govnarske bolesti.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Nema na cemu draga Rastika. Mislim curama se ispricavam ako nismo u temi al tvoja mahka mora biti dobro da bis ti se mogla opustiti i zatrudniti. Zasluzujete malo srece da vam se svima digne raspolozenje. E sad nisam sigurna za probiotike kad je operacija bila na crijevima al budem ti se i ja malo raspitala. Sestri je tu kuru slozio imunolog i jutricionist koji joj je rekao da bi to sve osobe trebale uzimat samo u duplo manjoj dozi kao prevenciju, a oboljeli obavezno. Najvaznije da unosi dovoljno hranjive tvari i da joj stolica ne bude previse kruta jer onda zna biti problema s tim vrecicama. Moj tata je imao za zuc pa smo to morali isto paziti. Ajde nek je sa srecom i da mama izdrzi sve nedaće i da uskoro bude bake s tvoje strane!
Bioenergiju ne mogu primat za vrijeme terapije jer je to onda preveliko opterecenje za organizam. Sestra je terpaiju primala ujutro u 8, a bioenergiju u 23.
Sortiraj odgovore
Najstariji