🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Cure, ja sam jucer vadil betu i sad sam napokon mirna i vise nemam simptome trudnoce 😂 Cekam mengu... valjda bu dosla uskoro jer me non stop dole nekaj lagano grči.
Mylady, ja sam znala imati ugruske za vrijeme normalne menstruacije. Ne puno.
Ajmo cure javite da su + tu!
Peggy probaj danas opet... ja mislim da piše da se očitava test 5 minuta i ono poslije ne vrijedi...
Cure meni se skroz smanjilo to krvarenje doslovno u tragovima... vise sam u wc-u nego bilo di drudje u kući... 😂 stalno provjeravam... sutra idem ponovo kod ginića, nadam se da će reci nešto pozitivno... nikome nismo ni htjeli govoriti do prvog pregleda i onda se desilo krvarenje...
a sto se tiče simptoma pije testa? bas nikakvi bolovi kao da trebam dobiti vjesticu, sise boluckaju, iskreno najmanje sam se nadala da ćemo ovaj put pogoditi, jer ja i MM se nismo bas taj mjesec ni vidjeli kako treba od posla... kad je kasnila reko mene zajebavas i ovaj mj napravim test i taman ga krenem bacati i vrag neda
Mira ono +
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Ajmo cure javite da su+ tu!
Peggy probaj danas opet… ja mislim da piše da se očitava test 5 minuta i ono poslije ne vrijedi…
Cure meni se skroz smanjilo to krvarenje doslovno u tragovima… vise sam u wc-u nego bilo di drudje u kući… 😂 stalno provjeravam… sutra idem ponovo kod ginića, nadam se da će reci nešto pozitivno… nikome nismo ni htjeli govoriti do prvog pregleda i onda se desilo krvarenje…
a sto se tiče simptoma pije testa? bas nikakvi bolovi kao da trebam dobiti vjesticu, sise boluckaju, iskreno najmanje sam se nadala da ćemo ovaj put pogoditi, jer ja i MM se nismo bas taj mjesec ni vidjeli kako treba od posla… kad je kasnila reko mene zajebavas i ovaj mj napravim test i taman ga krenem bacati i vrag neda
Mira ono +
Za par dana ću ponovit... ne znam ni kako je bilo u roku od 5 min jer čim sam vidila da se pojavila samo 1 crtica ja sam bacila test haha a i nikad se nije pojavila druga crtica ni nakon nekog vremena kad sam stalno škicala,pa mi je zato čudno
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Mylady, ja sam znala imati ugruske za vrijeme normalne menstruacije. Ne puno.
Imam i ja posljednja tri mjeseca,ali me prepalo dok sam sad vidjela taj ko komad mesa..sorry na opisu.
Peggy držim fige! I navijam za +
😊
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Nisam isla vadit betu,kupila sam neki test za 5 dana ranije testiranje i negativan je..od nocas sam dva puta morala mijenjat gacice jer mi iscuri tako slinav iscjedak,bjelkast,doslovno mi popliva gacice,osjetim ga kako se izlijeva bas kao menga kad teče..
Ja sam izvadila betu...sad cekam...raspolozenje mi je uzasno....
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pozdrav cure, čestitam svima na dosadašnjim plusicima i vama ostalima sto prije da ih ugledate.
Znate li može li se u bipi kupiti test trakica? Ili ih ima samo u mullera i dma?
Sortiraj odgovore
Najstariji