Nisam clear blue nijednom koristila
Ni nemoj ja sam ga koristila i grozan je... meni je pokazao plus a na svim ostalima minus
Ni ja, u 1 se probudila. Danas u toku dana nekad ce bit, mailom cu dobiti nalaz.
Da sam bar i ja stigla na betu. Nista probat ću se strpiti,ti javljaj cim budes znala
Grizli, zelim ti puno srece i snage i da nam sve lijepo javis!!🙏😘😘
Cure u iscekivanju , zelim svima velike plusice!!
Nemojte toliko trazit simptome, jer psiha je cudo. Govorim iz iskustva. Bila sam 10xtrudna nema sta ne bi guglala i sve odmah nasla na sebi. Onda sam rekla sebi dosta je to nigdi ne vodi. I tad mi se pokazao simptom koji sam znala da je nesto drugo .ono ka da ti tijelo pokaze samo da je nesta ovaj mjesec drugacije🖐🙂 Iscjedak , probava , grcevi,mucnine, sve to dodje vecinom od 7.tjedna barem ....cure budite opustene koliko mozete jer virujte mi tako ce najbrze doci zeljeni plusic (naravno ako su nalazi ok i sve ostalo) 😘😘😘
Cure zelim vam samo reci da ne naglite sa testovima i betom... isto tako i simptomi su tu isti kao i M... svaki put kao neki novi simptom i eto nisam trudna... Psihu si jos vise ubijate sa tim racunanjima i traženju simptoma te preranim testovima i vađenju bete na svoju ruku.... probajte se okupirat necime.. jer sto vas vise citam vidim da sebi škodite sa time...
Nadam se da necu biti krivo shvacena ovim postom.. ja vama zelim svima svu srecu i da docekate svoje smotuljke, samo se malo probajte opustiti(znam i meni je to najgora rijec koju mi netko moze reci ali je tako) 💖
Baby mozda da razmislis kad odes kod dr da aad to odradite pa da bude srece nakon toga sa urednom trudnocom.
Mika dobila svoj dr. Raspravljala se s njom, i vjerojatno da nije bolesna ko konj bi vristala na mene ovako nije bila u mogucnosti. Svasta mi nadrobila, no sad mi je jasno ona racuna ovulaciju od ponedjeljla, jer u subotu je folikul bio, a to sto ja sam osjetila O u subotu navecer oni to ne uzimaju u obzir i to je to. Po njoj to je sve kako treba biti. Pa smo se malo porijeckale, al transfer mi ostaje za ponedjeljak a onda sto bog da. Al bar sad znam za drugi put pamet u glavu.
Mala tajna hvala! I slazem se s tobom i Babylove za simptome. Ja sam cak nekoliko mjeseci povracala i kava mi se gadila nekih par dana prije M, a nisam bila trudna, a desilo mi se i da sam bila trudna a nisam imala ni 1 simptom. Tako da psiha cuda cini.
Cure zelim vam samo reci da ne naglite sa testovima i betom… isto tako i simptomi su tu isti kao i M… svaki put kao neki novi simptom i eto nisam trudna… Psihu si jos vise ubijate sa tim racunanjima i traženju simptoma te preranim testovima i vađenju bete na svoju ruku…. probajte se okupirat necime.. jer sto vas vise citam vidim da sebi škodite sa time…
Nadam se da necu biti krivo shvacena ovim postom.. ja vama zelim svima svu srecu i da docekate svoje smotuljke, samo se malo probajte opustiti(znam i meni je to najgora rijec koju mi netko moze reci ali je tako) 💖
U svemu se slazem sa ovim postom,ali evo primjera npr.kod mene.5ti dan kasni simptoma ima al test negativan.Imam osjećaj da Ce svaki cas da procuri al od vjestice nigdje.Psiha mi je na izmaku jer ne znam sta da mislim.Ne mogu se nikako opustiti jer apsolutno ne znam na cemu sam.Evo od jutros trckaram samo na WC. A krsta probodose od bolova.Svaki dan iznova je neki simptom(ili psiha Neda mira pa sama sebi taj simptom stvorim)
U svakom slučaju lijepo je procitati svaki savjet i podršku al bome dan kad zakasni nije lako se opustiti a kamoli kakav simptom da se ima.❤
Cure zelim vam samo reci da ne naglite sa testovima i betom… isto tako i simptomi su tu isti kao i M… svaki put kao neki novi simptom i eto nisam trudna… Psihu si jos vise ubijate sa tim racunanjima i traženju simptoma te preranim testovima i vađenju bete na svoju ruku…. probajte se okupirat necime.. jer sto vas vise citam vidim da sebi škodite sa time…
U svemu se slazem sa ovim postom,ali evo primjera npr.kod mene.5ti dan kasni simptoma ima al test negativan.Imam osjećaj da Ce svaki cas da procuri al od vjestice nigdje.Psiha mi je na izmaku jer ne znam sta da mislim.Ne mogu se nikako opustiti jer apsolutno ne znam na cemu sam.Evo od jutros trckaram samo na WC. A krsta probodose od bolova.Svaki dan iznova je neki simptom(ili psiha Neda mira pa sama sebi taj simptom stvorim)
U svakom slučaju lijepo je procitati svaki savjet i podršku al bome dan kad zakasni nije lako se opustiti a kamoli kakav simptom da se ima.❤
Slazem se da do dolaska menge ne treba biti napet niti traziti znakove ali kad kasni a imas simptome...e to je druga prica..pogotovo kad imas spontani iza sebe, i svoje se sjenke plasis...
Naravno da je svaki savjet iz dobre namjere ali tesko je cekati i biti smiren...
Nek nam je Bog na pomoci...samo da imamo snage za sve...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Joj kad ste vec kod tog umisljanja simptoma ziva istina.. Skroz razumijem cure koje nisu jos bile trudne.. Svi moguci simptomi se jave pred m.. Ali evo npr moje iskustvo nikad mi m nije kasnila do mjeseca kad smo poceli radit na bebi... A onaj mjesec kad sam ostala trudna sam jednostavno znala... Cak se ni s testom nisam zurila jer sam znala.. Radila sam ga tek 5 dan kasnjenja a inace bi 5 dana prije ocekivane m... :P nazalost moja t nije zavrsila najlijepse moguce ali valjda sljedeca bude :D sretno svima <3
MissT
Slazem se cure sa vama u potpunosti.. ali kazem vam iz svog iskustva... znaci prije nego sto smo poceli pokusavati.. M je bila tocna u dan.. simptome zapravo nisam opazala jer ih nisam trazila.. a kad smo poceli raditi na bebi prvi mj je zaksnila.. sve moguce simptome imala.. testovi negativni.. dosla nakon 4 dana.. najduze mi je 8 dana kasnila sto mi je doktor rekao da je do tj dana kasnjenja normalno.. i tako evo 2 godine redovito svaki mj nesto novo neki novi simptom i nikada nije tocna u dan.. nakon transfera sve moguce simptome ali eto nije uspjelo... testova sam napravila za cijeli kamion...
Ja se zbilja iskreno nadam da ce kod vas ipak biti pozitivan ishod ali samo pisem kako je meni
Menstriuacije nema a test negativan...dosta se cura cudi tome..meni bi tako kasnila ja napravim test i test negativan i eto nje za 2 , 3 dana od negativnog testa. Sve mi bilo pod psihom i kad sam vidila da nije trudnoca , odmah kroz para dana dodje M. .da ne govorim kad sam radila testove a u tim ciklusima nisam ni mogla zatrudnit. Ja preporucam pracenje kod ginekologa i nista na svoju ruku.
Sortiraj odgovore
Najstariji