Isto sam mislila da nema svrhe se uzrujavati prije, ali otkad sam dozivjela spontani preporucam pracenje bete i sve, sto god ti dane cini laksima. Naravno ako mozes izdvojiti te novce. Znam cure koje su na taj nacin otkrile na vrijeme vanmatericnu trudnocu. Eto i ja sam znala da mi je krenuo spontani, umjesto da se po ginekolozima nadam jos 7 dana da ce sve mozda ipak biti ok. I na puno gluplje stvari ljudi trose novce. Sad mi je zao sto nisam inzistirala da me naruci prije na prvi uzv, a ne tek 9+3 ili da sam bar otisla privatno kad sam bila u 7. tjednu.
Samo da prijavim mengu od jucer. 😂😂 Bilo je za ocekivati da ce stici tako da nema drame nikakve. Dobra je, ne curi puno, ne boli, pristica nema. Kuc kuc u drvo. Odlucila sam da ju necu vise zvati vjestica. Naci cu joj neko lijepo ime pa da se sprijateljimo onda cu je zamolit da ovo bude zadnja u iduih godinu sana ali zbog trudnoce ne zbog menopauze ili ne daj boze neke bolesti. 😂😂
Evo nek se zove Đurđica. Dobrodosla Đurđice, neka te ovaj put tu a onda bih te lijepo zamolila da me zaobidjes na neko vrijeme. Hvala unaprijed Đurđice. ❤️😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mala le kad ce biti rezultat bete?
Raštika tvoji komentari me uvijek oraspolože, svaka čast, bas si pozitivna osoba.....stvarno bi bilo da tvoja Đurđica vec iduci mjesec krene na put oko svijeta u trajanju od bar 9 mjeseci 😉☺.
I moja m stiže kroz dan, dva, danas su vec poceli lagani bolovi tako da sam sigurna da stiže....pokusat cu i ja smisliti neko lijepo ime i zamoliti ju da odputuje negdje, ako treba i platit cu joj putovanje😂
Grizli bas mi je zao sto te profesorica tako nazivcirala, ali probaj se sad opustiti koliko god mozes, raditi nesto sto te veseli ovih dana i tko zna mozda bas ovaj puta kad to najmanje ocekujes bude dobitan😉😉
Mala le kad ce biti rezultat bete?
Raštika tvoji komentari me uvijek oraspolože, svaka čast, bas si pozitivna osoba…..stvarno bi bilo da tvoja Đurđica vec iduci mjesec krene na put oko svijeta u trajanju od bar 9 mjeseci 😉☺.
I moja m stiže kroz dan, dva, danas su vec poceli lagani bolovi tako da sam sigurna da stiže….pokusat cu i ja smisliti neko lijepo ime i zamoliti ju da odputuje negdje, ako treba i platit cu joj putovanje😂
Ajde neka nekoga oraspolozim. 👌😂 a sta cu, borbe su mi u glavi vjecito. Moram se nekako vadit. 🤦🏻♀️😂
Moramo mijenjati stav prema mengi. Kako luisa hay kaze: ako zelis otici s nekog mjesta prvo ga moras zavoljeti. To sam jednom procitala dok sam stajala u posti. 😂😂😂
Pa eto.. ajmo mi fino udarit kontru mengi. Sutra je petak bome cu napraviti dvije bevande, jednu Đurđici a jednu sebi pa cemo da nazdravimo sto je dosla, sto misli na mene, to je lijepo od nje i fino ju zamolit neke stvari, popricat s njom ko dvije prave zene. A onda vu popit i njenu bevandu jer Đurđica ne pije alkohol. Ona pije zivce. 👌😂😂😂 nema nam druge izgleda. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Isto sam mislila da nema svrhe se uzrujavati prije, ali otkad sam dozivjela spontani preporucam pracenje bete i sve, sto god ti dane cini laksima. Naravno ako mozes izdvojiti te novce. Znam cure koje su na taj nacin otkrile na vrijeme vanmatericnu trudnocu. Eto i ja sam znala da mi je krenuo spontani, umjesto da se po ginekolozima nadam jos 7 dana da ce sve mozda ipak biti ok. I na puno gluplje stvari ljudi trose novce. Sad mi je zao sto nisam inzistirala da me naruci prije na prvi uzv, a ne tek 9+3 ili da sam bar otisla privatno kad sam bila u 7. tjednu.
Slazem se u potpunosti.
Jos ne znam za betu, ocekujem mail kroz satak dva.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure, kolko je normalno da kasni? Danas mi je 6. dan. Trudnoća sigurno nije jer smo imali odnos 5 dana prije nego što sam trebala dobiti i nema šanse da bi od toga ostala trudna uz probleme sa štitnjačom. Idem na pregled 28.3. al sad sam već dost zabrinuta.
Cure, kolko je normalno da kasni? Danas mi je 6. dan. Trudnoća sigurno nije jer smo imali odnos 5 dana prije nego što sam trebala dobiti i nema šanse da bi od toga ostala trudna uz probleme sa štitnjačom. Idem na pregled 28.3. al sad sam već dost zabrinuta.
Pa meni je recimo kasnila 9 dana. I to je mom ginekologu bilo kao oke.
Inace radila sam test negdje 7 dan kasnjenja i bio je negativan . (To je bilo u vrijeme kad smo se muz i ja pazili) ..i isto smo imali odnos tjedan dana prije ocekivane m.. koja je logicno zakasnila.
Sad bi dala sve da kasni 9 dana i da je test plus.
Sortiraj odgovore
Najstariji