Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebalove
    13. Ožujak 2019. 23:46

Reni

Sad cu vas nesto pitat,da se niste rugale! 🤭😂 Citala sam da u ranoj trudnoci "prijateljica",ona dole znate,među nogama,postane tamnije boje,tamno ljubičasta,i uzmem ti ja ogledalo i stavim dole i gledam,stvarno je sva tamna unutra,samo problem sto ne znam jel i inace takva,nikad to nisam gledala hahaha,mislim se da pitam muza ali necu poludit Ce covjek od tih silnih simptoma,taman mi danas kaze ovaj mjesec se ne simptomatiziras ko prosle,a ja sutim i u sebi ih smisljam 😂😂😂😂🤭

Evo nisi jedina.Isto to sam i citala i uradila.Tamna jeste ali ne znam da li je bila i prije tako.😁😁 A MM.je vec izludio od mojih silnih simptoma,kaze ti on meni "Zeno draga ja iz dana u dan kad god dodjem s posla docekas me sa nekim novim simptomom" a vec dva dana sam se usutila otkako je test neg.pa sam mu postala cudna da me je vec danas
     pitao jesam li to ispucala sve simptome da vise nemam staa za izmisliti 😂😂 Reko jos proucavam 😂
    Cudne smo mi žene 😏

Reni
    14. Ožujak 2019. 00:23

Ma mi smo zakon,di bi ovaj svijet bez nas 😊😊 stomak me poceo cudno bolit,ko da se vjestica sprema..sad od nervoze ne mogu zaspat,a ujutro na posao 😒😒😑

Reni
    14. Ožujak 2019. 01:11

Ma kakvi,nema meni spavanja..sta mislite jel prerano da vadim betu na 28.dan ciklusa,traju mi i do 32,.. otisla bih odmah ujutro prije posla..

Angie1205
    14. Ožujak 2019. 05:21

Reni ne znam ti rec dal ima smisla vadit betu al zelim ti da 👿 ipak ne dodje danas, ni sutra, ni narednih najmanje god dana 😉

Mallla
    14. Ožujak 2019. 05:45

Reni strpi se još malo, ako si trudna doznat ćeš kroz koji dan,  ajfe uz tebe smo da izdržiš još. 
    A tamna pipi i tamne bradavice su meni uvijek tako da ne mogu ništa reći po tom pitanju. 
    A bazalnu moraš mjerit barem 3mj jer svakoj ženi se drugačije ponaša. 
    Mislim da kod mene ovaj mj stres vodi glavnu riječ i da se sve pomješalo pa ne očekujem uspjeh! Nadam se mrvu i borim se s čekanjem do 21.3 i potencijalne gđe M

url=https://lilypie.com]

Grizli
    14. Ožujak 2019. 06:01

Baby preporucila bi ti svakako da napravis histeroskopiju, to je najsigurniji nacin da ces ga rijesiti iako nije gadancija da se nekad negdje nece opet pojaviti al taj isto ne bi smio. Inace polip moze otezat trudnocu, ali i izazvat ozbiljno komplikacije u trudnoci pa cak i rane spontane. Ne kazem Reni da je to kod tebe bio uzrok, nego samo da postoji i ta mogucnost. Nemoj se nervirat pokusaj jos jednom obaviti uzv i ako je jos prisutran trazi da obave histeroskopiju. Zahvat jednostavan i bar meni nije bio bolan a rijesis se problema.
    Reni mogla bis ti vaditi tako rano betu ona ce prije pokazat nego kucni test, al dal ti to ima smisla ne znam. Malo jos se strpi pa probaj test za 2 dana recimo.
    Angie i Mala le 🤞 da javite plusice!

mala.le.90.
    14. Ožujak 2019. 06:17

Jutros test negativan, ne vidim ni c od crtice...poludit cu...poludit...
    Prvo je jutro da V kasni...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mala.le.90.
    14. Ožujak 2019. 07:29

Idem poslije privatno vadit betu pa cu znat popodne. 

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mylady
    14. Ožujak 2019. 08:21

Cure,pitanje..Da li Vam se ikad dogodilo da krvarite i imate ugrusak s komadom mesa na ulosku?Maĺo sam zabrinuta,a nikad to nisam dozivjela.. 

peggy95
    14. Ožujak 2019. 08:34

Pozdrav cure,nisam vam se dugo javila jer sam bila totalno u depri... e ovako, ovaj mjesec sam imala 2x ovulaciju, ne znam ni kako ni šta ali eto 😂 danas je 8 dana od ovulacije i ja sam jučer napravila test koji je bio negativan, ali navečer me kopkalo i morala sam ga izvadit iz smeća i druga crtica je tu! Ali jako jako svjetla. Najbolje se vidi na prirodnom svjetlu,nisam luda, vidi ju i moj suprug 😂 e sad, šta mislit... mene i dalje bode lijevi jajnik kao kad ovuliram poludit ću više... ako je to to, onda će to biti pravo čudo 🙏

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.