Nisam isla vadit betu,kupila sam neki test za 5 dana ranije testiranje i negativan je..od nocas sam dva puta morala mijenjat gacice jer mi iscuri tako slinav iscjedak,bjelkast,doslovno mi popliva gacice,osjetim ga kako se izlijeva bas kao menga kad teče..
Ma ja sam luuda od svega ovoga...mokre gacice, ljulja mi se slika u glavi, nista me ne boli, nervozna, bijesna, opustena...sve u jednom danu...
A testovi ne pokazuju plus....
Raskrivit cu se od svega
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Nisam isla vadit betu,kupila sam neki test za 5 dana ranije testiranje i negativan je..od nocas sam dva puta morala mijenjat gacice jer mi iscuri tako slinav iscjedak,bjelkast,doslovno mi popliva gacice,osjetim ga kako se izlijeva bas kao menga kad teče..
Ma ja sam luuda od svega ovoga…mokre gacice, ljulja mi se slika u glavi, nista me ne boli, nervozna, bijesna, opustena…sve u jednom danu…
A testovi ne pokazuju plus….
Raskrivit cu se od svega
Smiri se..ja sam nocas bila ocajna,jedva sam oci sklopila. Prezivit cemo sve. Kad ti je gotov nalaz?
Jutro!! Puno ste tipkale pa nisam sigurna da sam sve pohvatala...
Peggy vazno ne test ocitati u zadanom vremenu, rezultat nakon toga ne vrijedi to i proizvođač uvijek napiše na upute. Najbolje ponovi sutra ujutro i nadam se da ce biti plus.
Reni mozda je jos rano pa je zato minus, probaj se strpiti i okupirati necim sto te veseli da ti vrijeme beze prode do neocekivane.
Mala le nadam se da javljas veliku betu danas. Sto se tice jučerašnjeg testa jesi mozda clear blue koristila?
Cure može još jedna mala pomoć?
Zadnju sam imala 11.02. 5 dana normalno ciklus mi traje 29-30 dana obično. Eh sad u ovom mjesecu ovo je već 3 dan kako sam je trebala imat ali ništa, grudi su mi bile prije 2-3 dana na dodir jako bolne a sada manje. I bas sam gledala malo prije imam onaj gusto bijeli iscjedak.. pa eto neka vaša mišljenja??
Trebala sam na histeroskopiju vec, napravila cijelu obradu prosle god u 6.mj i onda mi je kasnila 3 dana, vidla sam blijedu crticu na testu i sljedeci dan prokrvarila, nakon te izrazito bolne m polipa vise nije bilo tako da sumnjam da je otisao skupa s nesudenim jajcekom u maternici...
Ni ja, u 1 se probudila. Danas u toku dana nekad ce bit, mailom cu dobiti nalaz.
Minii najbolje ti je napraviti test pa ces znati....migla vi biti trudnoća, a može biti da ti samo kasni, tako da testic i bit ces sigurna😉😉
Nisam clear blue nijednom koristila
Sortiraj odgovore
Najstariji