Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mylady
    13. Ožujak 2019. 20:39

Drage..kod mene stigla vjestica..kasnila jedan dan..ahhh..nista opet.nazalost  

ena0206
    13. Ožujak 2019. 20:42

Reni

ena0206

Reni

ena0206

Reni

Draga Grizli nemam pcos,a spolne hormone sam planirala uskoro vadit,26tog imam papa test pa sam tada mislila uzet uputnice za te hormone i raditi ih kako koji dan budem trebala..ma citala sam to za ranu trudnocu i lh trakice,bilo je iskustava u zena po forumima,ali ne zelim sad odmah letit da je to to. Sad ne znam sta da radim,da li da mi veceras udarimo u akciju…

Pa da Reni, skaci na muza veceras .. 😂😂 ne moze se nista lose dogoditi,meni je ginic reka radi to kad ti god padne na pamet…i kad mislis da je ovulacija i kad ne mislis. Samo se opusti i skači. 😂😂😂😂😂😂😂

Da ti znaš koliko sam ja ovaj mjesec skakala 😂😂😂 bojim se da veceras stvarno necu moc..bas nemam volje,ma ne znam da mi plati bili mogla hahaha

Hahahaha aaa razumin te skroz… tako mi je i samoj.. lako njima govorit opusti se i uzivaj…
    A nije to bas tako..pogotovo kad znas da nesto moras.. a ne da se dogodi spontano… ajoj.. blago curama koje nemaju pojma za nista od ovog sta mi pratimo.

Ee kad se sjetim kad sam hodala s muzem tj kad smo bili momak i cura,dok smo koristili zastitu,znala sam mu i po 2 kondoma navuc za svaki slucaj hahahah..da sam bar svaki izbusila jos tada 🤭🤭🤭

Joj da, a moj nije smio ni s kondomom u mene..nego smo imali duplu zastitu..haha kondom plus je jos morao s tim kondomom izvaditi na vrime i vani obavit sve..ajmeee sad mi se sve obilo o glavu  .😂😂😂

Angie1205
    13. Ožujak 2019. 21:00

mala.le.90.

Ponavlja mi se par simptoma iz prve T. Stalan osjecaj da sam procurila, znaci proziran iscjedak, zacepe mi se usi nakratko, ne mogu rec vrtoglavica al ko neko lagano trenje u glavi, pa mi i vid malo zamucen bude.
    Ostalo - probadanje jajnika na sekund, sise nista posebno bolne, bilo je par dana grceva u stomaku ali blago do srednje jakih…
    Krvarenje desni…
    Vise sam simptoma imala kad nisam bila trudna, dok ne vidim test opet necu se zagrijavati…
    Mada me golica osjecaj sto mi je sve ravno…par vijesti koje bi me inace jako naljutile sam skroooz ravnodusno prihvatila…
    Taj osjecaj "boli me briga za sve" sam imala u prvoj T.

Dakle kao da smo kopirane 🙈
    Osim sto mene i cicke bole i dalje
    Al ostajem karakter i ne pisam ni daljeeeee 💪

Reni
    13. Ožujak 2019. 21:01

Hahaha i kod nas je obavezno bilo i s kondomom vadi ga van 🤭😁..strasno..onda nakon 5 god kad smo navijestili vjencanje mene babe pitale jesi li trudna,ja sva ponosna govorila da nisam 🤭🤭🤭 eto sta ti je zivot..a docekat cemo i mi ako Bog da.
    Mylady zao mi je,napuni baterije i ponovo u akciju! 💪💪

Reni
    13. Ožujak 2019. 21:01

Angie1205

mala.le.90.

Ponavlja mi se par simptoma iz prve T. Stalan osjecaj da sam procurila, znaci proziran iscjedak, zacepe mi se usi nakratko, ne mogu rec vrtoglavica al ko neko lagano trenje u glavi, pa mi i vid malo zamucen bude.
    Ostalo - probadanje jajnika na sekund, sise nista posebno bolne, bilo je par dana grceva u stomaku ali blago do srednje jakih…
    Krvarenje desni…
    Vise sam simptoma imala kad nisam bila trudna, dok ne vidim test opet necu se zagrijavati…
    Mada me golica osjecaj sto mi je sve ravno…par vijesti koje bi me inace jako naljutile sam skroooz ravnodusno prihvatila…
    Taj osjecaj "boli me briga za sve" sam imala u prvoj T.

Dakle kao da smo kopirane 🙈
    Osim sto mene i cicke bole i dalje
    Al ostajem karakter i ne pisam ni daljeeeee 💪

Angie vas dvi ste trudne 🤭🤭🤭🤭😂

Angie1205
    13. Ožujak 2019. 21:11

Reni daj Boze da jesmo obje! 
    Netko je spomenuo i stolicu, naime ja obavezno to obavim odmah ujutro nakon par guca kave i to je ono pod normalno al u zadnjih par dana...a nije proljev neg je onak bljaaaa

Ajme mene o kojim mi simptomima raspravljamo 😂😂🙈🙈

Angie1205
    13. Ožujak 2019. 21:12

Malale kad ti ne ocekujes 👿?

Reni
    13. Ožujak 2019. 21:14

Hahaha ja sam spomenila stolicu,inace patim od zatvora a danas normalno isla u WC kao da svaki dan idem i to 2 puta..al dobro,ja imam jos par dana do vjestice tako da mi je jos prerano mastat.

Angie1205
    13. Ožujak 2019. 21:32

Ja jos imam 5 dana cekanja hahahahaha

Reni
    13. Ožujak 2019. 21:42

Angie1205

Ja jos imam 5 dana cekanja hahahahaha

Auuuu sve sam pomiješala..i ja tako nekako,sutra je 28.dan,ciklus mi je od 28 do 32 ali opet ne mogu reci da kasni dok ne prodju ta famozna 32.. ma samo da ne dođe 💪💪💪💪🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.