Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2019. 16:11

Da grizli, oprosti ne razumijem se jos skroz u mpo. Sjecam se da si se dugo oporavljala od histero, ali mislila sam da je to zapravo postupak vađenja js 😪  u svakon slucaju puno srece u mijenjanju termina! Mozda bas ovaj postupak, koliko god naopako krenuo bude onaj dobitni 🤞

Reni
    13. Ožujak 2019. 16:30

Cure ja moram opet upasti s LH trakicom,ostale mi jos dvije i nisam imala mira i opet maloprije napravim jednu,27.je dan ciklusa,a ona najtamnija do sada,sta uopće da radim,da skocim na muza,jel moguće da Ce O tek nastupit,koliko Ce mi se onda ciklus produzit,pa trebala bih (nebih) dobit kroz par dana..

Nemam nikakvih simptoma Pmsa kao obicno,i to me brine..

mala.le.90.
    13. Ožujak 2019. 16:42

Cure, sad sam izmjerila temperaturu. Imam 37.3
    Napominjem da mi je danas izostala menga.
    Sta mislite bi li to mogao biti dobar pokazatelj?
    Cekam sutra ujutro prvi urin pa da probam s testom.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    13. Ožujak 2019. 17:16

Reni nesi vadila kad spolne hormone? Imas pcos? Mozda sam te vec to pitala al ne sjecam se svega. Inace lh trakica moze biti pozitivna i u ranoj trudnoci. 😉
    Pina ma ni ja koja sam u tome vec duze ne mogu sve shvatiti i popratiti a kamo li neko ko je sa strane. Oporavljala sam se dugo nakon pukcije jajnih stanica u 1 mjesecu. Histeroskopija nije bila nista strasno al sam morala pauzirat taj mjesec od mpo, ali i druzenja s muzem sta mi je teze palo zapravo neko pauza od mpo. 

Reni
    13. Ožujak 2019. 17:26

Draga Grizli nemam pcos,a spolne hormone sam planirala uskoro vadit,26tog imam papa test pa sam tada mislila uzet uputnice za te hormone i raditi ih kako koji dan budem trebala..ma citala sam to za ranu trudnocu i lh trakice,bilo je iskustava u zena po forumima,ali ne zelim sad odmah letit da je to to. Sad ne znam sta da radim,da li da mi veceras udarimo u akciju...

bebalove
    13. Ožujak 2019. 18:14

mala.le.90.

Cure, sad sam izmjerila temperaturu. Imam 37.3
    Napominjem da mi je danas izostala menga.
    Sta mislite bi li to mogao biti dobar pokazatelj?
    Cekam sutra ujutro prvi urin pa da probam s testom.

Ja vec danima imam temp. 37.-37.2 a 4 dan kasni.Test negativan.Ja sam citala po forumima da nakon 23dc ako ostane temp povišena da to može biti znak rane trudnoce,pa eto ja se nadam.U svakom slučaju uradi test pa javi.Sretnooo

mala.le.90.
    13. Ožujak 2019. 19:14

Bebalove, ja sam sad uradila test i nakon 5 minuta otisla pogledati zajedno s MM. Na prvu nismo vidjeli drugu crtu, a onda smo zapazili u vrhu kao da se nazire lijeva crtica, ali u tragovima. Sutra ce mozda jutarnji urin nesto bolje pokazati. Nadam se da oboje ne umisljamo.
    Nisam htjela slikati jer se sigurno ne bi vidjelo, ulaze se tek pod jednim kutom.
    Nakon 5 min sam bacila test, nisam vise htjela zagledati...

bebalove
    13. Ožujak 2019. 19:23

mala.le.90.

Bebalove, ja sam sad uradila test i nakon 5 minuta otisla pogledati zajedno s MM. Na prvu nismo vidjeli drugu crtu, a onda smo zapazili u vrhu kao da se nazire lijeva crtica, ali u tragovima. Sutra ce mozda jutarnji urin nesto bolje pokazati. Nadam se da oboje ne umisljamo.
    Nisam htjela slikati jer se sigurno ne bi vidjelo, ulaze se tek pod jednim kutom.
    Nakon 5 min sam bacila test, nisam vise htjela zagledati…

Pa to je dobar znak.Zelim ti puno sreće da sutra bude i druga vidljivo debela crta.
    Ja sam radila jutros jutarnji ali nista odma mi pokazalo samo testnu crtu druge ni na vidiku.Kasnije sam opet pogledala ali nista i bacila ga. Posto jos M.nema ja se nadam da postoji mogućnost T.samo eto sto je možda u mom slucajusjos rano za pokazati ➕ :(

mala.le.90.
    13. Ožujak 2019. 19:26

Javim vam sve...vec sam pisala da sam se rasplakala prije nekoliko dana, mislila sam da je menga tu...ali sto je i Reni rekla, ne gubi nadu, mozda bas bude divan preokret...
    Drzimo si fige🤗🤗🤗

Reni
    13. Ožujak 2019. 19:27

Aaaaajme mala le 🤞🤞🤞🤞🤩🤩🤩🤩
    Bit Ce bit Ce odmah ujutro javljaju 💪💪💪💪💪💪💪🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.