Bebalove mozda je jos rano. Najbolje da ponovis za 2 dana ako ti ne dodje M. Sretno
Lesni dobrodosla… S obzirom na tvoje godine neki gin smatraju da je i 2 godine normalno pokušavati. Posto imas duge cikluse savjetovala bi ti da uzmes lh trakice pa s njima pokusas utvrditi kad je ovulacija ako je imas. Ako se pokaze da je zaista tako rano onda bi ti dr trebao prepisat duphaston da se skrati lutealna faza jer za trudnocu je vazno da ona nije preduga.
Samonjegova pozdrav… To sto si imala sukrvicu u vrijeme ovulacije moze biti i posljedica candide. Jesu ti jos bolne grudi? Iscjedak tako miljecni moze biti i u ranoj trudnoci ali i nagovjestaj mjesecnice kad se endometrij cisti sto je kod tebe ocito izrazeno ovaj mjesec nakon candide. Jesi sigurna da si rijesila se nje? Najbolja kombinacija inace je krema + vaginalete zato pitam.
Angie wooow ovo kod tebe je obecavajuce dobro! Drzim fige da je to to! Kod mene nista nova. Odgovorili mi nisu nitko ni klinika di sam sada, ni klinika di sam bila. Niti se javljaju na telefon. Ostaje mi cekat ponedjeljak i nadat se da ipak nekim cudom necu dobiti mengu 2-3 dana nakon transfera, jer mi je onda isto ko da sam embij bacila preko prozora posto nece imat vremena se uhvatiti. Ocajna sam iskreno al nema mi druge nego se smirit jer vec vidim da mi pocinje astma divljat a sad mi ne treba i s time problema da moram na kortikosteroide. Al da su mi ladje potonule bogami ko da sam na titaniku.
Hvala Grizli i puno sreće! Držim fige da sve bude ok..
Evo cure pisala sam da sam u petak bila kod ginekologa a večer prije počela krvariti...
Pijem duphaston i evo jako jako slabo krvarenje prije bi rekla smećkasto... ginic je rekao strogo mirovanje... i ništa vise... opet pred kraj tjedna idem kod njega rekao je da se javim radi krvarenja.... kad mi već ništa nije rekao o plodu možda sad nešto i kaže
😒 tako me nekad zbunjuje da je to strašno
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Grizli divim ti se na zivcima,ja neznam kako bi izdrzala bez objasnjenja,samo ostani smirena i pozitivna.
Angie drzim fige 😉😉😉😊 ja zadnja dva tri dana imam vodeni iscjedak prozirni,ne cijelo vrijeme nego par puta na dan samo kad se obrisem nakon male nužde,bude onako pun papir slinav..jos nemam nikakvih simptoma ni Pmsa,a za par dana bi trebala stic..svasta,nemam pojma sta mislit.
Nove cure dobrodošle
Mala mu opusteno,bit Ce to dobro
Bebalove sretno da je to - to! Napravi sutra onaj clearblue digital ili odi betu vadit.
Grizli mozda su ti samo krivo izračunali datum za transfer, a ako jesu - jako neprofesionalno! U potpunosti razumijem tvoju frustraciju. Postoji li mogućnost da preskocis ovaj ciklus? Mozda je bolje i to nego da , kako si rekla, bacis embrij kroz prozor.. a sjecam se da si govorila kako je bolan postupak vađenja js, funkcija ili kako se već zove. Znam da je tesko al opusti se, vjerujem da ces se ti izborit za ono sto je najbolje za tebe! Saljem veliki zagrljaj i držim fige
Bebalove sretno da je to - to! Napravi sutra onaj clearblue digital ili odi betu vadit.
Hvala puno. Posto sam jutros radila,uraditi cu ponovo u petak sa tim digitalnim.Ako i tad bude - onda idem vaditi betu drugo mi nista ne preostaje.Samo me zanima ove do sad testove sam uzimala iz dm.a najobičniji one trakice.Da li su oni pouzdani kao i ovi ostali iz apoteke.? Ja mislim da su iste i ako postoji trudnoca na svakom će pokazati,ali eto opet da pitam da li ima tu razlike.
Cure ja sam danas trebala dobiti mengu ali je jos nema u najavi. U 99 posto slucajeva mi dodje na tocan dan ili urani. Imam proziran iscjedak i stalno mislim da sam procurila, odem na wc i sve bude cisto. Cak nema tragova ni na wc papiru.
Imam skroz lagane grceve, kao neko trenje u glavi, slicno vrtoglavici.
Jucer sam radila test, dan prije ocekivane M, bio je negativan.
Ne znam vise sta da mislim, ako ne dobijem sutra, preksutra cu raditi test...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala mu drzim fige da vude sve ok i da se trudnoca nastavi razvijat kako treba.
Pina ovaj put bi trebala imat samo transfer tzv FET vracaju embrij koji je smrznut. Mogla bi preskociti al problem je sto sam prosli mj bila na histero koja jako povecava sansu uspjeha ovaj mjesec, a ro nije postupak koji mozes raditi svaki mjesec i stalno osim sto kosta nije bas bezazleno. Zato bi htjela ovaj. Rekli mi da sutra zovem kad je moj dr pa da ce vidit. Valjda cu doc do nje. To je zadnja sansa da mjenjaju nesto.
Bebalove dobri su i oni iz dm testovi. Ja sam ih koristila vise puta i pokazali uviejk tocno za raliku od clearblue koji znaju pokazat krivo.
Mala le sretno i da bude plus
Hvala vam cure moje...bit ce ovo dugih dan dva...sad mi je pocelo i ziganje u jajnicima, kratko al bolno...citam da moze biti simptom i nadolazece M ali i T...
Mada ja nikad nemam te simptome kad trebam dobiti...
Javim vam sve...pokusavam ne misliti stalno o tome..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji