Dobro jutro cure, ne znam kaj mi se događa. U ponedjeljak bi mi trebala doci menga, dva dana nakon ovulacije sam osjetila lagana probadanja, danas ujutro na papiru sam vidjela smeckasti iscjedak, inace ga imam dan-dva prije menge, nikad ovako rano, imam osjecaj kao da cu dobit svaki tren, bas me probada. Inace me grudi bole sve do pocetka menge, međutim ovaj ciklus su me bolile jedan dan, sad me samo malo peckaju bradavice. U 3.mj.sam bila kod ginekologa, radila papu, nije bilo nikakve upale. Jos danas radim na terenu, tako da cu tek oko 7 doci doma...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Dobro jutro cure, evo da se malo javim. Prvo čestitam Valeera, čuvaj se i pazi na sebe i bebicu
Kod mene baš ništa osim da odbrojavamo dane do nedolaska M. Simptomi baš nikakvi ili si ih ne umišljam kao prošli mjesec kad sam stalno čitala i gledala da li mi je nešto drugačje.
Dobro jutro cure, ne znam kaj mi se događa. U ponedjeljak bi mi trebala doci menga, dva dana nakon ovulacije sam osjetila lagana probadanja, danas ujutro na papiru sam vidjela smeckasti iscjedak, inace ga imam dan-dva prije menge, nikad ovako rano, imam osjecaj kao da cu dobit svaki tren, bas me probada. Inace me grudi bole sve do pocetka menge, međutim ovaj ciklus su me bolile jedan dan, sad me samo malo peckaju bradavice. U 3.mj.sam bila kod ginekologa, radila papu, nije bilo nikakve upale. Jos danas radim na terenu, tako da cu tek oko 7 doci doma…
More, što više razmišljaš o simptomima to gore jer se ne možeš opustiti. Ili bude trudnoća ili menstruacija, nema treće. Zbog pojačanog rada hormona, može doći i do promjena u ciklusu. Probaj misliti na nešto drugo dok ti ne dođe menstruacija. Meni je gin sad nedavno rekao, da u stavri bi bilo bolje da se kućni test radi kad ti više od 7 dana kasni M. Jer se tad izbjegnu neke stresne situacije, eliminira se biokemijska i tako. Znam da je teško, ali probaj se opustiti i, ne mogu vjerovati da ću to reći, za sad ne razmišljati o tome i promišljati o simptomima. Ja sam imala povećanu temperaturu, grudi su me zapravo počele boljeti tek 20dpo i nisu još prestale. Grčevi su mi počeli 12dpo, moja šogorica nije imala apsolutno nikakve simptome uopće, i tako dalje. Svatko je različit. A ako si trudna to je odlično i tim više razlog da se opustis.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Drage moje,
Situacija je slijedeca :
Zadnja menstruacija 07.04. Inace redovan ciklus 28-30 dana.
Prije dva dana me uzasno boljelo koljeno(moj simptom za nadolazecu menstruaciju br 1. ) i ocekujem jer hnam kad zaboli kroz sat vremena trebam dobiti ,ali nista se nije dogodilo,jucer uzasni bolovi jajnika malo desnog malo lijevog,takodjer nista...danas aposlutno nikakvi simptomi,cak ni jedna aknica a inace ih imam kad trebam dobiti..znam moze da znaci a i ne mora,ali eto lakse covjeku bude kad podjeli :)
A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏
Valera potpisujem sve sto si rekla👏👏👏👏
Kad je tebi pocela povisena temp?sretno 😘
Primjetila sam povećanje od kad mi je Clear blue pokazao smajlić. Povećana temperatura je posljedica rada progesterona, u slučaju da ne dođe do začeća dan prije ili na dan očekivane menstruacije temperatura se snizi, kod mene je i sad povećana i ostaje povećana.
Dobro jutro cure, ne znam kaj mi se događa. U ponedjeljak bi mi trebala doci menga, dva dana nakon ovulacije sam osjetila lagana probadanja, danas ujutro na papiru sam vidjela smeckasti iscjedak, inace ga imam dan-dva prije menge, nikad ovako rano, imam osjecaj kao da cu dobit svaki tren, bas me probada. Inace me grudi bole sve do pocetka menge, međutim ovaj ciklus su me bolile jedan dan, sad me samo malo peckaju bradavice. U 3.mj.sam bila kod ginekologa, radila papu, nije bilo nikakve upale. Jos danas radim na terenu, tako da cu tek oko 7 doci doma…
more 2309 ja NE trebam dobiti 2 dana nakon tebe i totalno te razumijem... mislim da je jos rano za test,nemoj biti ko ja.
Ja sam par dana nakon O imala uzasnu bol u lijevom jajniku,tj cijeli donji dio trbuha,to mi je trajalo 2 dana,vec sam mislila da je upala mjehura ili sve zivo i nezivo...
Nakon ta 2 dana bol nestala ali su me bradavice pocele boliti na dodir,dakle ne cijele grudi nego samo bradavice,e sad dak to ista znaci ne znam.
Posto sam dosla s puta napravila sam jucer test urinom koji nije ni bio 1.jutarnji i bio je neg.
Sada sam mirna jer doma vise nemam testice pa ih ne mogu ni raditit hehehhe
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Molim vas pomoc!
28.03.sam imala spontani..37 dana proslo i jos nisam dobila stvari..A clearblue pokazuje plusic, imali smo partneer i ja odnose,.Ne znam sta da radim..
more 2309 ja NE trebam dobiti 2 dana nakon tebe i totalno te razumijem… mislim da je jos rano za test,nemoj biti ko ja.
Ja sam par dana nakon O imala uzasnu bol u lijevom jajniku,tj cijeli donji dio trbuha,to mi je trajalo 2 dana,vec sam mislila da je upala mjehura ili sve zivo i nezivo…
Nakon ta 2 dana bol nestala ali su me bradavice pocele boliti na dodir,dakle ne cijele grudi nego samo bradavice,e sad dak to ista znaci ne znam.
Posto sam dosla s puta napravila sam jucer test urinom koji nije ni bio 1.jutarnji i bio je neg.
Sada sam mirna jer doma vise nemam testice pa ih ne mogu ni raditit hehehhe
I meni su samo bradavice uzasno osjetljive, ostatak grudi nije. M bi mi trebala doci u cetvrtak pa cemo vidjeti. Ne ocekujem nista previse pa ni ne planiram raditi test nego tek ako mi bude kasnila.
Znam da nije lako opustiti se, mislim da se nitko ne opusti do kraja tko svjesno radi na bebi. I mislim da to nije nista nuzno lose dok se ne pocne pretjerivati. Treba izvjezbati samokontrolu i ne guglati o svemu, to je kljucno po meni.
Baby P 03/21 💙
Molim vas pomoc!
28.03.sam imala spontani..37 dana proslo i jos nisam dobila stvari..A clearblue pokazuje plusic, imali smo partneer i ja odnose,.Ne znam sta da radim..
Draga Una, uvijek prvo pitanje, jesi li kontaktirala svog ginekologa?
Meni je gin rekao da ako se dogodi pobačaj ili biokemijska da mnogi cura praktički odmah poslije zatrudne, tako da može biti. Jesi li radila test?
Sortiraj odgovore
Najstariji