Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikol2109
    26. Siječanj 2020. 14:16

Pozdrav, evo da se javim nakon duzeg vremena, nakon uradjenog hormonskog profila dijagnosticiran dosta visok inzulin, trenutno sam na terapiji siofor 500mg 2xdnevno, od toga bi mi se trebale poceti javljati ovulacije smanjiti secer i jajnici proradit, na trakicu sam uhvatila pik jucer i pokrili smo, nekako se ne nadam a opet se nadam najboljem... Čekamo rezultate.. Ima li tko iskustva sa terapijom siofor/gluchophage?? 

Rita37🤰
    26. Siječanj 2020. 21:36

Marinalin

Joj da mislim da sam ga prerano napravila
    Jbt jos nije mozda do implantacije ni doslo😂😂😂
    Ajme zamisli civjece da obje otkazemo termin😂😂😂😂😂😂

Bas bi bilo to super..... 
    🙃 🤭 😂 😂 😂 Sretno draga bar sa jedna otkaze ak ne mozemo obje.... Nadam see... Test si rano radila... Polako...  
    🍀🍀🍀🍀

Rita37🤰
    27. Siječanj 2020. 11:21

Rita36

Marinalin

Joj da mislim da sam ga prerano napravila
    Jbt jos nije mozda do implantacije ni doslo😂😂😂
    Ajme zamisli civjece da obje otkazemo termin😂😂😂😂😂😂

Bas bi bilo to super…..
    🙃 🤭 😂 😂 😂 Sretno draga bar sa jedna otkaze ak ne mozemo obje…. Nadam see… Test si rano radila… Polako…
    🍀🍀🍀🍀

Marina kako je danas? Ja sve osjecam u jajncima neke kako zmarce  (sto inace nisam nikad imala) i et htjela il ne nadam se ovaj ciklus jakooo.  A rekla sam da necu vise... Al evo 9 dana prije ja vec luda
    🙃 

jelenajelena
    27. Siječanj 2020. 11:24

Tufniceeeeee,,,,,kako si????kakvo je kod tebe stanje??cure ostale,gdje su ti testici???🤗🤗🤗🤗💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

LeLa2807
    27. Siječanj 2020. 11:29

Hej cure, ja bih danas trebala dobiti M. U subotu sam imala malo smeđarenja, jučer ništa. Kako sam počela sa vrkutom od O nekako mislim možda je ona nešto poremetila. Tek maloprije sam počela imati grčeve tako da se stvarno nadam da će najkasnije sutra doći da mi ne poremeti budući ciklus :D 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

27. Siječanj 2020. 11:31

Rita 36 evo jucer nema sjene 
    Danas neka sjena nakon 10min.
    Al nemogu vjerovat testu jer je od 5miu pa kazu cure da budu lazne sjene😱
    Inace nista posebno,iscjedak mlijecni od O,sise teske ,nisam 2 dana bila na wc i to je to
    Vidit cu sutra ujutro s testom od 10miu

27. Siječanj 2020. 12:09

Lei_Be

LeLa2807

Lei_Be

Pozdrav, nova sam na ovoj temi, ne znam gdje više pitati 😖
    Je li koja od vas uzimala Clomifen od 3 do 7. dana ciklusa i onda Utrogest od 17 do 26. DC?
    Sad mi je prvi ciklus da to uzimam i ubija me čekanje.. ako ima netko slična iskustva, koliko nakon zadnje tablete Utorgesta ste dobile M?
    Meni je doktorica rekla ako ne dobijem 2 dana nakon zadnje tablete, nek napravim test, ja ga napravila i nisam sigurna u rezultat, ima kao neka sijena ali ne mogu se pouzdati u to jer je bilo već previše razočaranja…
    Sad mi je 29. DC, a inače su mi ciklusi od 33 - 40 dana, kako kad..

Imas posebnu temu klomifen.
    Ja ne znam nista o tome…sretno :)

Znam, vidjela sam, nije aktivna tema.
    Pročitala sam sve što su žene pisale o tome, ali nitko nije ni spomenuo ovo što mene zanima. U biti je moje pitanje više usmjereno za taj Utrogest, nego za Clomifen :)

Ja sam pila od 4 do 9 dana Klomifen i onda od od 15 do 29 dana Progesteron(to je isto) receno mi je ako drugi dan od popijene zadnje tablete ne dobim M da uradim test. Ako bude negativan da pricekam jos 7 dana i ponovim test. Ako i tada bude negativan a M nema da se javim ginekologici a ako bude pozitivan da se isto javim. Nadam se da sam pomogla. 

27. Siječanj 2020. 12:12

Luna55

Bok cure, u ozujku pocinjem terapiju sa klomifenom. Ima netko da je to vec prosao i kakvi su bili rezultati?😀

Sretno. Meni je ovo treci ciklus. Uglavnom Ovulacije su se desile ali nije bilo uspjesno. Gle nekom pomogne odmah, nekom nikako a nekom nakon par mjeseci pijenja. Drzim 🤞 da ti upali.

27. Siječanj 2020. 12:12

Eto mene malo kod vas 🙈☺️😁 

27. Siječanj 2020. 12:16

O Martinica❤️❤️
    Ja ovdje samo s Ritom 36 se cujem jer i ona ide u 2mj u kinderwunsch 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani