Bok cure, u ozujku pocinjem terapiju sa klomifenom. Ima netko da je to vec prosao i kakvi su bili rezultati?😀
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Jutro cure, kako ste, nema vas, nismo valjda sve na forumu lh trakice ☺️
Ela, Nala kakva je kod vas situacija?
Rita ja cekam pregled 29.1.bas mi je to jako dugo cekati. Samo da potvrdi da je sve u redu s mrvicom. Pratim vas i nadam se da cete uskoro i vi ugledati svoje plusice!!
Pozdrav, nova sam na ovoj temi, ne znam gdje više pitati 😖
Je li koja od vas uzimala Clomifen od 3 do 7. dana ciklusa i onda Utrogest od 17 do 26. DC?
Sad mi je prvi ciklus da to uzimam i ubija me čekanje.. ako ima netko slična iskustva, koliko nakon zadnje tablete Utorgesta ste dobile M?
Meni je doktorica rekla ako ne dobijem 2 dana nakon zadnje tablete, nek napravim test, ja ga napravila i nisam sigurna u rezultat, ima kao neka sijena ali ne mogu se pouzdati u to jer je bilo već previše razočaranja...
Sad mi je 29. DC, a inače su mi ciklusi od 33 - 40 dana, kako kad..
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Je li koja od vas uzimala Clomifen od 3 do 7. dana ciklusa i onda Utrogest od 17 do 26. DC?
Sad mi je prvi ciklus da to uzimam i ubija me čekanje.. ako ima netko slična iskustva, koliko nakon zadnje tablete Utorgesta ste dobile M?
Meni je doktorica rekla ako ne dobijem 2 dana nakon zadnje tablete, nek napravim test, ja ga napravila i nisam sigurna u rezultat, ima kao neka sijena ali ne mogu se pouzdati u to jer je bilo već previše razočaranja…
Imas posebnu temu klomifen.
Ja ne znam nista o tome...sretno :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Bok cure, u ozujku pocinjem terapiju sa klomifenom. Ima netko da je to vec prosao i kakvi su bili rezultati?😀
hej, ja od iduceg mjeseca idem na klomifen ako mi ovaj mjesec ne upali s Letrozolom. Koliko sam cula da klomifen dosta stanji endometrij e sad necu ti nista govoriti da ne kazem nesto krivo, ima sigurno cura koje su prosle to. Sretno
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Zdravo nova sam ovdje...
Imam 22 god..ja i moj m pokusavamo na bebacu oko 2 god.zadnja M bila je 25.12..trajala je 6 dana..nakon toga kojih 2 tjedna poslje osjecala sam neke simptome kao sto su glavobolja mucnina bol u donjem djelu trbuha vrtoglavica njuh katastrofa...hrana mi se gadila...inace ciklus zna biti ne redovan zadnjih par mj bio je 30 dana...a inace varira par dana vise ili manje...i dobila sam M tjedan dana prije...3 dana je bio obilan i zadnja 2 dana smeđi iscjedak...danas uradila test negativ je...da li neko zna objasnit sta bi to bilo..inace imam policistican jajnik...jos dosad nije tako bilo..znalo je par dana kasnit..al tjedan dana prije da bi dobila to jos nisam dozivjela..
Oprostite na dugom postu
Meni je doktorica rekla ako ne dobijem 2 dana nakon zadnje tablete, nek napravim test, ja ga napravila i nisam sigurna u rezultat, ima kao neka sijena ali ne mogu se pouzdati u to jer je bilo već previše razočaranja…
Ja ne znam nista o tome…sretno :)
Znam, vidjela sam, nije aktivna tema.
Pročitala sam sve što su žene pisale o tome, ali nitko nije ni spomenuo ovo što mene zanima. U biti je moje pitanje više usmjereno za taj Utrogest, nego za Clomifen :)
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Jutro cure, kako ste, nema vas, nismo valjda sve na forumu lh trakice ☺️
Ela, Nala kakva je kod vas situacija?
Rita ja cekam pregled 29.1.bas mi je to jako dugo cekati. Samo da potvrdi da je sve u redu s mrvicom. Pratim vas i nadam se da cete uskoro i vi ugledati svoje plusice!!
obavezno javi kak je proslo. Vjerujem da ce sve biti dobro 🤗
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja ne znam nista o tome…sretno :)
Znam, vidjela sam, nije aktivna tema.
Pročitala sam sve što su žene pisale o tome, ali nitko nije ni spomenuo ovo što mene zanima. U biti je moje pitanje više usmjereno za taj Utrogest, nego za Clomifen :)
Kod mene ti je slucaj da sam uzimala Letrozol (Femaru) od 3-7 dc i i onda sam tak negdje iza ovulacije pocela utrogestan stavljat, rekla mi je kad da radim test na trudnocu i ako je negativan da se maknem s utrogestana da mogu dobiti mengu, dobila sam je peti dan nakon sto sam prestala stavljat. Utrogestan je cuvat trudnoce tako da ti sigurno ne moze stetit.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Zdravo nova sam ovdje…
Imam 22 god..ja i moj m pokusavamo na bebacu oko 2 god.zadnja M bila je 25.12..trajala je 6 dana..nakon toga kojih 2 tjedna poslje osjecala sam neke simptome kao sto su glavobolja mucnina bol u donjem djelu trbuha vrtoglavica njuh katastrofa…hrana mi se gadila…inace ciklus zna biti ne redovan zadnjih par mj bio je 30 dana…a inace varira par dana vise ili manje…i dobila sam M tjedan dana prije…3 dana je bio obilan i zadnja 2 dana smeđi iscjedak…danas uradila test negativ je…da li neko zna objasnit sta bi to bilo..inace imam policistican jajnik…jos dosad nije tako bilo..znalo je par dana kasnit..al tjedan dana prije da bi dobila to jos nisam dozivjela..
Oprostite na dugom postu
Ukoliko ti je dijagnosticiran PCOS, mislim da te varijacije ciklusa možeš očekivati. Ukoliko koristiš neku terapiju za to, posebno na prirodnoj bazi(preporučljivo) možda ti dolazi do regulacije ciklusa. Prati kad će ti doći sljedeći mjesec, ako je unutar 35 dana razmaka, tad to sada pod redovitu menstruaciju. Također, ukoliko imaš mogućnost, kad zatopli, sunčaj se gola blago raširenih nogu. Nudistička plaža ili ako imaš dobro ograđen vrt. Zvuči ovako čudno kad ti netko na forumu to savjetuje, znam, ali metoda je povjerena. Kolegica je na taj način riješila problem PCOSa, ciste su joj pucale i izlazile poput male količine vode.
Sortiraj odgovore
Najstariji