Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    20. Siječanj 2020. 21:33

Hej cure, evo i mene, LH trakica bila pozitivna u sub tako da smo akcijali u sub i nedjelju. Jutros sam isla provjerit malo zeljezo jer se zadnjih dana bas koma osjecam i na kraju vrijednost mi je 3 a donja granica je 8 tako da dobro da uopce stojim jos, sad moram pit terapiju 4 mjeseca, malo me to u bed bacilo jer se bojim da nece doc do zaceca ako mi je tako, drzite fige da se ipak mrva primi ovaj ciklus a ja cu se filat zeljezom. Svim curama zelim srecu vidim da ima dosta novih, nadam se da cete uskoro ugledat plus 🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    21. Siječanj 2020. 11:03

Lilo23

Rita88

Hej cure, evo i mene, LH trakica bila pozitivna u sub tako da smo akcijali u sub i nedjelju. Jutros sam isla provjerit malo zeljezo jer se zadnjih dana bas koma osjecam i na kraju vrijednost mi je 3 a donja granica je 8 tako da dobro da uopce stojim jos, sad moram pit terapiju 4 mjeseca, malo me to u bed bacilo jer se bojim da nece doc do zaceca ako mi je tako, drzite fige da se ipak mrva primi ovaj ciklus a ja cu se filat zeljezom. Svim curama zelim srecu vidim da ima dosta novih, nadam se da cete uskoro ugledat plus 🤗

Jesi dobila heferol mozda? I ja imam problema sa zeljezom stalno i pila sam heferol i vitamin c obavezno uz njega jer se bolje vezuje. Tako da si kupi i vitamin c odma ali u kapsulama ne one sumece ili tako nesto. Tako je bar meni doktor rekao

dobila sam Ferrum, dvije nataste moram zvakat i uzela sam bio c taj neki vitamin koji se veze za njega. I ja sam oduvijek slabokrvna al me bas sad prepalo jer je ful nisko, ako i ostanem trudna valjda cu uspjet nadoknadit. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Fancy
    21. Siječanj 2020. 11:08

Kakva je situacija?
    Kod mene sinic krenuli mens bolovi, bila ubijedjena da cu do jutra dobiti. Medjutim, nisam. 
    Jutros radila test 10IU samo jer sam ga imala, da me ne muci 😂😂
    Negativan.

Nego neobicno mi je sto mens nije dosla ako je vec krenulo da boli sinoc, a ja danas osjecam samo blagi pritisak.

Inace su mi mens dolazile na vrijeme bez ikakvih bolova danima prije. Medjutim kad treba doci, boli par sati podnosljivo a onda krenu haoticni bolovi kojima nista ne pomaze. Tako da cekam.... 😩

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    21. Siječanj 2020. 11:09

Zaboravila sam napisati u prethodnom postu @tockicaa jer je koliko znam i ona trebala dobiti danas, sutra.

Not that fensi, ekšli..

Nala33
    21. Siječanj 2020. 12:40

Pozdrav cure nije me bilo neko vrijeme ali vas čitam, vidim ima dosta novih, ako je bilo plusica čestitam, a za sve puno energije za nove pobjede. Ja sad završila s pregledom. Imala na 21 dan ciklusa, gledaju maternciu i prohodnosti i neke pripreme za IVF. Plus uzeli broševe za sve bestije... Ako bude sve ok mislim da u 3 mj čim stigne vještica za počinjemo s protokolom. Yeay... 

Rita88
    21. Siječanj 2020. 12:45

Nala33

Pozdrav cure nije me bilo neko vrijeme ali vas čitam, vidim ima dosta novih, ako je bilo plusica čestitam, a za sve puno energije za nove pobjede. Ja sad završila s pregledom. Imala na 21 dan ciklusa, gledaju maternciu i prohodnosti i neke pripreme za IVF. Plus uzeli broševe za sve bestije… Ako bude sve ok mislim da u 3 mj čim stigne vještica za počinjemo s protokolom. Yeay…

hej Nala, samo hrabro naprijed, ove godine ima da si trudna kako god 🤗🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nala33
    21. Siječanj 2020. 13:19

Rita88

Nala33

Pozdrav cure nije me bilo neko vrijeme ali vas čitam, vidim ima dosta novih, ako je bilo plusica čestitam, a za sve puno energije za nove pobjede. Ja sad završila s pregledom. Imala na 21 dan ciklusa, gledaju maternciu i prohodnosti i neke pripreme za IVF. Plus uzeli broševe za sve bestije… Ako bude sve ok mislim da u 3 mj čim stigne vještica za počinjemo s protokolom. Yeay…

hej Nala, samo hrabro naprijed, ove godine ima da si trudna kako god 🤗🤞🤞

Hvala ti. Držim fige i ja tebi 🤞🤞

Rita88
    21. Siječanj 2020. 15:33

Lilo23

Rita88

Lilo23

Rita88

Jesi dobila heferol mozda? I ja imam problema sa zeljezom stalno i pila sam heferol i vitamin c obavezno uz njega jer se bolje vezuje. Tako da si kupi i vitamin c odma ali u kapsulama ne one sumece ili tako nesto. Tako je bar meni doktor rekao

dobila sam Ferrum, dvije nataste moram zvakat i uzela sam bio c taj neki vitamin koji se veze za njega. I ja sam oduvijek slabokrvna al me bas sad prepalo jer je ful nisko, ako i ostanem trudna valjda cu uspjet nadoknadit.

Aha ja sam prije imala te za zvakanje ali kazu da od njih dosta zubi oce otic pa sam se prebacila na kapsule i svaki dan moram jednu kapsulu i vitamin c

uh jos mi sam to fali, da mi zubi odu 🙄 Ma samo da mi se popravi zeljezo, nadam se da nece utjecat na zacece i da smo ovaj mjesec pogodili. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 15:35

Fancy

Kakva je situacija?
    Kod mene sinic krenuli mens bolovi, bila ubijedjena da cu do jutra dobiti. Medjutim, nisam.
    Jutros radila test 10IU samo jer sam ga imala, da me ne muci 😂😂
    Negativan.

Nego neobicno mi je sto mens nije dosla ako je vec krenulo da boli sinoc, a ja danas osjecam samo blagi pritisak.

Inace su mi mens dolazile na vrijeme bez ikakvih bolova danima prije. Medjutim kad treba doci, boli par sati podnosljivo a onda krenu haoticni bolovi kojima nista ne pomaze. Tako da cekam…. 😩

Meni je danas 7/8 DPO ne znam točno jer nisam mjerila trakicama. JUčer navečer prilikom ležanja jaki grčevi u donjem djelu kao pred M, ali mi je još rano za dobiti. Danas lagana grčenja, ostalo sve isto. :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 16:10

Lilo23

Rita88

Lilo23

Rita88

Lilo23

Rita88

Aha ja sam prije imala te za zvakanje ali kazu da od njih dosta zubi oce otic pa sam se prebacila na kapsule i svaki dan moram jednu kapsulu i vitamin c

uh jos mi sam to fali, da mi zubi odu 🙄 Ma samo da mi se popravi zeljezo, nadam se da nece utjecat na zacece i da smo ovaj mjesec pogodili.

Da bas zbog zubi sam ja prestala uzimat te sto se zvacu a sa heferol mi je oke sad cu uskoro morat ponovo vadit da vidim jel se poboljsalo sta. Ja imam ovaj ciklus uzaso jak osjecak da sam trudna tako da ako jesam javim ti odma pa cemo dokazat da ne utjece na zaceve haha 🤣

Ja sam sigurna da jesi čim imaš tako jaki osjećaj :)) Još malo i test, za čas će proći, mada se meni čini kao vječnost ovih 7-8 dana do sada. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.