Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    20. Siječanj 2020. 12:06

more2309

MARINA

Isplakala sam već more suza… Sad sam se napokon mogla po nadati jer je prvi puta za kasnila. Još uvijek je nema..
    Nisam napravila sa prvim jutarnjim ali opet mislim da bi pokazalo.. Danas je 28 DC.
    Baš mi je teško. Nemrem si pomoći 😞😞😞

Vjerujem da ti je tesko, ali dok ne dođe nada postoji. Ako ipak dođe, isplaci se, vristi, urlaj ili nesto trece, a onda obrisi suze i glavu gore jer nije kraj i tebe negdje ceka tvoja bebica, samo moras jos malo pricekat da ti dođe u narucje…

Sad si me opet rasplakala 😞😞
    Nisam još dobila.. Ali ne nadam se jer je test negativan.. Samo čekam da već jednom dođe da se sredim i da mogu dalje.. Teško mi je jako.. Jako me pogodilo. Prvi put mi zakasni naravno ponadam se.. 
    Zato vas i pratim.. Svaka riječ podrške puno znači svakoj od nas...
    Hvala vam što ste tu.. Jedna za drugu ❤️

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 12:10

MARINA

more2309

MARINA

Isplakala sam već more suza… Sad sam se napokon mogla po nadati jer je prvi puta za kasnila. Još uvijek je nema..
    Nisam napravila sa prvim jutarnjim ali opet mislim da bi pokazalo.. Danas je 28 DC.
    Baš mi je teško. Nemrem si pomoći 😞😞😞

Vjerujem da ti je tesko, ali dok ne dođe nada postoji. Ako ipak dođe, isplaci se, vristi, urlaj ili nesto trece, a onda obrisi suze i glavu gore jer nije kraj i tebe negdje ceka tvoja bebica, samo moras jos malo pricekat da ti dođe u narucje…

Sad si me opet rasplakala 😞😞
    Nisam još dobila.. Ali ne nadam se jer je test negativan.. Samo čekam da već jednom dođe da se sredim i da mogu dalje.. Teško mi je jako.. Jako me pogodilo. Prvi put mi zakasni naravno ponadam se..
    Zato vas i pratim.. Svaka riječ podrške puno znači svakoj od nas…
    Hvala vam što ste tu.. Jedna za drugu ❤️

Isplaci se draga i onda samo pozitivno negdje te ceka tvoja bebica i trenutak da dodje. Ja kad si to osvijestim naježim se i rasplačem al od srece :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mina 29
    20. Siječanj 2020. 13:11

Hvala Vam.. Najbolje ste.. ❤️
    Od prve do zadnje. 
    Zato sam se i prijavila tu jer jedino te netko ko sve to prolazi može razumjeti onako od srca jer je svaka to prošla.. 
    Znam da će biti.. Samo moram biti strpljiva..i možda se manje sekirati oko toga jer sve to utječe i previše.. 🙄

tufnica1602
    20. Siječanj 2020. 13:37

Irma90 ja dok odgovorim ti vec trudna 😄 pijem Babytraum caj koji ja mislim samo ovdje u Njemackoj  se moze kupiti, nisam sigurna mozda ima i u DM. 

Rita37🤰
    20. Siječanj 2020. 14:26

Pepika

Tko kreće u nove pobjede? :)

Ja sam vec krenula.   
    Do sad dva odnosa idemo daljeee! 
    👯‍♀️ 👯‍♂️ 👍🏼 

Rita37🤰
    20. Siječanj 2020. 15:42

I da, upravo sam napravila termin u kinderwunsch centru... Za mjesec dana.... Pa bar napravit sve detaljne nalaze.... Jer moja ginekologica radi svaki put isto samo ultrazvuk papatest i dovidjenja.. To ok i dalje nece nista.... Pa evo bas se nadam da ce to sve nesto promjeniti.... Uuufff bas sam uzbuđena mozda i bebu naoravimo do tad
    🙃 🤭 😂 😂 

20. Siječanj 2020. 16:37

Rita 36 i ti si sredila termin u kinder wunsch???
    Kad ti imas termin ja 3.2😂😂😂
    Jesi u Munchenu jelda se narucila?

Rita37🤰
    20. Siječanj 2020. 19:35

Marinalin

17.2
    🙃 🤭 😂 😂 

Rita37🤰
    20. Siječanj 2020. 19:36

Rita36

Marinalin

17.2
    🙃 🤭 😂 😂

Rekla je da ce mi poslat neki upitnik na adresu da sve dobro ispunim i sa tim da dodjem.... E jedino me zanima jel trebam upitnicu od ginekologa ili ne? Nije nista spomenula.... A ja zab pitat.... 

20. Siječanj 2020. 20:12

Nama su na telefon rekli uputnicu od ginekologa
    Nalaze sve koje imam od ginekologa sta mi naprave (ako imam)
    Osobnu,zdravstvenu i ako imam od proslosti nalaze sta sam se cjepila ,blabla a to imam jer sam dobila spis od doktora iz hrv kad sam selila u njemacku.
    Sutra idem ginekologu pa cu je pitat uputnicu
    U koji kliniku ides?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.