Zene, koliko dana prije mens vas bole grudi, i je li to pravilo?
Ja inace imam osjetljive grudi, ali ovih dana ih nikako ne osjetim. Ko namjerno 😂 nikad mi nisu bile "bezbolnije" 🤭🤭
Kod mene isto, ovaj mjesec nikakvih simptoma menstruacije, a vec mi je 31 dan ciklusa.
Isplakala sam već more suza... Sad sam se napokon mogla po nadati jer je prvi puta za kasnila. Još uvijek je nema..
Nisam napravila sa prvim jutarnjim ali opet mislim da bi pokazalo.. Danas je 28 DC.
Baš mi je teško. Nemrem si pomoći 😞😞😞
Joj... malo je deprimirajuce kad skontas da si sve pogodio a nije uspjelo 😨
Not that fensi, ekšli..
Ninuška kak je kod tebe?
Ima li smisla da ponavljam test sutra? Danas mi je 28 DC
Ninuška kak je kod tebe?
Ima li smisla da ponavljam test sutra? Danas mi je 28 DC
Meni je danas 32 DC, ali moji ciklusi su za popizditi.
Nisam jos dobila, cak mi je i muka, slicna onoj koju sam imala u biokemijskoj trudnoci, pa cemo sutra vidjeti sta kaze doktorica. A da boli me na lijevoj strani oko pupka, sto mi je cudno, takve bolove nemam pred menstruaciju.
Ninuška nadam se da si ti sretnica ovaj mjesec..
Neka te obraduje sutra ❤️
Zene, koliko dana prije mens vas bole grudi, i je li to pravilo?
Ja inace imam osjetljive grudi, ali ovih dana ih nikako ne osjetim. Ko namjerno 😂 nikad mi nisu bile "bezbolnije" 🤭🤭
Meni zadnja dva ciklusa grudi nista nisu bolile kako inace. I bas se bila ponadala ali ipak na kraju dobila.. Nadam se da nije i kod tebe slucaj... ! 🍀
Negativan je😞
Oooo
Ima li ga smisla ponavljati?
Nisam ga radila na prvu jutarnju...negdje iza 10 h.. 28 DC je danas.. Danas drugi dan kasni.. Nisam još dobila..
Nikad mi ne kasni
Sortiraj odgovore
Najstariji