Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    21. Siječanj 2020. 19:54

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Rita88

Lilo23

Rita88

Lilo23

Rita88

Hej cure, evo i mene, LH trakica bila pozitivna u sub tako da smo akcijali u sub i nedjelju. Jutros sam isla provjerit malo zeljezo jer se zadnjih dana bas koma osjecam i na kraju vrijednost mi je 3 a donja granica je 8 tako da dobro da uopce stojim jos, sad moram pit terapiju 4 mjeseca, malo me to u bed bacilo jer se bojim da nece doc do zaceca ako mi je tako, drzite fige da se ipak mrva primi ovaj ciklus a ja cu se filat zeljezom. Svim curama zelim srecu vidim da ima dosta novih, nadam se da cete uskoro ugledat plus 🤗

Jesi dobila heferol mozda? I ja imam problema sa zeljezom stalno i pila sam heferol i vitamin c obavezno uz njega jer se bolje vezuje. Tako da si kupi i vitamin c odma ali u kapsulama ne one sumece ili tako nesto. Tako je bar meni doktor rekao

dobila sam Ferrum, dvije nataste moram zvakat i uzela sam bio c taj neki vitamin koji se veze za njega. I ja sam oduvijek slabokrvna al me bas sad prepalo jer je ful nisko, ako i ostanem trudna valjda cu uspjet nadoknadit.

Aha ja sam prije imala te za zvakanje ali kazu da od njih dosta zubi oce otic pa sam se prebacila na kapsule i svaki dan moram jednu kapsulu i vitamin c

uh jos mi sam to fali, da mi zubi odu 🙄 Ma samo da mi se popravi zeljezo, nadam se da nece utjecat na zacece i da smo ovaj mjesec pogodili.

Da bas zbog zubi sam ja prestala uzimat te sto se zvacu a sa heferol mi je oke sad cu uskoro morat ponovo vadit da vidim jel se poboljsalo sta. Ja imam ovaj ciklus uzaso jak osjecak da sam trudna tako da ako jesam javim ti odma pa cemo dokazat da ne utjece na zaceve haha 🤣

Ja sam sigurna da jesi čim imaš tako jaki osjećaj :)) Još malo i test, za čas će proći, mada se meni čini kao vječnost ovih 7-8 dana do sada. :)

Joj bas je vjecnost ja ludim haha al dobro izdrzat cu jos malo nadam se da me ne vara osjecaj prvi put se sad osjecam ovako skroz drugacije nekako 😄🤞🏻🤞🏻

Joj iz tvojih usta u Bozje usi. Cekamo znaci jos nekih 7-8 dana 🤞🤞 Meni je ovulacija bila u nedjelju, tj. sa subote na nedjelju jer sam bas osjetila bol jedva sam sjela kolko me probadao lijevi jajnik,  a na lijevom jajniku su mi bila dva vodeca folikula i jos mi je u sub ujutro bila pozitivna lh trakica, tako da ja cekam pocetak 2 mjeseca, ako uz ovako zeljezo uspijem ostat trudna onda stvarno cudo 😅

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 21:16

Lilo23

Meni je trakica u pon ujutro bila pozitivna i mislim da je ovulacija bila navecer makar aplikacija kaze da je bila u utorak. Znaci da sam 7dpo ili 8 dpo. Prvo sam dobila ogroman potkozni prist na celu a inace ne dobivam bas pristice mozda tu i tamo koji kad menga krene al prije ne i to mi je bas dalo veliku nadu a i taj osjecaj, bas je osjecaj ono ja sam trudna i bas me briga haha. Budemo vidjeli nadam se da sam u oravu i da se stvarno nesta kuha danas me probadalo malo dolje i glavobolja je krenula od jutra al to je to za danas. Ne preostaje mi nista nego cekanje i nadanje da me osjecaj ne vara 🤞🏻😁

Jesi pisnula danas na lh trakicu da usporedis sa jucer? Ja ti kazem bit ce to dobro cim osjecaj taj imas :) 🙂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 21:57

Lilo23

Meni je trakica u pon ujutro bila pozitivna i mislim da je ovulacija bila navecer makar aplikacija kaze da je bila u utorak. Znaci da sam 7dpo ili 8 dpo. Prvo sam dobila ogroman potkozni prist na celu a inace ne dobivam bas pristice mozda tu i tamo koji kad menga krene al prije ne i to mi je bas dalo veliku nadu a i taj osjecaj, bas je osjecaj ono ja sam trudna i bas me briga haha. Budemo vidjeli nadam se da sam u oravu i da se stvarno nesta kuha danas me probadalo malo dolje i glavobolja je krenula od jutra al to je to za danas. Ne preostaje mi nista nego cekanje i nadanje da me osjecaj ne vara 🤞🏻😁

Legnem - grčenje. Taknem bradu boli - ogroman potkozni prist. Hahaha sad sam ja umislila xD wtf hahahhaag

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 23:10

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Jesi pisnula danas na lh trakicu da usporedis sa jucer? Ja ti kazem bit ce to dobro cim osjecaj taj imas :) 🙂

Jesam ista je ko jucer kakva je bila mada necu se previse na to oslanjat cekam samo da napravim test i ako bog da srece vidim plus 😁 nadam se da ni jedna necemo dobit mengu nego veliki ➕ 🤞🏻

Daaaaaaaaa. 🥰🥰🥰🥰

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Rita88
    22. Siječanj 2020. 10:07

Cure drzim vam fige 🤞 jel ima koja da radi sad ovih dana test? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

LeLa2807
    22. Siječanj 2020. 10:10

Rita88

Ja sam danas radila neki sa osjetljivosti 25, a imala sam O prema bolovima ned na pon, a prema aplikaciji utorak. NIsam radila lh pa nagadjam. Ugl prazan - bijel skroz.Sad ili je prerano ili sam trebala raditi sa nekim od 10 osjetljivosti ne znam. Trebala bi ne dobiti 27/28. Malo su mi potonule ladjice...:D Ne znam da li da se još nadam.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• ela32
    22. Siječanj 2020. 10:14

LeLa2807

Rita88

Ja sam danas radila neki sa osjetljivosti 25, a imala sam O prema bolovima ned na pon, a prema aplikaciji utorak. NIsam radila lh pa nagadjam. Ugl prazan - bijel skroz.Sad ili je prerano ili sam trebala raditi sa nekim od 10 osjetljivosti ne znam. Trebala bi ne dobiti 27/28. Malo su mi potonule ladjice…:D Ne znam da li da se još nadam.

Lela preprerano si ga radila! Nebi ti mogao pokazati nista ni od 10 osjetljivosti. Nije tako rano jos ni implantacija bila. Nemoj se zivcirati i pricekaj barem 27.pa onda napravi! Naravno da ima jos nade!!

LeLa2807
    22. Siječanj 2020. 10:16

ela32

LeLa2807

Rita88

Ja sam danas radila neki sa osjetljivosti 25, a imala sam O prema bolovima ned na pon, a prema aplikaciji utorak. NIsam radila lh pa nagadjam. Ugl prazan - bijel skroz.Sad ili je prerano ili sam trebala raditi sa nekim od 10 osjetljivosti ne znam. Trebala bi ne dobiti 27/28. Malo su mi potonule ladjice…:D Ne znam da li da se još nadam.

Lela preprerano si ga radila! Nebi ti mogao pokazati nista ni od 10 osjetljivosti. Nije tako rano jos ni implantacija bila. Nemoj se zivcirati i pricekaj barem 27.pa onda napravi! Naravno da ima jos nade!!

Hvala ti, ali cure na temi lh trakice su radila a ne očekuju npr. 28 i jednoj se zaista lijepo vidi već. Pa reko idem i ja napravit kad ono bijelo da bijelije ne može.

Još mi je na poslu baš stresan period i iskreno baš bi htjela ostati trudna i da se maknem malo od svega toga pa da možda tražim drugi posao na porodiljnom. :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Rita88
    22. Siječanj 2020. 11:05

LeLa2807

ela32

LeLa2807

Rita88

Hvala ti, ali cure na temi lh trakice su radila a ne očekuju npr. 28 i jednoj se zaista lijepo vidi već. Pa reko idem i ja napravit kad ono bijelo da bijelije ne može.

Još mi je na poslu baš stresan period i iskreno baš bi htjela ostati trudna i da se maknem malo od svega toga pa da možda tražim drugi posao na porodiljnom. :D

pricekaj radije 27-i, sad si prakticki u implantacijskom prozoru, mozda se bas danas mrva primi, sretno 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

LeLa2807
    22. Siječanj 2020. 11:07

Rita88

LeLa2807

ela32

LeLa2807

Rita88

pricekaj radije 27-i, sad si prakticki u implantacijskom prozoru, mozda se bas danas mrva primi, sretno 💪

Hvala ti Rita, koji si ti DC/DPO etc :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.