Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    19. Siječanj 2020. 17:29

MARINA

Isplakala sam već more suza… Sad sam se napokon mogla po nadati jer je prvi puta za kasnila. Još uvijek je nema..
    Nisam napravila sa prvim jutarnjim ali opet mislim da bi pokazalo.. Danas je 28 DC.
    Baš mi je teško. Nemrem si pomoći 😞😞😞

Isplači (kao i sve mi) ii onda cim prodje koji dan vec planovi za nove akcije bit ce to jedan put uspjesno... Mora! Sretno drzi se! 

Rita37🤰
    19. Siječanj 2020. 17:33

MARINA

Rita36

MARINA

Negativan je😞

Oooo

Ima li ga smisla ponavljati?
    Nisam ga radila na prvu jutarnju…negdje iza 10 h.. 28 DC je danas.. Danas drugi dan kasni.. Nisam još dobila..
    Nikad mi ne kasni

Mozes ponovit ali ja sam prestala bacati novce na to.   Prije sam radila par dana prije menge oa na dan kad trebam dobit.   Bezveze svakako dodje.    Ako ne dodje nekoliko dana tj da kasni 3-4 e onda raditi jer bas se ne isplati svako malo test on nista ne pomaze samo jos veci stres.... Mene uvijek smirije svaki novi dan koji nisam dobila i ne trebam test..   Samo da je da kasne paaa uradit ga i uzivat u rezultatima... Sretnooo draga ima nade sve dok vjestica nije dosla.  

🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 

• Ninuska
    19. Siječanj 2020. 19:21

MARINA

Ninuška nadam se da si ti sretnica ovaj mjesec..
    Neka te obraduje sutra ❤️

Hvala Marina, javim se 😘😘

• Ninuska
    19. Siječanj 2020. 19:24

MARINA

Rita36

MARINA

Negativan je😞

Oooo

Ima li ga smisla ponavljati?
    Nisam ga radila na prvu jutarnju…negdje iza 10 h.. 28 DC je danas.. Danas drugi dan kasni.. Nisam još dobila..
    Nikad mi ne kasni

MARINA ima nade sve dok ne dobijes, sacekaj par dana, pa onda ponoći, ako ti nikada ne kasni mozda i jesu lijepe vijesti 🤞

Mina 29
    19. Siječanj 2020. 22:17

Ninuška ❤️❤️❤️

coco
    20. Siječanj 2020. 00:09

Raštika

Di ste zene? Napokon sam uspjela dogovorit pregled nakon konizacije sad u utorak. E sad me zanima nesto… Ima li neka cura da je imala cin3 i bila na letzu jer me zanima postoji li mogucnost da mi opet nadju cin i ako mi je javljeno da je operacijom sve maknuto?
    Pregled mi je taman nekako oko ovulacije pa cu joj reci da pogleda da li se sta dogadja s mojim dragim jajnicima.

Ja sam jedna od tih sretnica, na biopsiji sa letza sve uredno, iduci papa pokazao cin I/cin II. Nakon toga opet kolposkopija biopsija pokazala cin I i ponavljanje pape svakih 6 mjeseci. Smanjila stres, izbacila pilule i malo pomalo nema vise CIN.. iako i dalje radim pape redovno. Kazu doktori da su to izuzetno rijetki i neobicni slucajevi. Nadam se da ces biti bolje srece 🤞

ivkica
    20. Siječanj 2020. 09:39

Mene zanima jel naprimjer ako imate smanjene vrijednosti u krvi tipa zeljezo i ostalo, da li i to može utjecati na to da se ne može zatrudnjeti?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Pipin
    20. Siječanj 2020. 09:57

ivkica

Mene zanima jel naprimjer ako imate smanjene vrijednosti u krvi tipa zeljezo i ostalo, da li i to može utjecati na to da se ne može zatrudnjeti?

Da, zeljezo je jako bitno kod zaceca i njegov manjak moze imati na to utjecaj. 

Pipin
    20. Siječanj 2020. 09:59

Evo zene ja se javljam da krecemo u akciju Tko se mozda je sjeca, imala sam spontani krajem godine. Ne znam vise ni kad mi je ovulacija ni nista, ali idemo probati. 

Aneee
    20. Siječanj 2020. 10:43

ivkica

Željezo je jedan od bitnijih faktora za zatrudniti.

Pozz cure da se i kod vas malo ubacim.😁..do sad sam bila samo na temi lh trakice, pa sad malo da se i vama javim 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.