Cure drzim vam fige 🤞 jel ima koja da radi sad ovih dana test?
Ja sam danas radila neki sa osjetljivosti 25, a imala sam O prema bolovima ned na pon, a prema aplikaciji utorak. NIsam radila lh pa nagadjam. Ugl prazan - bijel skroz.Sad ili je prerano ili sam trebala raditi sa nekim od 10 osjetljivosti ne znam. Trebala bi ne dobiti 27/28. Malo su mi potonule ladjice…:D Ne znam da li da se još nadam.
Lela preprerano si ga radila! Nebi ti mogao pokazati nista ni od 10 osjetljivosti. Nije tako rano jos ni implantacija bila. Nemoj se zivcirati i pricekaj barem 27.pa onda napravi! Naravno da ima jos nade!!
Hvala ti, ali cure na temi lh trakice su radila a ne očekuju npr. 28 i jednoj se zaista lijepo vidi već. Pa reko idem i ja napravit kad ono bijelo da bijelije ne može.
Još mi je na poslu baš stresan period i iskreno baš bi htjela ostati trudna i da se maknem malo od svega toga pa da možda tražim drugi posao na porodiljnom. :D
pricekaj radije 27-i, sad si prakticki u implantacijskom prozoru, mozda se bas danas mrva primi, sretno 💪
Hvala ti Rita, koji si ti DC/DPO etc :)
ja sam ti danas 18dc/3dpo ja imam jos za cekat. Neznam jel striktno implantacija 6-12 nakon ovulacije ili to moze bit i ranije 🤷♀️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja sam danas radila neki sa osjetljivosti 25, a imala sam O prema bolovima ned na pon, a prema aplikaciji utorak. NIsam radila lh pa nagadjam. Ugl prazan - bijel skroz.Sad ili je prerano ili sam trebala raditi sa nekim od 10 osjetljivosti ne znam. Trebala bi ne dobiti 27/28. Malo su mi potonule ladjice…:D Ne znam da li da se još nadam.
Lela preprerano si ga radila! Nebi ti mogao pokazati nista ni od 10 osjetljivosti. Nije tako rano jos ni implantacija bila. Nemoj se zivcirati i pricekaj barem 27.pa onda napravi! Naravno da ima jos nade!!
Hvala ti, ali cure na temi lh trakice su radila a ne očekuju npr. 28 i jednoj se zaista lijepo vidi već. Pa reko idem i ja napravit kad ono bijelo da bijelije ne može.
Još mi je na poslu baš stresan period i iskreno baš bi htjela ostati trudna i da se maknem malo od svega toga pa da možda tražim drugi posao na porodiljnom. :D
pricekaj radije 27-i, sad si prakticki u implantacijskom prozoru, mozda se bas danas mrva primi, sretno 💪
ja sam ti danas 18dc/3dpo ja imam jos za cekat. Neznam jel striktno implantacija 6-12 nakon ovulacije ili to moze bit i ranije 🤷♀️
E to ne znam jer i ja sam svuda čitala 6-12. Mene je prije dva dana navečer baš jako grčilo dolje - da je tad bila implantacija već bi se danas vidjelo na testu po mojoj logici....a ne znam...strpit ću se još par dana...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
E to ne znam jer i ja sam svuda čitala 6-12. Mene je prije dva dana navečer baš jako grčilo dolje - da je tad bila implantacija već bi se danas vidjelo na testu po mojoj logici….a ne znam…strpit ću se još par dana…
strpi se, znam da je teško, ja sam odlucila ne radit vise testove dok menga ne zakasni, tako da cu cekat bar dan, dva da zakasni. Kolko dugo pokusavate?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
strpi se, znam da je teško, ja sam odlucila ne radit vise testove dok menga ne zakasni, tako da cu cekat bar dan, dva da zakasni. Kolko dugo pokusavate?
Ma kompleksnija je situacija malo jer mm i ja nismo skupa preko tjedna radi posla i tako će biti do ljeta. I onda ubost vikend koji otprilike ima šanse je jeako teško. Ovaj mj mislim da smo baš imali kažem ti jako me bolio desni jajnik a kad on ovulira osjetim, kad ovulira lijevi to ne znam. I to je bila jaka bol sa nedjelje na ponedjeljak s time što je ponedjeljak bio cijeli dan. E sad po aplikaciji je O trebala biti u utorak. neke cure pišu da kad ih jajnik boli O nastupi idući dan dakle u mom slučaju najgora varijanta je bila utorak po tome (kao i po aplikaciji). Imali smo odnose petak sub i nedjelju što nije toliko loše jer se spermići mogu zadržati.
Idući mjesec već vidim da mi O pad ana četvrtak npr. što znači da mi je od nedjelje do četvrtka već predugo da se zadrži tj maanja je šansa, a u petak i vikend mi je prekasno. Zato me sve to deprimira. Jer su nam šanse starno smanjene kad nismo skupa stalno.
Mi smo išli u 9 i 10 mj na foru ako upali upali i nije. Tad nisam ni po aplikaciji pratila. Pa smo u 12 uboli plodne dane (isto po aplikaciji) ali svakako mislim da jesmo kako god jer smo većinu mjeseca bili skupa. Samo ja sam tad operirala umnjake i pila dvije kutije antibiotika pa mi za 12 mj nije žao kao ipak je tijelo istresirano.
Svakako mislim ići na redovni sistematski i dodatno napraviti briseve jer briseve nisam nikako radila samo PAPU koja bi bila uredna.
Koliko vi pokušavate
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Kod mene dosla uredno, upravo 😩
Fancy zao mi je... Ali hvala Bogu bar je uredno i to je dobar znak
.... Malo tuge oa u nove pobjede.. Nedaj se...
Lela pokusavamo skoro dvije godine 🙄
E našla sam se u ovoj izjavi, pa upadam kao padobranac. Isto to sam prošla prije 2g, užasno stresan posao s granicama mobinga, pošto poto sam u tom periodu htjela zatrudniti. Ali mi je ginekolog nakon par pregleda i praćenja ovulacija preporučio da sačekam, maknem se s tog posla te onda nastavimo raditi na bebi, je pod tim stresom teško da ću uspjeti. Tako je i bilo,folikuli bi krenuli rasti, navečer bi me nadređena nazvala, istresla se na mene, sutra folikuli nestali. Jednostavno je stres previše odrađivao svoje tad.
Nakon nekog vremena sam dala otkaz, pokrenuli smo svoj posao i sad polako krećemo u akciju, kad sam se ja potpuno "oporavila" i maknula stres od sebe. Hoću s ovim kazati da posao itekako može utjecati na začeće, tako sto opuštenije ako je ikako moguće. Iskreno želim da ti je ovaj mjesec dobitan 🤗👍
E našla sam se u ovoj izjavi, pa upadam kao padobranac. Isto to sam prošla prije 2g, užasno stresan posao s granicama mobinga, pošto poto sam u tom periodu htjela zatrudniti. Ali mi je ginekolog nakon par pregleda i praćenja ovulacija preporučio da sačekam, maknem se s tog posla te onda nastavimo raditi na bebi, je pod tim stresom teško da ću uspjeti. Tako je i bilo,folikuli bi krenuli rasti, navečer bi me nadređena nazvala, istresla se na mene, sutra folikuli nestali. Jednostavno je stres previše odrađivao svoje tad.
Nakon nekog vremena sam dala otkaz, pokrenuli smo svoj posao i sad polako krećemo u akciju, kad sam se ja potpuno "oporavila" i maknula stres od sebe. Hoću s ovim kazati da posao itekako može utjecati na začeće, tako sto opuštenije ako je ikako moguće. Iskreno želim da ti je ovaj mjesec dobitan 🤗👍
Draga Barbara, hvala ti puno.
Nažalost i ja mislim da ću jako teško uz ovakav posao to mi i mm govori.
Nekako se stalno tjeram ne tražit ništa drugo jer sam tu na neodređeno pa kao radi porodiljnog i komplikacija (naknade) međutim dajem si rok do ljeta ako ništ ne bude morat ću zaista promijeniti.
Tebi želim svu sreću koji su dan ciklusa?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Kod mene dosla uredno, upravo 😩
Fancy zao mi je… Ali hvala Bogu bar je uredno i to je dobar znak
…. Malo tuge oa u nove pobjede.. Nedaj se…
Lela pokusavamo skoro dvije godine 🙄
Moji prijatelji nakon 7 g doduše MPO ali dobili trojčeke. <3 <3 <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
I meni je bilo neodređeno, k tome posao u struci za koji sam 5g faxa završila(ok, 6,jednu otkinula haha) i još državna firma (zvuči idealno) hahaha, ali nije to vrijedno bilo mog zdravlja i budućnosti. Dobro razmisli i procijeni što je najbolje 😉 Samo opušteno. A ja ju evo čekam danas ili sutra, variraju mi ciklusi do 3 do 4 dana, ali ništa ne očekujem, jer sam do sad 100 puta u glavi bila trudna, pa bi kasnila, pa simptomi, i na kraju dođe.... Ovaj mjesec jednostavno čekam M, najlakše mi tako 😂 Hvala na dobrim željama 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji