Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope1
    31. Listopad 2019. 10:28

S time da na poslu već 3 dana svima toplo a mene svi neki trnci prolaze, a čitala sam da je i to kao neki mogući simptom.. Nadam se da je 😊😊😊

[/url

Nala33
    31. Listopad 2019. 10:44

mrvičak

https://ibb.co/JkJD96Q
    Evo i definitivno potvrda!!! ❣️❣️ Cijela se tresem, još nekako ne vjerujem i strah mi je ogroman prisutan.

Super ❤️❤️❤️sretno 

Nala33
    31. Listopad 2019. 10:46

Hope1

S time da na poslu već 3 dana svima toplo a mene svi neki trnci prolaze, a čitala sam da je i to kao neki mogući simptom.. Nadam se da je 😊😊😊

Probaj ne misliti toliko, iako zanm teško je, sve smo iste, osluškujemo tijelo i gledamo da li bi mogao biti znak neki ili ne. Treba neke stvari ipak pričekati, ako je ovulacija bila 22.jos ti je rano za test. Meni je bila oko tako 22.23. I neću raditi test do 8.11. Ima nas puno koje čekamo taj 8.11. Udji u klub hehe i s nama 8.11 jutarnje pisanje... Nadam se da ćemo čitati samo pluseve ❤️

sneguljica1
    31. Listopad 2019. 10:54

Nala33

Hope1

Probaj ne misliti toliko, iako zanm teško je, sve smo iste, osluškujemo tijelo i gledamo da li bi mogao biti znak neki ili ne. Treba neke stvari ipak pričekati, ako je ovulacija bila 22.jos ti je rano za test. Meni je bila oko tako 22.23. I neću raditi test do 8.11. Ima nas puno koje čekamo taj 8.11. Udji u klub hehe i s nama 8.11 jutarnje pisanje… Nadam se da ćemo čitati samo pluseve ❤️

Nala prestani da ubjedjujes zene za 8.11. Vidis da necemo izdrzat ni jedna 😂😂😂😂😂😂
    Salim se naravno..cvrsto stojim po tom pitanju da necu i nikad ne bih uradila test prije 8.11😂😂😂😂😂😂😂
    Iskusenja su velika..brrrr😍😍😍

• Hope1
    31. Listopad 2019. 11:00

Nala33

Hope1

Probaj ne misliti toliko, iako zanm teško je, sve smo iste, osluškujemo tijelo i gledamo da li bi mogao biti znak neki ili ne. Treba neke stvari ipak pričekati, ako je ovulacija bila 22.jos ti je rano za test. Meni je bila oko tako 22.23. I neću raditi test do 8.11. Ima nas puno koje čekamo taj 8.11. Udji u klub hehe i s nama 8.11 jutarnje pisanje… Nadam se da ćemo čitati samo pluseve ❤️

Hahah. Nadam se da će biti punooo ++++++☺️☺️☺️

[/url

medija5
    31. Listopad 2019. 11:02

caoo i mene sasvim sam nova evo ovako ja sam u braku 3m i radimo na bebi međutim svaki mj dobijem no sada evo već 3 dana me boli grudi do pazduha imam nekada kiselinu i kad imamo odnos boli me desni jajnik dali je to znak trudnoće ili je tako pred mengu jer imam i bolove kao da trebam dobiti ,,ali tako mi nije bilo nikad jer kad trebam dobiti me boli dan prije ili onaj dan kada dobijem, mengu trebam dobiti 5.11 nadam se da je necu dobiti :((( hvalaaa svimaa💋

• ela32
    31. Listopad 2019. 11:17

Medija sve je moguce, moze biti pred M ili T! Svaka od nas osluskuje svoje tijelo i otkriva neke nove simptome koji bi mogli biti znak T a na kraju M ipak dodje, a nekima i ne, hahaa.. 😂😂
    Ne znam ti nista pametno reci! Najbolje ti se strpit jos koji dan pa test napraviti!

Nova19
    31. Listopad 2019. 11:40

Mrvičak to je to!!! Sada samo opušteno i javljaj se dalje!!! Nadam se da ću ti se uskoro pridružiti 💕

medija5
    31. Listopad 2019. 12:04

Ela32 hvala ti punoo ipakk❤️

• Breskvica123
    31. Listopad 2019. 12:47

Ja sam test za O radila 18.10 i bilo je pozitivno da sam radila dan prije bilo bi jos tamnija druga crta ali i ova je dosta tamna bila znaci 24 do 36 sati nastupa O a mi smo ta tri dana imali odnos znaci da se moralo uhvatit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.