Grrr.. Radim nocnu i eto NJE… dan ranije, stigla cestica na svoj dan 😂 ahh cekamo bozic, mozda bude plus pod bor
E citala sam negdje da nocni rad isto moze biti negativno kod pokusavanja..kao ono promjena bioritma i ostalo..
Ja isto radim nocne i nekad si stvarno razmisljam zasto citam te glupe članke i onda mozgam o njima 🤦♀️
No dobro,sad bar imaš izgovor za seks :)
E sad koja je stvar kod mene..sto je mozda i dobro jer sam u jednu ruku odustala od trudnoce pa ce mi biti lakse kad ju dobim.
Naime LH trakice su mi bile pozitivne 28.10 i uspijeli smo nekako imat odnos..no nakon toga smo pokušavali i MM jednostavno ne moze da ubaci plivace u bazen :/ i uopce ga vise ne optrerecujem sa tim. .
Mislim to je problem koji vuce od uvijek..hjooj evo neznam
Jel samo ja imam takav problem?
A to za nocni rad ne vjerujem, ja radim vec 10god pa sam prije 7 ostala trudna nakon 6mj pokusa a ja, Al jbg sad bas ne ide.. Al mislim da nema veze s nocnim radom.. Imam kolegica koje imaju bez problema po 3 djece…
Ehh, jednostavno se u istom trenutku treba poklopiti 1000 stvari i eto bebe…
Hahahha super :) jedna briga manje

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Evo danas radila ujutro test 5 dana prije očekivane M. Međutim nema druge crtice, nadam se da je još prerano i da će za 5 dana biti +.

[/url
Evo danas radila ujutro test 5 dana prije očekivane M. Međutim nema druge crtice, nadam se da je još prerano i da će za 5 dana biti +.
Rano je. Ponovi za dva dana
https://ibb.co/JkJD96Q
Evo i definitivno potvrda!!! ❣️❣️ Cijela se tresem, još nekako ne vjerujem i strah mi je ogroman prisutan.
Ma mislila sam 1 dan prije M. AL probat ću za dva dana ☺️☺️☺️☺️

[/url
Koji si test radila? Kada je ovulacija bila?
Kupila sam u mulleru al trakice ne digitalni. Ovulacija je bila 22.10..

[/url
Ajde se strpi još koji dan. Po prilično kasno je ovulacija. Meni je isto bila kasnije i tek danas je jadan plus na dan očekivane M
Ajde se strpi još koji dan. Po prilično kasno je ovulacija. Meni je isto bila kasnije i tek danas je jadan plus na dan očekivane M
Hvala ti mrvičak, strpljen spašen 😉

[/url
Mrvicaaak necu vise da te cujem sa nervozom i opterecenjem..Nego lijepo da se opustis..znam sta si sve prosla ali jbg moras nauciti bez straha da ocekujes..
Predrago mi je zbog tebe..i zahtijevam da sada uxivas u tim najljepsim danima 😍😍😍😍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji