Moje novosti su da danas ( 10 dpo) imam smedji iscjedak kojeg inače nikad nemam. Ili je implantacija ili nešto drugo? 🙈
Zvuči jako dobro i miriše na implantaciju 😍🤞🏼
Ah, to bi bilo super! 😍 samo se ne želim nadati previše. Pričekat ću još 2 dana pa bi mogla test napraviti ili je bolje još pričekati… nisam pametna vise 🙈
Ma ja sam se naučila kroz par ciklusa i pišanja prije dana očekivane da nema smisla, budem više tužna kad vidim taj minus nego šta bih bila da ju dobijem + onda sam ljuta što sam tako rano pišnula 🤣 Znam da je teško strpiti se, ali probaj misliti na sve drugo, pusti neka dani idu.. Ja sam si nakon tog klika u glavi puno pomogla, nemam više lažne simptome koje glava izazove, opuštenija dočekam dan M 😊
E to si dobro rekla.. nema smisla pisanje par dana prije ocekivane, niti dan..
Moja kuma bila trudna 19tj kad joj je doktor na uzv vidio trudnocu.. radila testove, otisla k njemu nakon 10dana kak joj kasnila i nista i onda ponovno kad je isla ovaj skoro sa stolice pao.. kaze pa vi ste 19tt… ono ŠOK
Ja sam isto sama sebi govorila nemoj pisat niti na dan kad bi kao trebala doc, pricekat cu 2,3 dana, ali sve je to nekak jace od nas… pa onda kasni, pa osjecam kao "kap" mislim si eto je.. pa brzo na wc, uhh dobro je, nema je jos… ma sve te to ubije u pojam blago receno…
Najteža je neizvjesnost, kada je svaki dan čekanja cijela vječnost… Naravno da je bolje pričekati barem 1-2 dana kašnjenja iz vise razloga, ali nekad nije lako biti karakter.
Nevjerojatno zvuci da je tvojoj kumi otkrivena trudnoća tek u 19.tj. Očito joj je ovulacija bila dosta kasnije…
Ehh.. nevjerojatno.. to je danas decko od 10 godina.. mi smo bile sokirane.. jos joj je gin dao i tbl za izazivanje vjestice, a ona trudna... to si nemozete zamislit uopce da je u danasnje vrijeme to moguce.. nije da je to bilo prije 20 30ak godina..
Kolko puta mi je u ovih godinu i pol rekla, sjeti se mene kak je bilo... ali jbg.. da je to kod mene slucaj pa vec bi rodila 🙂
To je trebala bit deeebelo kasna ovulacija da on nije bas nista vudio dok je dosla vidjet kaj se dogada
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Moje novosti su da danas ( 10 dpo) imam smedji iscjedak kojeg inače nikad nemam. Ili je implantacija ili nešto drugo? 🙈
Zvuči jako dobro i miriše na implantaciju 😍🤞🏼
Ah, to bi bilo super! 😍 samo se ne želim nadati previše. Pričekat ću još 2 dana pa bi mogla test napraviti ili je bolje još pričekati… nisam pametna vise 🙈
Ma ja sam se naučila kroz par ciklusa i pišanja prije dana očekivane da nema smisla, budem više tužna kad vidim taj minus nego šta bih bila da ju dobijem + onda sam ljuta što sam tako rano pišnula 🤣 Znam da je teško strpiti se, ali probaj misliti na sve drugo, pusti neka dani idu.. Ja sam si nakon tog klika u glavi puno pomogla, nemam više lažne simptome koje glava izazove, opuštenija dočekam dan M 😊
E to si dobro rekla.. nema smisla pisanje par dana prije ocekivane, niti dan..
Moja kuma bila trudna 19tj kad joj je doktor na uzv vidio trudnocu.. radila testove, otisla k njemu nakon 10dana kak joj kasnila i nista i onda ponovno kad je isla ovaj skoro sa stolice pao.. kaze pa vi ste 19tt… ono ŠOK
Ja sam isto sama sebi govorila nemoj pisat niti na dan kad bi kao trebala doc, pricekat cu 2,3 dana, ali sve je to nekak jace od nas… pa onda kasni, pa osjecam kao "kap" mislim si eto je.. pa brzo na wc, uhh dobro je, nema je jos… ma sve te to ubije u pojam blago receno…
Najteža je neizvjesnost, kada je svaki dan čekanja cijela vječnost… Naravno da je bolje pričekati barem 1-2 dana kašnjenja iz vise razloga, ali nekad nije lako biti karakter.
Nevjerojatno zvuci da je tvojoj kumi otkrivena trudnoća tek u 19.tj. Očito joj je ovulacija bila dosta kasnije…
Ehh.. nevjerojatno.. to je danas decko od 10 godina.. mi smo bile sokirane.. jos joj je gin dao i tbl za izazivanje vjestice, a ona trudna… to si nemozete zamislit uopce da je u danasnje vrijeme to moguce.. nije da je to bilo prije 20 30ak godina..
Kolko puta mi je u ovih godinu i pol rekla, sjeti se mene kak je bilo… ali jbg.. da je to kod mene slucaj pa vec bi rodila 🙂
To je trebala bit deeebelo kasna ovulacija da on nije bas nista vudio dok je dosla vidjet kaj se dogada
Kada je sudjeno, sudjeno je. Svaka od nas ima svoj put. Eto, mi se već brinemo prije nego smo trudne, hoće li nam sto naštetiti u slučaju trudnoće, a njoj ni tablete za izazivanje vještice nisu smetale. To je fascinantno. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Polly, pitala si za jajnike. Ja sam sad 4+5 trudna, i da, boljeli su me jajnici vec sa 3+4 tako nekako. Il je boljelo kao pulsiranje, ili kao nadutost u njima, ili bas bolovi. I trudna :) al zato su me tri mejseca unazad stalno bolili, pa nisam bila trudna. Svasta moze biti
Ostale cure,gdje ste? Rita, Rastika, cekam neke informacije :)
hej dragicka evo me, malo citam malo ne kak uhvatim vremena, dosta sam u obavezama. Ja sam ti jucer bila na folikulometriji, 11 dc kaze vodeci folikul 19 mm i da imamo odnos jucer i danas, mi smo imali danas jucer nismo, jer kad imamo dva dana zaredom nekako taj drugi dan sexa je bljedunjav, pa sam ja radije preskocila jucer i danas mi to rijesili kak Bpg zapovijeda, kaze da ce bit ovulacija sutra, preksutra pa cemo vidjet, dosta veliki folikul za 11 dc i endometrij mi je 9mm sto je super. Neznam sta bi ti rekla nekako ko da ne vjerujem da cu vidjet plus to mi je prerealno 🤷♀️ Kako si mi ti, kako bebica, jel sve ok?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure zelim vam srecu, nadam se da ce osvanut koji plus uskoro 👏👏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Polly, pitala si za jajnike. Ja sam sad 4+5 trudna, i da, boljeli su me jajnici vec sa 3+4 tako nekako. Il je boljelo kao pulsiranje, ili kao nadutost u njima, ili bas bolovi. I trudna :) al zato su me tri mejseca unazad stalno bolili, pa nisam bila trudna. Svasta moze biti
Pa ja ih tu i tamo osjetim, a to nekakvo zatezanje prođe i do trbuha... Ništa jako, onako čisto se "bol" oglasi. A znam da može značiti oboje, al drago mi je baš čuti ovako slučajeve da se ipak radilo o T 😊😊 Čestitke od srca, želim ti urednu trudnoću 💓
Snjeguljica hej ne znam sta bi sa KK nema je vec neko vrijeme 🤔
Takodjer me nesto i zeludac zafrkava, kako da kazem tesko mi je, boli me tu i tamo kao neka zgaravica...
Vidim ima novih cura, drago mi je i nadam se da cemo si donijeti sreću medusobno
Ja bi u subotu trebala dobiti m, Ali mislim da cu u petak napraviti test. Idem na jednu proslavu pa cisto da znam smijem li pice ili dva
Od simptoma nemam ništa. Ni pmsa... Dan prije ocekivane mi se cini ok napraviti test. Sto vi mislite?
Vidim ima novih cura, drago mi je i nadam se da cemo si donijeti sreću medusobno
Ja bi u subotu trebala dobiti m, Ali mislim da cu u petak napraviti test. Idem na jednu proslavu pa cisto da znam smijem li pice ili dva
Od simptoma nemam ništa. Ni pmsa… Dan prije ocekivane mi se cini ok napraviti test. Sto vi mislite?
Ja mislim da je to skroz ok 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji