O mi je bila ranije ovaj mjesec nego inace jer sam taman bila kod ginekologice dan poslije.. pa mi je rekla, i dala mi je za piti folnu.. mozda ona ima veze s time. Ili ne?
Koliko ti traju ciklusi? Možda je takav iscjedak zbog implantacije 😊
Koliko sam čitala, smedji iscjedak može biti implantacija, ali i svašta još nešto. Zato se ja za sebe ne nadam previše, samo da nije nešto ozbiljno. Pričekaj onda jos sutra, pa ako ne dobiješ M, ponovi test prekosutra. Od folne sigurno nije...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
O mi je bila ranije ovaj mjesec nego inace jer sam taman bila kod ginekologice dan poslije.. pa mi je rekla, i dala mi je za piti folnu.. mozda ona ima veze s time. Ili ne?
Traju 30-32 dana, bilo bi lijepo da je implantacija.. ali nakon testa ne nadam se 🧐
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Traju 30-32 dana, bilo bi lijepo da je implantacija.. ali nakon testa ne nadam se 🧐
Nema druge nego pričekati da vidiš hoće ostati na tom iscjetku, držim fige da bude tako 🤞🏼🤞🏼
Cure, trebam pomoc..
malo sam zbunjena.. danas sam trebala dobiti M. Vec par dana me boli trbuh (inace me ne boli nikad prije M) inace imam jako obilne i bolne M toliko da cak nekad ni ne idem na posao jer se ne mogu dic iz kreveta. I tako idem ja danas na posao, bolio me trbuh lagano, i "dobijem ja M" koja je samo smeđi iscjedak, desavalo se meni to i prije da pocne sa iscjekom ali bi u roku pola sata pocela teci krv.. i promjenila bi po dva tri uloska kroz par sati.. ali danas cijeli dan znaci od jutra samo taj smeđi iscjedak na ulosku i to jedna fleka.. i na papiru malo rozkastog sa smeđim.. neznam sta da mislim.. moram cekati sutra da vidim sta ce biti.. ima neko iskustvo?
Kod mene je većinom uvijek tako, bar 3 dana tog smeđeg.. Jednom je čak 7 dana trajalo pa tek onda normalno.. Pa opet završava sa smeđim.. Ciklus i 32 dana, a M se tako oduži na 7,8 dana.. Doktorica je rekla da je to znak nižeg progesterona što je često kod produženoj ciklusa
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I dobila sam utrogestan vaginalno za to, da se trudnoća održi ako do nje dođe ali nije svejedno pomoglo..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
@Polly jedva čekam i ja tvoj rezultat 😁
Moja viroza i dalje traje, Al neka čudna.. Samo mučnina na kavu i kad nešto pojedem i na gadne mirise.. Ali inače mi je želudac osjetljiv malo…
Pojavio se bjelkasti iscjedak i opet lagano grčevi Al ne kao oni pred mengišku.. Ima dana još pa ćemo vidjeti
Samo strpljivo 😊🤞🏼 Kad trebaš dobiti?
Ja od ovoliko stresa na poslu (kolegica bezobrazna..svakakve mi spacke pravi) bit cu zadovoljna ako i dobijem mengu ikad vise. Nebi me cudilo da nikako ne dobijem.
Sortiraj odgovore
Najstariji