Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruža1990123
    22. Listopad 2019. 14:07

Pozdrav,

i ja se javljam. Još 4 dana do M. Radila testove-negativni su. Al svejedno mala nada je još tu.

Ruža1990123
    22. Listopad 2019. 14:09

koliko imaš još do M?

Polly
    22. Listopad 2019. 14:10

Ruža1990123

Pozdrav,

i ja se javljam. Još 4 dana do M. Radila testove-negativni su. Al svejedno mala nada je još tu.

Ma ne opterećuj se uopće s tim minusom, moja sestra kad je ostala trudna je plus vidjela tek nakon 7 dana kašnjenja, do tad 3 minusa, a bila je uvjerena da je znala kad je O, često nas prevari pa nastupi onda kad mislimo da sigurno nije... Sretno i izdrži par dana još do ponovnog testa 😊😊

Ruža1990123
    22. Listopad 2019. 14:10

mikii13

Bože meni kasni 2 dana, ali nikakvih ama baš nikakvih simptoma nemam ni da neću ni da hoću dobiti. Ako ne dodje do sutra, radim test.

koliko imaš još do M?

Ruža1990123
    22. Listopad 2019. 14:12

Polly

Ruža1990123

Pozdrav,

Ma ne opterećuj se uopće s tim minusom, moja sestra kad je ostala trudna je plus vidjela tek nakon 7 dana kašnjenja, do tad 3 minusa, a bila je uvjerena da je znala kad je O, često nas prevari pa nastupi onda kad mislimo da sigurno nije… Sretno i izdrži par dana još do ponovnog testa 😊😊

radila sam s trakicama O zadnja dva mjeseca tako da znam kad je bila. Kad ti očekuješ M ili 
    nadam se + :)?

Polly
    22. Listopad 2019. 14:16

Ruža1990123

Polly

Ruža1990123

Pozdrav,

Ma ne opterećuj se uopće s tim minusom, moja sestra kad je ostala trudna je plus vidjela tek nakon 7 dana kašnjenja, do tad 3 minusa, a bila je uvjerena da je znala kad je O, često nas prevari pa nastupi onda kad mislimo da sigurno nije… Sretno i izdrži par dana još do ponovnog testa 😊😊

radila sam s trakicama O zadnja dva mjeseca tako da znam kad je bila. Kad ti očekuješ M ili
    nadam se + :)?

Ako si ju uhvatila trakicama onda super! Samo lagano, pričekaj barem da 1 dan zakasni.. Moja je trebala doći prije 2 dana (na 30dc), ali ciklusi mi znaju biti 28-35 dana pa ju svakako očekujem jer mi je test danas bio negativan, a nada uvijek postoji da će ipak preskočiti 😁

sneguljica1
    22. Listopad 2019. 14:16

tufnica1602

Ja za 4 dana trebam dobiti, ne nadam se nicemu. Opusteno sta god bude 😊

Heej...kod mene haos od obaveza..seminari, obuke i jos nekih cuda..cekam O, mislim sjutra ili preksjutra..
    Drzim fige za veliki plusic..
    A je li, posto nisam redovno ispratila, nije se oglasavala KK, sta bi sa njom..

Ruža1990123
    22. Listopad 2019. 14:22

Preporučam clear blue smiley. Jesu skuplje, al u ova dva mjeseca sam potrošila 2 komada jer sam baš potrefila oba puta. Al još ništa od T. I ja se nadam da će ti preskočit :)

Polly
    22. Listopad 2019. 14:25

Ruža1990123

Preporučam clear blue smiley. Jesu skuplje, al u ova dva mjeseca sam potrošila 2 komada jer sam baš potrefila oba puta. Al još ništa od T. I ja se nadam da će ti preskočit :)

Hvala ti, nisam opterećena jer sam ovaj mjesec imala kod gin kaos, na folikulometriji se nije vidjela O, nakon tjedan dana kao nešto se dešava al ne sigurno, zbog toga sam vadila progesteron koji je potvrdio da je O ipak bila iako je progesteron bio nešto niži... Sad ti znaj, jesam ju imala ili ne i kad 😅 Eto zato se ne nadam previše... 

Ruža1990123
    22. Listopad 2019. 14:27

Polly

Ruža1990123

Hvala ti, nisam opterećena jer sam ovaj mjesec imala kod gin kaos, na folikulometriji se nije vidjela O, nakon tjedan dana kao nešto se dešava al ne sigurno, zbog toga sam vadila progesteron koji je potvrdio da je O ipak bila iako je progesteron bio nešto niži… Sad ti znaj, jesam ju imala ili ne i kad 😅 Eto zato se ne nadam previše…

Držim fige da ipak bude :)) I svim ostalim curama koje se nadaju ovih dana :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.