Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    22. Listopad 2019. 16:31

Polly

Jel moguće osjetiti jajnike, tj lagani pritisak u njima, kao pulsiranje ako se radi o T? Uvijek čitam boli trbuh, osjete se grčevi ispod pupka, o jajnicima slabo.. Pa čisto ako je netko imao takvo iskustvo, rado bih ga čula 😊

Moguće je. Mene su jajnici blago probadali u prvoj ( neuspjeloj) T. Takodjer sam imala i titraje/trnce oko maternice. E sad, svaka od nas ima ili slične ili drugačije simptome ili ih nema uopće.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Polly
    22. Listopad 2019. 16:32

Breskvica123

Cure mene dolje boli trbuh i kao da mi je mucno onako, imali smo odnose i prije plodnih dana a jučer mi je bilo jako cudno kad sam radile pire krumpir nekako mi je za smetalo njegov miris 🙄🤔😔🤷‍♀️ znaci odnosi su bili 12.10 i 13.10 pa onda za vrijeme plodnih dana kako sam i napisala 18.10, 19.10 (taj dan 3 puta) i 20.10

Mislim da ti par dana nakon O ne mogu biti nikakvi simptomi... Neću reći da umišljaš, ali je moguće, svašta nam se zna gaditi i boliti kad iščekujemo.. Probaj izgurati sad nekako do M bez previše razmišljanja.

nada23
    22. Listopad 2019. 16:33

Polly

nada23

Moje novosti su da danas ( 10 dpo) imam smedji iscjedak kojeg inače nikad nemam. Ili je implantacija ili nešto drugo? 🙈

Zvuči jako dobro i miriše na implantaciju 😍🤞🏼

Ah, to bi bilo super! 😍 samo se ne želim nadati previše. Pričekat ću još 2 dana pa bi mogla test napraviti ili je bolje još pričekati... nisam pametna vise 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Polly
    22. Listopad 2019. 16:35

nada23

Polly

Jel moguće osjetiti jajnike, tj lagani pritisak u njima, kao pulsiranje ako se radi o T? Uvijek čitam boli trbuh, osjete se grčevi ispod pupka, o jajnicima slabo.. Pa čisto ako je netko imao takvo iskustvo, rado bih ga čula 😊

Moguće je. Mene su jajnici blago probadali u prvoj ( neuspjeloj) T. Takodjer sam imala i titraje/trnce oko maternice. E sad, svaka od nas ima ili slične ili drugačije simptome ili ih nema uopće.

Slažem se da smo svaka za sebe, može biti hrpa simptoma ili niti jedan.. Drago mi je da si potvrdno odgovorila, ulila si mi malo nade da se to ne javlja vještica 🤣😍

• Breskvica123
    22. Listopad 2019. 16:38

Polly

Breskvica123

Cure mene dolje boli trbuh i kao da mi je mucno onako, imali smo odnose i prije plodnih dana a jučer mi je bilo jako cudno kad sam radile pire krumpir nekako mi je za smetalo njegov miris 🙄🤔😔🤷‍♀️ znaci odnosi su bili 12.10 i 13.10 pa onda za vrijeme plodnih dana kako sam i napisala 18.10, 19.10 (taj dan 3 puta) i 20.10

Mislim da ti par dana nakon O ne mogu biti nikakvi simptomi… Neću reći da umišljaš, ali je moguće, svašta nam se zna gaditi i boliti kad iščekujemo.. Probaj izgurati sad nekako do M bez previše razmišljanja.

U pravu si, mozda mi je to i od uzbudjenja previše jer ipak svi iscekujemo taj + a nikako da prodaje to vrijeme za napraviti test, no prekosuta mi je rockas pa cu vjerojatno i nekako zaboraviti na to jer ipak kad su ljudi oko nas, lakse je, ne mislimo na to 😉

nada23
    22. Listopad 2019. 16:39

Polly

nada23

Polly

Slažem se da smo svaka za sebe, može biti hrpa simptoma ili niti jedan.. Drago mi je da si potvrdno odgovorila, ulila si mi malo nade da se to ne javlja vještica 🤣😍

Drago mi je. 😘 Sve dok nema vjestice, imaš se čemu nadati. 🤞❤️ 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Polly
    22. Listopad 2019. 16:39

nada23

Polly

nada23

Moje novosti su da danas ( 10 dpo) imam smedji iscjedak kojeg inače nikad nemam. Ili je implantacija ili nešto drugo? 🙈

Ah, to bi bilo super! 😍 samo se ne želim nadati previše. Pričekat ću još 2 dana pa bi mogla test napraviti ili je bolje još pričekati… nisam pametna vise 🙈

Ma ja sam se naučila kroz par ciklusa i pišanja prije dana očekivane da nema smisla, budem više tužna kad vidim taj minus nego šta bih bila da ju dobijem + onda sam ljuta što sam tako rano pišnula 🤣 Znam da je teško strpiti se, ali probaj misliti na sve drugo, pusti neka dani idu.. Ja sam si nakon tog klika u glavi puno pomogla, nemam više lažne simptome koje glava izazove, opuštenija dočekam dan M 😊

nada23
    22. Listopad 2019. 16:43

Polly

nada23

Polly

nada23

Ah, to bi bilo super! 😍 samo se ne želim nadati previše. Pričekat ću još 2 dana pa bi mogla test napraviti ili je bolje još pričekati… nisam pametna vise 🙈

Ma ja sam se naučila kroz par ciklusa i pišanja prije dana očekivane da nema smisla, budem više tužna kad vidim taj minus nego šta bih bila da ju dobijem + onda sam ljuta što sam tako rano pišnula 🤣 Znam da je teško strpiti se, ali probaj misliti na sve drugo, pusti neka dani idu.. Ja sam si nakon tog klika u glavi puno pomogla, nemam više lažne simptome koje glava izazove, opuštenija dočekam dan M 😊

Imas pravo. Ma ja sam isto prošli mjesec rekla da nikad vise neću raditi test ranije, ali sad me poljuljao ovaj smedji iscjedak. 😆 ipak ću pokušati izdržati barem još 4 dana ( nadam se, Haha)

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

plavuša
    22. Listopad 2019. 16:53

Polly

nada23

Polly

nada23

E to si dobro rekla.. nema smisla pisanje par dana prije ocekivane, niti dan..
    Moja kuma bila trudna 19tj kad joj je doktor na uzv vidio trudnocu.. radila testove, otisla k njemu nakon 10dana kak joj kasnila i nista i onda ponovno kad je isla ovaj skoro sa stolice pao.. kaze pa vi ste 19tt... ono ŠOK 
    Ja sam isto sama sebi govorila nemoj pisat niti na dan kad bi kao trebala doc, pricekat cu 2,3 dana, ali sve je to nekak jace od nas... pa onda kasni, pa osjecam kao "kap" mislim si eto je.. pa brzo na wc, uhh dobro je, nema je jos... ma sve te to ubije u pojam blago receno... 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

nada23
    22. Listopad 2019. 17:12

plavuša

Polly

nada23

Polly

nada23

E to si dobro rekla.. nema smisla pisanje par dana prije ocekivane, niti dan..
    Moja kuma bila trudna 19tj kad joj je doktor na uzv vidio trudnocu.. radila testove, otisla k njemu nakon 10dana kak joj kasnila i nista i onda ponovno kad je isla ovaj skoro sa stolice pao.. kaze pa vi ste 19tt… ono ŠOK
    Ja sam isto sama sebi govorila nemoj pisat niti na dan kad bi kao trebala doc, pricekat cu 2,3 dana, ali sve je to nekak jace od nas… pa onda kasni, pa osjecam kao "kap" mislim si eto je.. pa brzo na wc, uhh dobro je, nema je jos… ma sve te to ubije u pojam blago receno…

Najteža je neizvjesnost, kada je svaki dan čekanja cijela vječnost... Naravno da je bolje pričekati barem 1-2 dana kašnjenja iz vise razloga, ali nekad nije lako biti karakter. 

Nevjerojatno zvuci da je tvojoj kumi otkrivena trudnoća tek u 19.tj. Očito joj je ovulacija bila dosta kasnije...

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.