Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    23. Listopad 2019. 13:47

@Polly jedva čekam i ja tvoj rezultat 😁

Moja viroza i dalje traje, Al neka čudna.. Samo mučnina na kavu i kad nešto pojedem i na gadne mirise.. Ali inače mi je želudac osjetljiv malo... 

Pojavio se bjelkasti iscjedak i opet lagano grčevi Al ne kao oni pred mengišku.. Ima dana još pa ćemo vidjeti

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    23. Listopad 2019. 13:49

Ana_Marija_2019

Ja vas moram nasmijati. Pričam jučer nešto s MM i kaže on dvije stvari:
    1. s obzirom da potencijalno imam urinarnu infekciju - joooj sad će nam ta bakterija uništiti stanicu ako se primila
    2. da nije baš optimističan jer ON MISLI da mi je O bila 17. ili 18. dan, a mi smo to radili 15.
    Ja njemu - ali 14. dan mi je.
    On - ma nije, to bude 14. kad su pravilni ciklusi, a tebi su ful nepravilni.
    (Da napomenem da mi M dolazi točno svakih 28-29 dana oduvijek).

Rekla sam mu da je tuka.

Haha trude se jadni biti u toku, ovi muški što odmah dobiju bebu od prve pojma nemaju ni za O ni ništa 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ana_Marija_2019
    23. Listopad 2019. 14:25

Mattan28

Ana_Marija_2019

Ja vas moram nasmijati. Pričam jučer nešto s MM i kaže on dvije stvari:
    1. s obzirom da potencijalno imam urinarnu infekciju - joooj sad će nam ta bakterija uništiti stanicu ako se primila
    2. da nije baš optimističan jer ON MISLI da mi je O bila 17. ili 18. dan, a mi smo to radili 15.
    Ja njemu - ali 14. dan mi je.
    On - ma nije, to bude 14. kad su pravilni ciklusi, a tebi su ful nepravilni.
    (Da napomenem da mi M dolazi točno svakih 28-29 dana oduvijek).

Rekla sam mu da je tuka.

Haha trude se jadni biti u toku, ovi muški što odmah dobiju bebu od prve pojma nemaju ni za O ni ništa

Aha, i ponosni su sami na sebe kako su plodni hahaha

Princess Mimi
    23. Listopad 2019. 14:59

Polly

Ruža1990123

Polly

Meni 34 dc, još gospođe nema… Max mi je ciklus trajao 35 dana unazad godinu dana i to jedan jedini.. Tu i tamo osjetim jajnike, tu i tamo trbuh, imam vjetrove, cice i dalje ništa ne bole.. Ne želim drugi test ni raditi nakon onog negativnog, sve me strah 🤔🤔

Daj napraviii!!!! Neki dobar filing imam🕺🤗

Jutros nakon buđenja odem na wc, inače prvo šta napravim i tek šta sam pišnula sjetim se testa, reko još bolje, još malo da se strpim.. Možda napravim sutra ako danas ne dođe, al ne želim vidjeti minus 😖😅 Sve si mislim da su ovo znakovi menge i samo čekam kad će…

Napravi ga, vidis da predosjećamo, kad ti vec neces 
    Držim figee🥰

• Isa522
    23. Listopad 2019. 15:43

Cure, trebam pomoc.. 

malo sam zbunjena.. danas sam trebala dobiti M. Vec par dana me boli trbuh (inace me ne boli nikad prije M) inace imam jako obilne i bolne M toliko da cak nekad ni ne idem na posao jer se ne mogu dic iz kreveta. I tako idem ja danas na posao, bolio me trbuh lagano, i "dobijem ja M" koja je samo smeđi iscjedak, desavalo se meni to i prije da pocne sa iscjekom ali bi u roku pola sata pocela teci krv.. i promjenila bi po dva tri uloska kroz par sati.. ali danas cijeli dan znaci od jutra samo taj smeđi iscjedak na ulosku i to jedna fleka.. i na papiru malo rozkastog sa smeđim.. neznam sta da mislim.. moram cekati sutra da vidim sta ce biti.. ima neko iskustvo? 

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

Ruža1990123
    23. Listopad 2019. 15:45

isa522

Cure, trebam pomoc..

malo sam zbunjena.. danas sam trebala dobiti M. Vec par dana me boli trbuh (inace me ne boli nikad prije M) inace imam jako obilne i bolne M toliko da cak nekad ni ne idem na posao jer se ne mogu dic iz kreveta. I tako idem ja danas na posao, bolio me trbuh lagano, i "dobijem ja M" koja je samo smeđi iscjedak, desavalo se meni to i prije da pocne sa iscjekom ali bi u roku pola sata pocela teci krv.. i promjenila bi po dva tri uloska kroz par sati.. ali danas cijeli dan znaci od jutra samo taj smeđi iscjedak na ulosku i to jedna fleka.. i na papiru malo rozkastog sa smeđim.. neznam sta da mislim.. moram cekati sutra da vidim sta ce biti.. ima neko iskustvo?

jesi radila test*?

nada23
    23. Listopad 2019. 16:00

isa522

Cure, trebam pomoc..

Ja sam u istoj situaciji, samo sto mi je danas 11dpo. Znaci još čekam datum kada treba doći M. Meni je smedji iscjedak počeo jučer i još traje, ali ga ima jako malo... 

Posto si danas trebala dobiti, možeš slobodno napraviti test. Ja ću morati još pričekati koji dan.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Isa522
    23. Listopad 2019. 16:03

Radila sam u 5 ujutro test koji je bio negativan, zato sam i zbunjena.. 

1.12 +

nada23
    23. Listopad 2019. 16:05

Ako ti je neg test, ili ti je O bila kasnije ili će M uskoro doći... ne znam ni sama. meni je ovo prvi put. Možda netko ima vise iskustva s tim?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Isa522
    23. Listopad 2019. 16:25

O mi je bila ranije ovaj mjesec nego inace jer sam taman bila kod ginekologice dan poslije.. pa mi je rekla, i dala mi je za piti folnu.. mozda ona ima veze s time. Ili ne? 

1.12 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.