Ja trebam dobiti za 4 dana, simptoma 0 pa iako znam da je prerano za neke simptome, u 1. trudnoći sam prije testa primjetila npr. da mi je kava oooodvratna, a sada ništa. Možda ne mora svaki puta isto biti, ne znam, ali nisam optimist.
Čekam nalaz urinokulture također haha
Nadajmo se da će test trudnoće biti pozitivan, a urinokultura negativna (na bakterije), a ne obrnuto haha
Hej to su ti one step, na e bayu naručila.. 3o komada nekih 40 kn.. Obične trakice.. Ali u našim ljekarnama ni dm-u nikad nisam našla tako osjetljive
niti clear blue nije tako osjetljiv?
Ne znam, vjerovatno ih ima negdje.. U gradu gdje ja živim ih nisu imali u prodaji
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Prva 19.10
Druga 20.10
Treca 21.10
Cetvrta 22.10
🤗🤞🤞💪
Breskvice, kako stavljas sliku? Ovo je vec bilo pitanje al nemogu naci odgovor.
Pozdrav cure..
Procitala sam nesto postova, uspjela neke poloviti..
Cestitam na plusicima, a nama ostalima zelim svu srecu da.dodu cim prije...
Nova sam na forumu, a kaj se tice planiranja bebača, pokusavamo ostati trudni vec skoro 2 godine.. nismo isli kod doktora, jer jednostavno nemam zivaca za to, nadam se da je sve ok, ali se ne prima zbog velike zelje, stresa ili nezz cega vec.. i da ce doci plus bas kad treba...
Inace imamo curku od 7 god, rekla sam da mi je mozda prvo djete u planu prosli bi sve, ali ovako imam najljepse zlato, pa reko ajde ak se drugo primi ok, ako ne.. a kaj sad...
Znam da zvuci blesavo, ali takvog sam misljenja..
Pp stoti puta (ne) ocekujem ju 1.11... e sad cemo vidjeti...
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Moje novosti su da danas ( 10 dpo) imam smedji iscjedak kojeg inače nikad nemam. Ili je implantacija ili nešto drugo? 🙈
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jel moguće osjetiti jajnike, tj lagani pritisak u njima, kao pulsiranje ako se radi o T? Uvijek čitam boli trbuh, osjete se grčevi ispod pupka, o jajnicima slabo.. Pa čisto ako je netko imao takvo iskustvo, rado bih ga čula 😊
Moje novosti su da danas ( 10 dpo) imam smedji iscjedak kojeg inače nikad nemam. Ili je implantacija ili nešto drugo? 🙈
Zvuči jako dobro i miriše na implantaciju 😍🤞🏼
Bilo je mjeseci dok je kasnila po 4, 5, 10, 12 dana, pa sam kupovala test na test za svakp jutro.. pa isla cak vadit i betu i dr.dan procurila i tak.. nadam se ko i sve..
Imam aplikaciju na mobu pa kao pokrivamo ovulaciju, ali pokrivamo mi cijeli mjesec pa se ne brinem... ocito nam jps nije sudeno 🤦♀️
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Prva 19.10
Druga 20.10
Treca 21.10
Cetvrta 22.10
🤗🤞🤞💪
Breskvice, kako stavljas sliku? Ovo je vec bilo pitanje al nemogu naci odgovor.
Mora kliknuti na tu moju adresu i otvori ti se slika
Cure mene dolje boli trbuh i kao da mi je mucno onako, imali smo odnose i prije plodnih dana a jučer mi je bilo jako cudno kad sam radile pire krumpir nekako mi je za smetalo njegov miris 🙄🤔😔🤷♀️ znaci odnosi su bili 12.10 i 13.10 pa onda za vrijeme plodnih dana kako sam i napisala 18.10, 19.10 (taj dan 3 puta) i 20.10
Sortiraj odgovore
Najstariji