Mara5 drago mi je sto se javis ❤
Traveller podsjecas me na mene samu, jednom kada krenes s pretragama nema nazad.
Na kraju sam sve u Betaplus obavila u roku par dana i saznala na cemu smo, istina da sve placas ali smo barem malo mirniji.
Lindsay udati ces se kao zena a mi cemo ti biti trbušaste djeveruse 😂😂😂😂 zamisljam scenu!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Marija3998 nemoj biti tuzna, mozda te stitnjaca bas i zezala sve ovo vrijeme...cim ju reguliras vidjeti ces da ce brzo doci i tvoj plusic! Mnoge zene imaju takvo iskustvo, doista nije strasno ako je samo stitnjaca u pitanju...saljem ti zagrljaj❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Traveller podsjecas me na mene samu, jednom kada krenes s pretragama nema nazad.
Na kraju sam sve u Betaplus obavila u roku par dana i saznala na cemu smo, istina da sve placas ali smo barem malo mirniji.
Lindsay udati ces se kao zena a mi cemo ti biti trbušaste djeveruse 😂😂😂😂 zamisljam scenu!
Jao naježila sam se ... Srce moje.... Iz tvojih usta u Božije uši
Cureee kako ste mi? Ja ne znam kako vi ali ja sam totalno pukla 🤣🤣🤣brijem da si umisljam vec neke simptome...i najradije bi otisla po digitalac i napravila ga...al suzdrzavam se jer ako vjestica treba doc 16.12 to je prerano🤦 na jednom kalendaru stoji 14.12 na drugom 16.12...pa ti znaj🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Cure jako sam tužna, bila sam na pregledu i doktorica mi je prepisala eutirox 50,ako to ne upali moram na laparoskopiju 🥺🥺🥺
Marija, zašto si dobila Euthyrox? Šta njega može gin propisati?
Zbog nalaza štitnjače, napisala je na nalaz eutirox 50 ali mora mi još doktorica opće prakse to potvrditi, sa njom imam termin u ponedjeljak
Mislila sam da za štitnjaču smije samo endokrinolog. Koji hormoni ti nisu dobri? Kakav ti je Tsh? Jesi vadila antitijela
TSH mi nije dobar mora bit ispod 2,5 a meni je 4
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Ma platiti I biti u miru. Frendica koja će u postupak je jutros bila kod soc.gin I ne daju joj da radi briseve radi corone. I kao papa se sad isto ceka po par mjeseci. Ma kvragu sve to, plati pa se rugaj kako kažu.
A čuj bolje da napravim nalaze pa super ako je sve super, a ako nije onda idemo ciljano rješavati problem.
Ovo mi je bas glupo da joj ne daju da radi briseve..ja sam odradila briseve 26.11, a papa ce mi biti u 1 mj..
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Ja sam isto nazalost za onu plati pa se rugaj
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller slazem se s tobom...mada vjerujem da cete vi to vrlo brzo uspjeti! Biti ces pametnija u ponedjeljak🙌
Lindsay zaboravih napisati trbušasta mlada i djeveruse ahahhahaha 😂😂😂
Ma cure situacija je kaos, mislim da je to na kakvog doktora naletis...ako mogu zubaru e onda me moze i ginekolog primiti.
Zamisite za heb.papa i briseve mjesecima cekati...
Kad budem trudna ni jedne novine ne zelim citati! Samo nas forum ce dolaziti u obzir😍❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjarko jesam, napokon prestala krvariti! Nikako dočekati!
Ali da vas pitam... Mene je neko ludilo uvatilo i ja hocu pasa! Znaci ja vec 10-ak dana neprestano gledam pse, u biti već sam vidjela jednog u kojeg sam se zaljubila! Što mislite, dal je faza pa će proći?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Marija zašto laparaskopija?
Samoja ja hah i ja sam imala tu fazu jer su mi jako proradili majcinski instinkt i i stvarno bih htjela peseke. No nemam uvjete trenutno. I mislim da je to super stvar ali razmisli je li to hir ili ne jer je velika obaveza.
Ja sam isto za privatno ako se ima mogućnosti. Jer brze se sve obavlja.
Mašo hvala na info za ciklu🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji