Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    09. Prosinac 2020. 08:40

anci000 🌸💞

watson009

Jutro cure 😉 evo samo da se i ja javim,malo mi je guzva oko svega pa ne stignem pojedinacno tipkati!
    Lindsay ako je to betty sa njuskala onda imam broj,hvala ti od ❤
    Jaooo Jesenske bebe, mlade mame sa svojim bebicama u setnji, jesenske boje i nasa kolica…
    Sva sam se raznjezila, sad jedva cekam da se pocnem bockati 😂😂😂
    Luda zena 🙌

daaa lijepo lisce, one lijepe boje jesenske i onda mozes u Bozicno vrijeme napravit i krstenje

A zamisli onako mala beba 2-3 mj pod borom! Ma di ces ljepse  i ja sam se sva otopila sad hehe 

lovely
    09. Prosinac 2020. 08:41

Dobro jutro svima ☕
    Nije me bilo par dana..bas nekako nisam stigla. Rođendan, gosti i tako.
    Vidim da nam se Anđela još nije vratila. 😒 nadam se da je sve ok kod nje!! 
    Žao mi je zbog svih minusa 😏 nadam se da ćemo sada krenuti s tim ➕➕ ima li tko da danas piški? 
    Ja sam popila pola femisan-a. Jedino sto mi se dogodilo je da sam dobila 2 potkožna prišta  na bradi. Cikla me čeka u fridžu. Obećavam da ću ju danas pripremiti 😉

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Divna 🎀
    09. Prosinac 2020. 08:46

Jutro zene ☕🥐
    Ja danas 5 DC, prva dva dana me je bas boljelo, bilo obilno i bila sam nekako iscrpljena. Bas mi treba odmor da povratim snagu.
    Od sutra hopsamo, a piskicu trakice od 9 DC.
    Odustala sam od mjerenja temperature, posto ne ustajem svaki dan u isto vrijeme pa sam primjerila da mi to stvara stres, trzam se u 3 u 4, da ne zakasnim da izmjerim 😂.  Neka bude kako bude, probacu da se opustim 🤪🤪😂
    Nazalost, vidim nema plusica pa nam je tema odmah malo utihnula. Nadam se da ce zaredati sada do kraja mjeseca 🤞🤞🤞💪💪💪

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    09. Prosinac 2020. 08:50

Pitanje u vezi ananasa i cikle.. u kojem periodu je najbolje krenuti sa konzumiranjem i u kojoj kolicini?
    Do sad mi je endometrij uvijek bio dobar ali eto da popravimo.
    Citala sam da su zene to konzumirale poslije transfera na potpomognutoj. 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

mara5
    09. Prosinac 2020. 08:51

Jutro drage moje trudilice, samo da znate da vas stalno pratim 🤭 i sipam vam trudnicke prasine i duboko se nadam da ce te jos stici u ljetnice.
    S obzirom koliko je Anci piskila  i dobro pokrila, kao i Sanjarka koja je bila skroz opustena 😛😛
    Za Traveller  sam racunala  koja bi joj zadnja menga bila ds upadne u ljetnice.. jer se medju prvima pisala za ne dobit u prvom mjesecu 😂😂😂
    Watson se pisala na listu sto je tek ludnica i znaci da ce biti  nekih cuda 🤰👶🥰
    Pozrdav svim curkama
    Bella ja sam pratila lh sa plavim trakicama i meni su bile odlicne, bas fino pratile O i potamnile
    Ma sve vas grlim i drzim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤❤❤❤

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

freya_444
    09. Prosinac 2020. 08:54

Traveller

freya_444

Jutro cure!
    Evo meni naglo pala temperatura, tako da očekujem M. Vjerojatno će doć točno u dan
    Nadam se da ću se i ja uskoro pridužiti novoj temi jesenskih bebica

Freya žao mi je. ☹️☹️☹️ Ništa sad, picimo dalje. Idući ciklus je naš 🎉🎉🎉

i meni je žao  al dobro, idući ciklus je naš baš to  tražila sam uputnicu za spolne hormone, pa ću to sad ić odraditi kad dođe M. To se radi između 2. i 5.dana ciklusa zar ne? doktorica mi je napisala da je najbolje na 3.dan da idem :)

Lucija 16.12.2021.💗

tina25
    09. Prosinac 2020. 08:56

freya_444

Traveller

freya_444

Jutro cure!
    Evo meni naglo pala temperatura, tako da očekujem M. Vjerojatno će doć točno u dan

i meni je žaoal dobro, idući ciklus je naš baš totražila sam uputnicu za spolne hormone, pa ću to sad ić odraditi kad dođe M. To se radi između 2. i 5.dana ciklusa zar ne? doktorica mi je napisala da je najbolje na 3.dan da idem :)

I ja isto idem kad dođe M...mene endokrinolog šalje i rekla mi je između 1 i 5 dana da idem

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

freya_444
    09. Prosinac 2020. 08:56

Sanjarka88 🦋

freya_444

Jutro cure!

Pas mater 😒

idem dalje, pas mater  tebi držim fige za ovaj ciklus, lijepo ti se temperatura drži 

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    09. Prosinac 2020. 08:59

tina25

freya_444

Traveller

freya_444

Jutro cure!

i meni je žaoal dobro, idući ciklus je naš baš totražila sam uputnicu za spolne hormone, pa ću to sad ić odraditi kad dođe M. To se radi između 2. i 5.dana ciklusa zar ne? doktorica mi je napisala da je najbolje na 3.dan da idem :)

I ja isto idem kad dođe M…mene endokrinolog šalje i rekla mi je između 1 i 5 dana da idem

ma da da, da to odradimo odlučila sam malo pomalo obavljat te neke pretrage, iako mi je ginekologica rekla da je normalno za parove da godinu dana rade na bebici, pa da ćemo onda tek na pretrage. Neke bi voljela ipak prije obaviti čisto da znam na čemu smo i ja i MM. 

Lucija 16.12.2021.💗

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 08:59

Sanjarko za sada ostavi posto se sve nesto zdrndalo kod mene pa ne znam ni za kada da me pišeš.... Neka mi bar jednom u životu "kasni" ha ah ha ha ha pa makar i lažno...
    Mislim da je Betty iz Zg za trakice :)
    Maro jako mi je drago da nas obiđeš.... To je bas lijepo od tebe
    Nego... Nisam skuzila tko si, daj mi malo pobliže opis :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.