Napomeni ginicki da bi trebala i progesteron vaditi, on ce pokazati imas li ti ovulacije.
lindsay hvala 😊 sad kad sam bila na pregledu rekla je da se vidi da je bila ovulacija pa sad ne znam...
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
kojeg dijela grada
Na kraju bude da ste i susjede, skoro pa kao T&T
Svasta je moguce... Onda meni analena kuha kavu ... prva sam rekla
lindsay hvala 😊 sad kad sam bila na pregledu rekla je da se vidi da je bila ovulacija pa sad ne znam…
Nista , samo ti pitaj.
Ja sam ovdje svasta naucila i vec sam veteranka. Svi odlaze u sretnije grupe a ja ostajem. To ja namjerno da milkim vaše mužiće i hrabrim ih dok drk*** u te nesretne bočice
lindsay hvala 😊 sad kad sam bila na pregledu rekla je da se vidi da je bila ovulacija pa sad ne znam…
Nista , samo ti pitaj.
Ja sam ovdje svasta naucila i vec sam veteranka. Svi odlaze u sretnije grupe a ja ostajem. To ja namjerno da milkim vaše mužiće i hrabrim ih dok drk*** u te nesretne bočice
Hahahahahahahahahaha 😂😂 a jesi luda 😂😂😂😂 hahahahahhaahha
Držim fige da nas sto vise prede ne neke sretnije grupe 🤞🤞
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
analena mi smo isto godiste :) odakle si ti?
Iz Antunovca sam, a ti?
Vezano uz prohodnost i cure koje su to radile, možete li mi reći što može uzrokovati neprohodnost? Koji su najčešći razlozi? Tek se ufuravam u sve te preglede i sve, a o ovome nisam puno informirana...
Lucija 16.12.2021.💗
analena mi smo isto godiste :) odakle si ti?
Iz Antunovca sam, a ti?
Tenja
Sortiraj odgovore
Najstariji