Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marija3998
    09. Prosinac 2020. 11:49

Traveller

marija3998

Traveller

Marija i meni je Tsh 3.99,ali ja sam dobila minimalnu terapiju, 25. I još imam i antitijela. Ne znam zašto ti je dala u startu 50.

Neznam ni ja, ali to još ništa nije sigurno, vidjet ćemo u ponedjeljak što će doktorica reci,a koliko ti dugo već uzimas tablete?
    I kakav ti je sad nalaz, jel se šta poboljšao?

Imam još 6 tableta do kraja kutije, znači nekih 45 dana ih koristim sad. Nisam radila nalaze, mislila sam nakon što potrošim kutiju. Ali nema ni potrebe jer on stvarno brzo snizi TSH. Kod mene je i jedan drugi faktor, krenula sam uzimati otopinu joda, a ona umjetno diže razinu TSH dok se štitnjaca puni jodom. Ne kod svakoga i nije pravilo, nekome ga i snizi. Tako da dok sam Nan odu, nalazi mi neće biti realni. Ne bih se skidala s njega još cca mjesec dana minimalno jer za raditi nalaze treba napraviti bar 2 tjedna pauzu I onda vaditi krv da se dobije realna slika.

BTW antitijela mogu narasti i kao posljedica spontanog. Tako da je pitanje jesam ih imala u trudnoći ili su skočila nakon spontanog. Ja vjerujem da sam ih već imala jer mi je uzv štitnjače ukazao na mogući početak Hashimota. A radila sam ga par dana prije nego sam ostala trudna.

Da to je užas, ja već 2 godine imam sa time problema i bio mi je TSH 7 i nešto ali sam ga snizila prehranom eto do 4 što je super za moje zdravlje ali za bebu nije, kažem eto sviđa mi se ginekologica, mi smo počeli radit bebu kad sam ja imala 21 i baš mi je lijepo rekla bez obzira što si mlada i ima  vremena sve ćemo napraviti kroz godinu dana da ne čekate dugo, sad muž mora spermiogramm radit, ja moram 4 tjedna tablete piti pa opet krv vaditi, onda još neke pretrage kod ginekologice i ako ništa ne uspije onda u 5 mjesecu laparoskopija, to je kao zadnje na listi, ali ona kaže da vjeruje da ću uz pomoć tih tableta ostati trudna, vidjet ćemo, ja sam u Njemačkoj i ovdje to ide drugačije nego kod nas, sve se radi odmah, nema uputnicu za endokrinologa nego doktor sam zaključi jel ti trebaju tablete ili ne, neznam jel to dobro ili nije ali tako to funkcionira kod mog doktora 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Anchyy123
    09. Prosinac 2020. 11:50

lindsay

Anchy 123 kada ce biti gotov nalaz spermiograma?

Danas posljepodne, a doktorica je bila ujutro 😭 znaci cekanje do sutra 

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

watson009
    09. Prosinac 2020. 11:50

Traveller slazem se s tobom, jao koliko nas ima nestrpljivih hehe...
    Upravo to sto kazes,zelim biti u zen modu, dokle cu moci financirati biti ce tako.
     Eto ja sam toliko love potrosila u jednom tjednu na nalaze ali sve imamo, i suprug i ja...
    Gdje sam mogla ustedjeti to sam obavila ili kod gin ili u bolnici i super! Ja nisam nikada sama nosila briseve,sve je gin odradivao ali cure to doista ovisi od ustanove do ustanove.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 11:52

Anchyy123

lindsay

Drzim fige :)

Lindsay

lindsay

Anchyy123

lindsay

gdje ste ga radili?

watson009

lindsay

Moja gin je mlada curka, tek pocela raditi. Boji se svoje sjene. Ja sto kazem to i dobijem. Nije se jos stigla pokvariti ovim sustavom i nacinom rada :)

Ti bicem ganjas uputnice ,mogu te zamisliti 👆😂😂😂😂 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Anchyy123
    09. Prosinac 2020. 11:56

lindsay

lindsay

Anchyy123

lindsay

gdje ste ga radili?

U Osijeku

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 12:12

watson009

lindsay

Moja gin je mlada curka, tek pocela raditi. Boji se svoje sjene. Ja sto kazem to i dobijem. Nije se jos stigla pokvariti ovim sustavom i nacinom rada :)

Ti bicem ganjas uputnice ,mogu te zamisliti 👆😂😂😂😂

Hahahaha... Ja kad se pojavim svima se tresu gaće 
    Anchy draga moja pa i mi smo u Os
    Jeste dolje na biokemiji dali to?

Anchyy123
    09. Prosinac 2020. 12:15

lindsay  da da dolje na biokemiji.. 

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni

09. Prosinac 2020. 12:15

Ima nas iz Osijeka 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.