Freya tako i mi isto...bila sam u 9 mj kod gin i rekla mi je sa trakicama da probam do 2 mj i ako ne uspije da će slati i mene i m na kontrole...a u međuvremenu sam isla kod endokrinolog zbog nečega drugog pa me ona šalje da izvadi spolne hormone, tako da mi se baš poklopilo sve..kada vidim te nalaze bar će se nešto znati
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro drage moje trudilice, samo da znate da vas stalno pratim 🤭 i sipam vam trudnicke prasine i duboko se nadam da ce te jos stici u ljetnice.
S obzirom koliko je Anci piskila i dobro pokrila, kao i Sanjarka koja je bila skroz opustena 😛😛
Za Travellersam racunala koja bi joj zadnja menga bila ds upadne u ljetnice.. jer se medju prvima pisala za ne dobit u prvom mjesecu 😂😂😂
Watson se pisala na listu sto je tek ludnica i znaci da ce biti nekih cuda 🤰👶🥰
Pozrdav svim curkama
Bella ja sam pratila lh sa plavim trakicama i meni su bile odlicne, bas fino pratile O i potamnile
Ma sve vas grlim i drzim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤❤❤❤
A ja vas vjerno pratim u ljetnicama😘😘 super za trakice nadam se da će i meni tako.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Traveller, Tina ma baš to, slažem se s vama. Najbolje da se to odradi, pa ako i je neki problem da se odmah prionemo na posao da ga riješimo
Jeste li mislile ići na još neke pretrage ili ste bile možda?
Lucija 16.12.2021.💗
Jutroo 😊 evo jucer su mi stigli nalazi od brisa i sve je uredu..danas cemo znat kakav je spermiogram 🤞🤞 a u petak idem vadit hormone 😏 zelim nam svima da sto prije ugledamo plusic 🤞🤞🤞🤞
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Lara,Bell ja sam pila taj od enciana, ovaj mjesec ga nisam jos kupila jer je odvrataaaannn tocno cu vam opisat kako sam se osjceala dok sam ga pila. Znate onu scenu iz sumraka kad je Bella trudna pa mora pit krv E TOCNOOO TAKO 😂
Cure koje su dobile glupacu , zao mi je 😢
Ancio ludaco toliko si napunjena da ces se napuhnut 😂😂 pokrili ste vi to 100% za 15 dana ces nam tu skakat po forumu sa plusicima ❤️
Sanjarka hahahah sad kad si ti otvorila temu jesenske DEFINITIVNO IDEM TAMO tamo ce bit party ❤️
Sta se tice Andele sanjala sam je da je na temu trudnice 😂😂 tako da ja se nadam da je trudna i da se vesli sa M Pa da onda nema vremena nama se javit 😂❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutroo 😊 evo jucer su mi stigli nalazi od brisa i sve je uredu..danas cemo znat kakav je spermiogram 🤞🤞 a u petak idem vadit hormone 😏 zelim nam svima da sto prije ugledamo plusic 🤞🤞🤞🤞
Jutrooo :)
Držim fige i javi rezultate :)
Haha Mašo vjerujem da okus nije nesto😁 koliko često si ga pila i u kojem dijelu ciklusa i u kojoj mjerici?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
marija žao mi je što je glupača došla sretno na pregledu danas 🤞 javi kako je prošlo
aciooo dobro ste vi to pokrili ne brini sad odbrojavanje 🤞🤞🤞
lindsey uživaj danas u akcijanju
freya žao mi je zbog temp
Sanjarka tebi lijepo raste temp
tommyfame gdjeee siii? jel se pripremas za lov na pik?
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
marija žao mi je što je glupača došlasretno na pregledu danas🤞 javi kako je prošlo
aciooo dobro ste vi to pokrili ne brinisad odbrojavanje🤞🤞🤞
lindsey uživaj danas u akcijanjufreya žao mi je zbog temp
Sanjarka tebi lijepo raste temp
tommyfame gdjeee siii? jel se pripremas za lov na pik?
Boli me baš sve dolje od ove O. Osjecam desni jajnik i ostru bol prilikom i sjedenja i hodanja. Bolit ce me i odnos ali moram izdrzati :) Slatke muke :)
Traveller, Tina ma baš to, slažem se s vama. Najbolje da se to odradi, pa ako i je neki problem da se odmah prionemo na posao da ga riješimo
Jeste li mislile ići na još neke pretrage ili ste bile možda?
Imam papu, briseve, štitnjaču. Sad idem na konzultacije u ponedjeljak pa bi išla na prohodnost. Planiram još AMH i hormone te muža na spermio.
da i ja sam planirala AMH sad uskoro, i spermio za MM. pa onda ćemo vidjet dalje
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji