Ima ima :) Ja sam imala svakakvo iskustvo s tim spermiogramom ali nadam se da ce tvoje biti bolje... Puno bolje... Ako te sta bude zanimalo samo pitaj :)
P.s. sobicu do ( gdje je tvoj dragi morao izbaciti sjeme ) radim upravo
Hahahahaha.... I tako godinama soba dijeli posao od užitka
Traveller necu ja tamo biti u ponedjeljak,cekam da mi jave termin,negdje pred njihov godisnji cu ici,rekli su jucer da ce me nazvati i jos nisu...a ja nestrpljiva 😂😂😂👆
Mozda ce ti ta prohodnost puno reci o tvom stanju, kazem ti biti ces pametnija iduci tjedan...nadam se da ce doista sve biti u redu❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
P.s. sobicu do ( gdje je tvoj dragi morao izbaciti sjeme) radim upravo
Hahahahaha…. I tako godinama soba dijeli posao od užitka
Umirem ti ludakinjo lindsay 👆😂😂😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
lindsay hahahahaha kraljica 😂😂😂😂 super sto nas ima iz Osijeka mozemo si pomagat 😁🥰 nadam se da ce bit bar kolko tolko dobar nalaz 🤞 sad u petak ja idem vadit te hormone valjda nece bit velika guzva...
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
lindsay hahahahaha kraljica 😂😂😂😂 super sto nas ima iz Osijeka mozemo si pomagat 😁🥰 nadam se da ce bit bar kolko tolko dobar nalaz 🤞 sad u petak ja idem vadit te hormone valjda nece bit velika guzva…
Ma nije do 9 ujutro moras doci tamo. Bit ces na redu od 10 do 20 min cca.
lindsay hahahahaha kraljica 😂😂😂😂 super sto nas ima iz Osijeka mozemo si pomagat 😁🥰 nadam se da ce bit bar kolko tolko dobar nalaz 🤞 sad u petak ja idem vadit te hormone valjda nece bit velika guzva…
Jel znas mozda di se to vadi da se opet ne gubim po bolnici 🤔
Za progesteron mi nije nista rekla..rekla je kad bude ovaj nalaz da cemo onda vidit dalje..
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Za progesteron mi nije nista rekla..rekla je kad bude ovaj nalaz da cemo onda vidit dalje..
Mislim da je to na plucnom u podrumu. Tamo gdje se i za betu vadi krv
Je, je bila i ja vaditi... Tamo u labosu interne u podrumu... Uzmes broj i cekas red....
Sortiraj odgovore
Najstariji