Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    09. Prosinac 2020. 12:20

Ima ima :) Ja sam imala svakakvo iskustvo s tim spermiogramom ali nadam se da ce tvoje biti bolje... Puno bolje... Ako te sta bude zanimalo samo pitaj :)

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 12:21

P.s. sobicu do ( gdje je tvoj dragi morao izbaciti sjeme  ) radim upravo 
    Hahahahaha.... I tako godinama soba dijeli posao od užitka 

watson009
    09. Prosinac 2020. 12:22

Traveller necu ja tamo biti u ponedjeljak,cekam da mi jave termin,negdje pred njihov godisnji cu ici,rekli su jucer da ce me nazvati i jos nisu...a ja nestrpljiva 😂😂😂👆
    Mozda ce ti ta prohodnost puno reci o tvom stanju, kazem ti biti ces pametnija iduci tjedan...nadam se da ce doista sve biti u redu❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    09. Prosinac 2020. 12:23

lindsay

P.s. sobicu do ( gdje je tvoj dragi morao izbaciti sjeme) radim upravo
    Hahahahaha…. I tako godinama soba dijeli posao od užitka

Umirem ti ludakinjo lindsay  👆😂😂😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Anchyy123
    09. Prosinac 2020. 12:30

lindsay hahahahaha kraljica 😂😂😂😂 super sto nas ima iz Osijeka mozemo si pomagat 😁🥰 nadam se da ce bit bar kolko tolko dobar nalaz 🤞 sad u petak ja idem vadit te hormone valjda nece bit velika guzva...

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 12:49

Anchyy123

lindsay hahahahaha kraljica 😂😂😂😂 super sto nas ima iz Osijeka mozemo si pomagat 😁🥰 nadam se da ce bit bar kolko tolko dobar nalaz 🤞 sad u petak ja idem vadit te hormone valjda nece bit velika guzva…

Ma nije do 9 ujutro moras doci tamo. Bit ces na redu od 10 do 20 min cca.

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 12:49

Vadis li i progesteron 22. dan ciklusa?

Anchyy123
    09. Prosinac 2020. 12:52

lindsay

Anchyy123

lindsay hahahahaha kraljica 😂😂😂😂 super sto nas ima iz Osijeka mozemo si pomagat 😁🥰 nadam se da ce bit bar kolko tolko dobar nalaz 🤞 sad u petak ja idem vadit te hormone valjda nece bit velika guzva…

Jel znas mozda di se to vadi da se opet ne gubim po bolnici 🤔 
    Za progesteron mi nije nista rekla..rekla je kad bude ovaj nalaz da cemo onda vidit dalje..

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

09. Prosinac 2020. 12:56

Anchyy123

lindsay

Anchyy123

Za progesteron mi nije nista rekla..rekla je kad bude ovaj nalaz da cemo onda vidit dalje..

Mislim da je to na plucnom u podrumu. Tamo gdje se i za betu vadi krv

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 13:07

Anchyy123

lindsay

Anchyy123

Je, je bila i ja vaditi... Tamo u labosu interne u podrumu... Uzmes broj i cekas red....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.