Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marija3998
    09. Prosinac 2020. 11:14

Bella🌟

Marija zašto laparaskopija?
    Samoja ja hah i ja sam imala tu fazu jer su mi jako proradili majcinski instinkt i i stvarno bih htjela peseke. No nemam uvjete trenutno. I mislim da je to super stvar ali razmisli je li to hir ili ne jer je velika obaveza.
    Ja sam isto za privatno ako se ima mogućnosti. Jer brze se sve obavlja.
    Mašohvala na info za ciklu🤗

Zato što sam prije 3 godine imala jaku upalu maternice i svih organa u trbušnoj supljini

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Bella🌟
    09. Prosinac 2020. 11:16

marija3998

Bella🌟

Samoja ja hah i ja sam imala tu fazu jer su mi jako proradili majcinski instinkt i i stvarno bih htjela peseke. No nemam uvjete trenutno. I mislim da je to super stvar ali razmisli je li to hir ili ne jer je velika obaveza.

Zato što sam prije 3 godine imala jaku upalu maternice i svih organa u trbušnoj supljini

Aha. Neki poseban razlog ako smijem pitati te upale? Kako su ti dijagnosticirali upalu?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

marija3998
    09. Prosinac 2020. 11:19

Bella🌟

marija3998

Bella🌟

Aha. Neki poseban razlog ako smijem pitati te upale? Kako su ti dijagnosticirali upalu?

Bila je neka bakterija
    Počela sam krvarit i otišla u bolnicu tako su otkrili da je upala, bila sam 2 tjedna u bolnici nisam mogla hodat bila sam na rubu da me vode na operaciju ali bogu hvala ocistilo se sve

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

Anchyy123
    09. Prosinac 2020. 11:37

Traveller

Anchyy123

Traveller

watson009

Mara5 drago mi je sto se javis ❤
    Traveller podsjecas me na mene samu, jednom kada krenes s pretragama nema nazad.
    Na kraju sam sve u Betaplus obavila u roku par dana i saznala na cemu smo, istina da sve placas ali smo barem malo mirniji.
    Lindsay udati ces se kao zena a mi cemo ti biti trbušaste djeveruse 😂😂😂😂 zamisljam scenu!

Ma platiti I biti u miru. Frendica koja će u postupak je jutros bila kod soc.gin I ne daju joj da radi briseve radi corone. I kao papa se sad isto ceka po par mjeseci. Ma kvragu sve to, plati pa se rugaj kako kažu.
    A čuj bolje da napravim nalaze pa super ako je sve super, a ako nije onda idemo ciljano rješavati problem.

Ovo mi je bas glupo da joj ne daju da radi briseve..ja sam odradila briseve 26.11, a papa ce mi biti u 1 mj..

Rekla je da se brisevi nose u iste lab kao covid testovi. I da zato ne daju osim ako ima opravdani razlog npr loš papa test. Ja bih rekla da je tu i faktor financija, sigurno su drastične štednje u zdravstvu, nije mi jasno kako se država uopće drži na nogama jer smo uvijek u banani, a pogotovo sad. 🤣

Ma ja ću privatno sve izganjati I mirna sam. Nemam živaca za natezanje s državnim službenicima. Moram biti u zen modu za trudnoću. Pa bolje da platim financijski nego potrošenim živcima. 🤣

Ma ko ce ih znat vise..kolko vidim svaka bolnica ima neki drugi način.. 😒 ma i to sto kazes bolje bez stresa i bar brze znas na cemu ste 🤞😁

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

Sunny_🐣
    09. Prosinac 2020. 11:37

Traveller slažem se potpuno, jedva čekam da sve budemo u zen modu  ja isto nakon rezultata spermiograma planiram svog soc. pitati za novi papa, hormone, briseve, ... čisto zato što mi je drag čovjek  ako krene odugovlačiti, pravac privatnik  

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 11:39

Moja gin je mlada curka, tek pocela raditi. Boji se svoje sjene. Ja sto kazem to i dobijem. Nije se jos stigla pokvariti ovim sustavom i nacinom rada :)

marija3998
    09. Prosinac 2020. 11:40

Traveller

Marija i meni je Tsh 3.99,ali ja sam dobila minimalnu terapiju, 25. I još imam i antitijela. Ne znam zašto ti je dala u startu 50.

Neznam ni ja, ali to još ništa nije sigurno, vidjet ćemo u ponedjeljak što će doktorica reci,a koliko ti dugo već uzimas tablete?
    I kakav ti je sad nalaz, jel se šta poboljšao? 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

Sunny_🐣
    09. Prosinac 2020. 11:42

Traveller

Sunny_

Traveller slažem se potpuno, jedva čekam da sve budemo u zen moduja isto nakon rezultata spermiograma planiram svog soc. pitati za novi papa, hormone, briseve, … čisto zato što mi je drag čovjek ako krene odugovlačiti, pravac privatnik

Kad si zadnji put radila papu i briseve? Neće ti raditi ako nije nalaz star godinu dana. Koliko se sjećam, papu ti ni ne smije zakonski.

Papu sam radila privatno u 6om mjes. A donijela sam nalaz svom soc. u 10om pa mi je rekao da pokušavamo još do kraja godine pa ćemo raditi novi papa test i daljnje pretrage. Al papa mi je bio u redu, ako ne treba novi onda mogu odma i na daljnje pretrage . Ma ako krene odugovlačit znam šta mi je činit 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anchyy123
    09. Prosinac 2020. 11:43

Traveller ja cu za sad probati ovim socijalnim putem ali ako krene nesto stekat onda cemo se prabacit na privatno..ipak nije to bas tolko financijski lagan izdatak 😒 ali naravno za bebicu nebi bio problem..

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 11:46

Anchy 123 kada ce biti gotov nalaz spermiograma?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.