Traveller drzim palceve da tempica samo malo zeza i da jos nista nije izgubljeno ❤
Moja gadura jos nije stigla ali bude,imam lijepa probadanja i bole cicke...sad ce ona,samo me lijepo zahebava sada kad ju trebam 😂😂😂
Sanjarka jedva cekam tvoje piskenje, imam osjecaj da si ti ultra plodna i da ces i nas posipati tom prasinom plodnosti 😂🙏❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Btw jel tko ima podatak da li temp odmah skace nakon o ili joj treba neko vrijeme ono npr 10-12h…?
Ne vjerujem da ti nesto ne znas o temp😁
Ja koliko ssm skontala do sad,a mjerim je od aprila, obicno skoci kasnije, meni vecinom nakon dan. Mislim da nije kod svakog isto.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Avocado13 šaljem zagrljaj💕
Sanjarko Hmmm.. nemam taj podatak,zanimljivo pitanje. Super da ste svi ok, neka je to dobro zavrsilo🤗 a vojnici su napravili sačekušu za tvoje jajašce i bit će sigurno neki odabran🤞🤞😁
Hvala Bella, nekako je uz sve vas lakše, a i saznam info, iako nisam baš stalno tu, ali se radujem svakom plusiću i tugujem za minusima
cure drage koje ste izgubile vaše mrvice, jako mi je žaonadam se da će proći što bezbolnije i da ćete jako brzo ugledati nove plusiće
Sanjarka negdje sam na nekom forumu pročitala da je curi ginekologica potvrdila ovulaciju ultrazvukom, a da joj je temperatura počela rasti tek 2 dana nakon🤷🏻♀️ pa izgleda da je moguće.
Vidila sam da
Iako to je stvarno rijetkost
Moja je pala jutros, trebala bi sutra rasti
Vidit cemo 🤞
Vidim tvoja je pala jutros 😒 nadam se da je implantacija i da ce sutra opet skociti 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller drzim palceve da tempica samo malo zeza i da jos nista nije izgubljeno ❤
Moja gadura jos nije stigla ali bude,imam lijepa probadanja i bole cicke…sad ce ona,samo me lijepo zahebava sada kad ju trebam 😂😂😂
Sanjarka jedva cekam tvoje piskenje, imam osjecaj da si ti ultra plodna i da ces i nas posipati tom prasinom plodnosti 😂🙏❤
Baz te zeza, prava je vjestica 🙄 nadam se da stize danas i da onda ides u čarobni ciklus 🤞🤞🤞
A sta se mene tiče, nemam pojma
Inace hb nemam problema sa plodnosti
Ali bio je spontani pa vidit cemo 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
cure drage koje ste izgubile vaše mrvice, jako mi je žaonadam se da će proći što bezbolnije i da ćete jako brzo ugledati nove plusiće
Sanjarka negdje sam na nekom forumu pročitala da je curi ginekologica potvrdila ovulaciju ultrazvukom, a da joj je temperatura počela rasti tek 2 dana nakon🤷🏻♀️ pa izgleda da je moguće.
Vidila sam da
Iako to je stvarno rijetkost
Moja je pala jutros, trebala bi sutra rasti
Vidit cemo 🤞
Vidim tvoja je pala jutros 😒 nadam se da je implantacija i da ce sutra opet skociti 🤞
ma kao što Watson kaže i ja mislim da si ti ultra plodna i da ćeš za 9 dana ugledati svoj plusić molim te kad za 9 dana ugledaš plus da svoje ultra pikove prepustiš nama
predivni su hhh
a moja temp pala da ahh vidit ćemo bilo bi lijepo
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Vidim da ti je pala bazalna, ali jako naša Sanjarka kaže, želim ti da je to impl pad i da se sutra vrati u visine ❤️
izgleda da ćemo skupa po novogodišnje čudo ❤️
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
e cure koje mjere bazalnu nešto sam prijemijetila...ja prvi mjesec mjerim pa mi je to sve novo i još se učim ugl jutros sam je izmjerila u 6.30 i bila mi je 36.3, onda me dragi zagrlio i tak smo ležali jedno 15ak min pa sam opet izmjerila pa mi je bila 36.5. Uglavnom digao mi je temperaturu
mislim logično, da se prenosi njegova toplina na mene, ali nisam o tome uopće razmišljala da može utjecati na bazalnu i ne znam dal me je grlio prošle dane prije mjerenja...ugl odsad se grlimo samo nakon izmjerene bazalne
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Traveller ti si zena-stijena ❤ ako ne ovaj ciklus onda je iduci tvoj 🙌
Ma trcati cu na UZV u ponedjeljak negdje privatno ako ne dode gadura jer se prijavljujem na novi posao pa moram znati na cemu sam 😥 oooo zivote napila bih se od muke. Strah me da mi ta prohodnost nije nesto poremetila u gospođi 😭😭😭
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjarka,pogledaj ovaj graf https://ibb.co/smd8rM5
koliko je nakon pika jos bila niska...O je bila na tom padu,proslo je I malo vise
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji