Sanjarka88 hvala ti, ako ne dobijem za dva dana pravim hcg🤞 Drzim ti fige da u novu godinu udjes sa pozitivnim rezultatom🤞🌷❤️
Hvala ti ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage cure, čitam vas već neko vrijeme i evo nikako se uključiti ali evo i mene 😊 Imam 33 godine i već godinu i pol pokušavamo ali neće i neće… Svi nalazi su nam dobri (spermiogram skroz dobar, AMH 33.62, mikoplazma, ureaplazma, klamidija sve super). Ono što ne valja je što mi je prije nekih 6 mjeseci bio malo povećan testosteron (2.1) za koji sam dobila Yaz i poslije tri mjeseca kontracepcije je sve bilo ok… i progesteron iz krvi nizak (3.3. i 1.2) znači nije bilo ovulacije… kako ni idući mjesec nije uspjelo, gin me stavila na Klomifen… prva folikulometrija je bila 13 dan ciklusa jer je 12ti dan padao na nedjelju… taj 13ti dan kaže doktorica vidi se da je bila ovulacija, izgleda nešto ranije nego što bi trebala.. srećom, pokrili smo te dane kad je izgleda bila ovulacija. Dođem za tjedan dana opet na pregled, kaže doktorica: sve je super, školski… žuto tijelo se vidi, taj neki vijenac se napravio i sad samo trebamo čekati… U srijedu mi je trebala doći, od nestrpljivosti nisam mogla čekati pa sam odmah napravila clear blue test, jako čisto je pokazao je negativan ☹ ali, M još nema… prije 3 dana sam imala sve simptome kao da ću dobiti ali evo sad su i ti simptomi prošli i još je nema…
Toliko sam bila tužna poslije tog negativnog testa da sam nazvala Lučingera i rezervirala termin jer me to sve već jako deprimira i ne želim da se to oduži na još pola godine ili duže…
Puno vas sve pozdravljam!
05/2022 💙 T
Divna moja, neka samo kasni ne treba ni doci 👆❤ navijam za tebe!
Traveller zao mi je sto je dosla, tu smo ...pisi ako ti treba ispusni ventil👆 barem mozes casu vina popiti!
Valentina kada M treba doci ? Hm,ti si imala dva negativna testa i sad ovo...ajme bas zbunjujuce !
Sto se tice tog iscjetka, ja sam jucer imala obilan bijeli-rastezljivi, jos gledam kakvi su to komadici a ono sve kao kauguma rastezljivo. OPROSTITE NA DETALJIMA ali tako je 😅
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lunar dobro nam dosla i suosjecam s tobom!
Meni je sve ove mjesece bilo najgore sto imam dobre nalaze doduse muz ima malo losiji spermiogram i sve super dok nisam dosla na prohodnost jajovoda, tada sam saznala da i ja imam problem.
Eto hormoni stitnjace i spolni,ovulacije sve super,maternica odlicna...
I jbg nejde....mi cekamo postupak u 1.mj.
Od srca ti zelim da vjestica ni ne dode i da si se rano testirala...svakako nam javi tijek dogadaja.
Tu smo vise-manje sa slicnim problemima i super je sto uvijek netko nesto zna. Drzi se ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson jedva čekam da ponoviš test
Lunar dobrodošla žao mi je što tako dugo pokušavate bezuspješno i nadam se da ćete uskoro ugledati plus
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Traveller zao mi je sto je dosla, tu smo …pisi ako ti treba ispusni ventil👆 barem mozes casu vina popiti!
Valentina kada M treba doci ? Hm,ti si imala dva negativna testa i sad ovo…ajme bas zbunjujuce !
Sto se tice tog iscjetka, ja sam jucer imala obilan bijeli-rastezljivi, jos gledam kakvi su to komadici a ono sve kao kauguma rastezljivo. OPROSTITE NA DETALJIMA ali tako je 😅
ma trebala si nam uslikat, da analiziramo
meni su od andele postovi bili najjaci ona je sve objasvljivala i sad je nema :( ne mogu prezaliti sto je vise nema
Daaaaa ahaahhahah kraljica nasa, i meni je prezao sto je otisla a nije nam rekla da ide...eto ljuta sam na nju i kad ovo procita neka zna da se Watson ljuti na jer se svako malo sjetim i pitam sto se dogodilo s njom 😩
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Traveller zao mi je sto je dosla, tu smo …pisi ako ti treba ispusni ventil👆 barem mozes casu vina popiti!
Valentina kada M treba doci ? Hm,ti si imala dva negativna testa i sad ovo…ajme bas zbunjujuce !
ma trebala si nam uslikat, da analiziramo
meni su od andele postovi bili najjaci ona je sve objasvljivala i sad je nema :( ne mogu prezaliti sto je vise nema
Daaaaa ahaahhahah kraljica nasa, i meni je prezao sto je otisla a nije nam rekla da ide…eto ljuta sam na nju i kad ovo procita neka zna da se Watson ljuti na jer se svako malo sjetim i pitam sto se dogodilo s njom 😩
DAAAA TREBALA SE SAMO JAVITI DA IDE ODMORITI GLAVU AKO JE DO TOG.....
WATSOON AJDE PISNI KINEZA DA MI UDOVOLJIS ZELJI :)
Hvala vam curke... ma ja više ništa ne znam osim da je žensko tijelo čudo i da je sve moguće.. moja prijateljica i njen muž uopće nisu planirali trudnoću i imali su odnos prvi dan poslije M i jedan jedni put taj mjesec jer joj je muž nakon toga otišao na put i ona je ostala trudna.... I ja se nekako nadam da sam se prerano testirala ali tako je nekako čisto pokazalo onaj minusić da bi to stvarno bilo čudo na kraju :) ali evo, dok ne dođe M, nadamo se
05/2022 💙 T
Lindsay nemam kineza a pare nedam 😂😂😂
Sto je sa tvojom LH?
Lunar eto prekrasna vijest, zaista si covjek pomisli dal je to uopce moguce ?!!!
Imas jos koji testic u pripremi?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lindsay nemam kineza a pare nedam 😂😂😂
Sto je sa tvojom LH?
Lunar eto prekrasna vijest, zaista si covjek pomisli dal je to uopce moguce ?!!!
Imas jos koji testic u pripremi?
Ne dize se razina ali ima jos vremena, nista nije za zabrinut se :)
Sortiraj odgovore
Najstariji