Nana da, eto meni je na 6+0 bila 10mm pa mi je odmah rekao da vjerovatno nista od toga
Pogotovo jer sam ovulaciju imala na 12dc
Tijelo je vec i pocelo odbacivati...
Tako je trebalo biti. Događa se cesto ali jako rijetko se ponavlja
Nek prođe sve prirodno i vec sljedeci ciklus mozes po svoj plusic ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nana da, eto meni je na 6+0 bila 10mm pa mi je odmah rekao da vjerovatno nista od toga
Tijelo je vec i pocelo odbacivati…
Tako i planiramo ako Bog da vec u 1 mj idemo po naseg malisana ali ovaj put za stvarno 🙏🏼🤞🏻❤️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
U mene jos pik
https://ibb.co/WGzXzQh
Lindsay si ti piskila popodne opet?
Tijelo je vec i pocelo odbacivati…
Tako i planiramo ako Bog da vec u 1 mj idemo po naseg malisana ali ovaj put za stvarno 🙏🏼🤞🏻❤️
🙏❤️
Evo sanjarke za 9 dana s pozitivnim testicem :)
Nisam, zaboravila sam , imam majstore.
Mislim da nisam nista propustila nema bolova jos . Sutra cu pisnuti.
Evo sanjarke za 9 dana s pozitivnim testicem :)
Nisam, zaboravila sam , imam majstore.
Mislim da nisam nista propustila nema bolova jos . Sutra cu pisnuti.
Ma ako o ocekujes u nedilju, onda taman sutra 🙂
Cure, jako mi je zao zbog spontanog. 😢 Drzite se! Zelim vam da sto prije ugledate plusice. ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Pozdrav cure 🙋♀️
Ako moze da mi neko odgovori na pitanje ili ako je bio u slicnoj situaciji.
Ovako trebam dobit M za 3 dana a nemam absolutno niti jedan jedini simptom niti me grudi bole a sto je jos cudnije niti me stomak boli (kao inace sto bole ovo mi se nije desilo nikad) i od jutros mi je pocelo da izlazi svjetlo smedji/rozi iscjedak.🙄sad ne znam dali je upalilo ili ne a Jos mi se ne radi test dok ne prodje 3 dana do M ne zelim da se razocaram.
I Jos ovo prosli mjesec sam pocela dobiti simptome za M (i to bas prejake) 13 dana prije M
Ako mi moze neko odg bila bi zahvalna ❤️
?
👩23
👨24
Cure da vam se javim... Čitam vas svaki dan i pratim što se događa... Ja sam sad u glavi nešto bolje, teško mi je kad vidim sličicu sa uzv-a, naravno par puta dnevno mi prođe kroz glavu, ali nekako sam si stavila u glavu da vjv ništa nisam mogla napraviti... Sličicu sam spremila i čuvat ću je zauvijek. 💔
Još uvijek krvarim, ali nadam se da je tome uskoro kraj i da idemo ispočetka... Sada smo oboje još odlučniji u tome... Opet sam se naručila za kompletnu krvnu sliku (za svaki slučaj), čim stane krvarenje nastavljam s vrkutom, prenatalnim vitaminima i idemo dalje! Nadam se da nećemo predugo čekati i da će biti sve u redu... Da bar postoji način na koji se to može spriječiti, jer ta bol je prestrašna i ne želim više nikad proći kroz to...
Zahvaljujući Vama i svim curama s ovog foruma kojima sam se mogla pojadati, bilo mi je bar malo lakše, znajući da ima netko tko razumije, jer tko to nije prošao nemože ni razumjeti... Zahvalna sam do neba što postojite i što ste iako se ne znamo bile podrška i dok smo pokušavali, kad smo dobili i nažalost izgubili... 💞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure da vam se javim… Čitam vas svaki dan i pratim što se događa… Ja sam sad u glavi nešto bolje, teško mi je kad vidim sličicu sa uzv-a, naravno par puta dnevno mi prođe kroz glavu, ali nekako sam si stavila u glavu da vjv ništa nisam mogla napraviti… Sličicu sam spremila i čuvat ću je zauvijek. 💔
Još uvijek krvarim, ali nadam se da je tome uskoro kraj i da idemo ispočetka… Sada smo oboje još odlučniji u tome… Opet sam se naručila za kompletnu krvnu sliku (za svaki slučaj), čim stane krvarenje nastavljam s vrkutom, prenatalnim vitaminima i idemo dalje! Nadam se da nećemo predugo čekati i da će biti sve u redu… Da bar postoji način na koji se to može spriječiti, jer ta bol je prestrašna i ne želim više nikad proći kroz to…
Zahvaljujući Vama i svim curama s ovog foruma kojima sam se mogla pojadati, bilo mi je bar malo lakše, znajući da ima netko tko razumije, jer tko to nije prošao nemože ni razumjeti… Zahvalna sam do neba što postojite i što ste iako se ne znamo bile podrška i dok smo pokušavali, kad smo dobili i nažalost izgubili… 💞
Drzi se draga, budi hrabra ❤️
Tu smo za tebe i druzit ces se nama jako kratko jer ces vrlo brzo opet ugledat svoj plusic 🥰🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji