Pozdrav cure 🙋♀️
Ako moze da mi neko odgovori na pitanje ili ako je bio u slicnoj situaciji.
Ovako trebam dobit M za 3 dana a nemam absolutno niti jedan jedini simptom niti me grudi bole a sto je jos cudnije niti me stomak boli (kao inace sto bole ovo mi se nije desilo nikad) i od jutros mi je pocelo da izlazi svjetlo smedji/rozi iscjedak.🙄sad ne znam dali je upalilo ili ne a Jos mi se ne radi test dok ne prodje 3 dana do M ne zelim da se razocaram.
I Jos ovo prosli mjesec sam pocela dobiti simptome za M (i to bas prejake) 13 dana prije M
Ako mi moze neko odg bila bi zahvalna ❤️
?
možda bolje da se strpiš onda još ta 3 dana :) držim 🤞🤞🤞
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
cure imam pitanje vezano za folnu kiselinu koju sam par puta pročitala da neke cure piju. Pijete li to na svoju ruku ili ide na recept? Jučer sam baš bila kod ginekologa na redovnom pregledu i zaboravila pitati za to, a bar 10 puta sam si to ponovila u glavi da pitam 😂 inače sam prošli mjesec pila čaj od vrkute, nije me taj ciklus učinio plodnijom pa sam malo ljuta, al čim se odljutim dat ću mu novu šansu 😄
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
cure imam pitanje vezano za folnu kiselinu koju sam par puta pročitala da neke cure piju. Pijete li to na svoju ruku ili ide na recept? Jučer sam baš bila kod ginekologa na redovnom pregledu i zaboravila pitati za to, a bar 10 puta sam si to ponovila u glavi da pitam 😂 inače sam prošli mjesec pila čaj od vrkute, nije me taj ciklus učinio plodnijom pa sam malo ljuta, al čim se odljutim dat ću mu novu šansu 😄
Ja pijem Novalac prenatale koji imaju folnu na svoju ruku , gin mi je rekao da nastavim s njima
Inace folna bi se trebala piti bar mjesec prije zaceca i prva 3mj trudnoce.
Ja nisam pila u prve 2 trudnoce i sve je bilo super
U prvoj nisam pila jer sam bila mlada i glupa, u drugoj sam bila nesto starija Al glupa i dalje a kad mi je gin rekao da krenem piti, tolike sam mucnine imala i povraćanja da se nisam vode napila a kamoli tablete 🤦♀️
Al eto sad pijem...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mi zabetonirali, skoro je ponoc pa eto 😂😂😂
Sad mi je stvarno dosta 🤦♀️
Ako ne upali sada, molim vas da me sljedeci ciklus podsjetite da oko plodnih dana hopsam jednom i zaustavim se 😅
Inace jako bolan odnos bio, jajnici bole, napuhala se ko.... Nadam se da ce ovaj folikul puknuti nocas
Sanjarka hahahahahah 😅🤣😂 sretno s folikulom 😄
Bas je tesko imat odnose za vrijeme ovulacije, jajnici bas znaju reagirat 🙄 ja sam to jedno vrijeme zvala "prirodna kontracepcija" 🤣🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjarkahahahahahah 😅🤣😂 sretno s folikulom 😄
Bas je tesko imat odnose za vrijeme ovulacije, jajnici bas znaju reagirat 🙄 ja sam to jedno vrijeme zvala "prirodna kontracepcija" 🤣🤣
😂😂😂
Nekako se mislim da je priroda to trebala obaviti pametnije 😂
Jutro ☕💕
Jana prirodna kontracepcije, smijeh🤣🤣
Sanjarko podsjetimo te, ali nadam se da neće trebati😁 držim 🤞🤞🤞🤞 da je to to. Btw, kako je mala, jel se oporavila?ste vi Ok?
Mara Kokoshica joooj Maro žao mi je pa ne znam što bih ti rekla☹😥😥 šaljem puno zagrljaja ,drzi se i možete odmah pokušati ovaj ciklus. Sretno od srca❤❤❤
Stormy pratimo se😘
Watson jel stigla M?
Kod mene ništa novo. Krećemo uskoro u najzanimljiviji period ciklusa😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure da vam se javim… Čitam vas svaki dan i pratim što se događa… Ja sam sad u glavi nešto bolje, teško mi je kad vidim sličicu sa uzv-a, naravno par puta dnevno mi prođe kroz glavu, ali nekako sam si stavila u glavu da vjv ništa nisam mogla napraviti… Sličicu sam spremila i čuvat ću je zauvijek. 💔
Još uvijek krvarim, ali nadam se da je tome uskoro kraj i da idemo ispočetka… Sada smo oboje još odlučniji u tome… Opet sam se naručila za kompletnu krvnu sliku (za svaki slučaj), čim stane krvarenje nastavljam s vrkutom, prenatalnim vitaminima i idemo dalje! Nadam se da nećemo predugo čekati i da će biti sve u redu… Da bar postoji način na koji se to može spriječiti, jer ta bol je prestrašna i ne želim više nikad proći kroz to…
Zahvaljujući Vama i svim curama s ovog foruma kojima sam se mogla pojadati, bilo mi je bar malo lakše, znajući da ima netko tko razumije, jer tko to nije prošao nemože ni razumjeti… Zahvalna sam do neba što postojite i što ste iako se ne znamo bile podrška i dok smo pokušavali, kad smo dobili i nažalost izgubili… 💞
💖
S vremenom će biti još lakše. Nećeš zaboraviti nikada,ali život ide dalje i moraš i ti skupa s njim.
Što je rekao doktor,kad možete krenuti ponovo?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Juzro zenice ❤
Buhtlice slavljenice,sretan ti rodendan i nadam se da je muz fino skuhao 😍
Stormy pa neka si nam dosla ❤ falila si! Nadam se da si dobro..
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji