Traveller eto vidis, kako nisi stijena.
Strategija je tu, treba imati neki cilj…ja sam isto takva ❤
Anabelice moja jooooj onaj negativan testic mi ne daje nikakvu nadu, samo si mislim da se nije nesto zakompliciralo, kako to zna biti 😥
Watson neznam koji si test radila, ali moguće ako nije onaj ultra osjetljivi da neće ni pokazat, kupi digitalac i ako ti on pokaže negativno znači da stvarno nisi trudna
Ja sam radila u 8 mjesecu odjednom 2 testa digitalni clear blue i neku trakicu, trakica je bila negativna a clear blue pozitivan, nadam se da će i kod tebe tako biti
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
A tommyfame nam je 99 % trudnica.... pogledajte vi tu tempicu, savrseni primjer, skolski ... jos sutra porast i evo je sa bušicom :)
e cure koje mjere bazalnu nešto sam prijemijetila…ja prvi mjesec mjerim pa mi je to sve novo i još se učimugl jutros sam je izmjerila u 6.30 i bila mi je 36.3, onda me dragi zagrlio i tak smo ležali jedno 15ak min pa sam opet izmjerila pa mi je bila 36.5. Uglavnom digao mi je temperaturu
mislim logično, da se prenosi njegova toplina na mene, ali nisam o tome uopće razmišljala da može utjecati na bazalnu i ne znam dal me je grlio prošle dane prije mjerenja…ugl odsad se grlimo samo nakon izmjerene bazalne
To je normalno
Cak se ne smije trest onaj obicni toplomjer prije mjerenja jer utjece na bazalnu
Moja i nije toliko osjetljiva a nekome je
Sve je to ok
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anciooo joj ljubice hvala na lijepim zeljama, ne kuzim sto se to dogada...
Sad vec kroz prozor vicem "meeeengaaaa diiii siiiii " 🙈😂
Marija hvala ti, ako me dode za vikend onda palim crveni alarm i svakako kupujem digitalac 👆 kineza sam piskila prije 2 dana, ili 3 oooo vise ne znam.
Tommyfame drzim palceve za cudo ❤👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hej cure ❤️ Danas sam 7 dpo, i dan ciklusa 25 od 32. Ja ne mogu jucer i danas zivjeti od mucnina. Nisam nista pogresno pojela, mucnina mi je onako podmuklo slaba, pa naglo osjetim zeludac u grlu, pa se vrati na slabo. Jel bi bilo moguce da je full rani simptom? Inace, kad sam pila duphaston (prije godinu, dvije) osjecala sam se tocno ovako. Cice mi jesu mao napuhane, ali bezbolne. Pls help ☹️
U principu hcg hormon je taj koji donosi simptome a on mora poprilicno narast da bi uzrokovao iste
Zato mucnine krenu obicno između 5 i 8tt trudnoce
Ali u principu tvoje tijelo moze različito reagirat na samu implantaciju i rast progesterona
Tako da, po meni je sve moguce 🤞
Hvala vam cure na optimizmu za mene ❤️
Ja sam malo realnija i drzim se onih 25% sanse za trudnocu i kod zdravih parova.
Čvrsto stojim na zemlji.
Nakon zadnjeg iskustva nije mi bitno kad ce bit nego samo da ovaj put bude sve u redu 🙏
Anci cekam tvoju trakicu danas 🙂
joj nadam se da ce poceti tamniti jer me malo brine hihi
cini mi se da mi je iscjedak onako kao pred pik ali budemo vidjeli
Lindsay bude bude
Ma sta te brine
Bude to nagli pik, vidit ces
Traveller žao mi je a ciklus i graf su ti baš školski. Želim ti novogodišnje čudo 🎉🎉🎉
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji