Btw jel tko ima podatak da li temp odmah skace nakon o ili joj treba neko vrijeme ono npr 10-12h...?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Avocado13 šaljem zagrljaj💕
Sanjarko Hmmm.. nemam taj podatak,zanimljivo pitanje. Super da ste svi ok, neka je to dobro zavrsilo🤗 a vojnici su napravili sačekušu za tvoje jajašce i bit će sigurno neki odabran🤞🤞😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Evo sanjarke za 9 dana s pozitivnim testicem :)
Nisam, zaboravila sam , imam majstore.
Mislim da nisam nista propustila nema bolova jos . Sutra cu pisnuti.
Hej vidim da ti koristis pripravke časne Ljubice, kako ide narudžba za RH? Kako si dosla do nje?
Hej…
Javila sam joj se mailom koji sam nasla na njenoj fb stranici. Odgovorili su za nekih mjesec dana, i napravili pripravak za jos ajmo reci 2 tjedna. Jos su bile otvorene granice i oni dovoze to na samo jedno mjesto u HR, u Zagreb u odredjeno vrijeme i trebas se naci s njima tamo da to pokupis. Ili mozes ici po to kod njih ako si platis taj covid test i bude negativan… Sad je to komplikacija jer su zavtvorili granice s Bosnom ali pokusaj….
Hvala ti…:)
Ja sam se ultra razočarala, pokušavamo već treći ciklus i nakon par dana kašnjenja M, dobila sam ju danas :/
Cuj, to se od casne ne treba uzimati na svoju ruku. Za pripravak joj trebas i poslati nalaz tvoj ili muzev ovisi tko ima dijagnozu.... Tako da ako sumnjate u sebe zasto se malo ne pregledate?
jutro svima!
malo sam zbunjena sa svojom bazalnom temperaturom ( pogledajte moj ff chart). Da li je moguće da ipak nisam ovulirala iako sam potvrdila ovulaciju s lh trakicama i imala sam egg white iscjedak? Ne diže se uopće u drugom dijelu ciklusa. Baš čudno. Je li imao itko takvu situaciju?
Lucija 16.12.2021.💗
Evo sanjarke za 9 dana s pozitivnim testicem :)
Nisam, zaboravila sam , imam majstore.
Mislim da nisam nista propustila nema bolova jos . Sutra cu pisnuti.
Hej vidim da ti koristis pripravke časne Ljubice, kako ide narudžba za RH? Kako si dosla do nje?
Hej…
Javila sam joj se mailom koji sam nasla na njenoj fb stranici. Odgovorili su za nekih mjesec dana, i napravili pripravak za jos ajmo reci 2 tjedna. Jos su bile otvorene granice i oni dovoze to na samo jedno mjesto u HR, u Zagreb u odredjeno vrijeme i trebas se naci s njima tamo da to pokupis. Ili mozes ici po to kod njih ako si platis taj covid test i bude negativan… Sad je to komplikacija jer su zavtvorili granice s Bosnom ali pokusaj….
Hvala ti…:)
Ja sam se ultra razočarala, pokušavamo već treći ciklus i nakon par dana kašnjenja M, dobila sam ju danas :/
3 ciklusa pokusavanja nije nista alarmanto ali ako osjecas potrebu muz moze na spermiogram a nakon toga ti lagano na pretrage. sve je na vama. zelim vam svu srecu vec sada u cetvrtom ciklusu.
jutro svima!
malo sam zbunjena sa svojom bazalnom temperaturom ( pogledajte moj ff chart). Da li je moguće da ipak nisam ovulirala iako sam potvrdila ovulaciju s lh trakicama i imala sam egg white iscjedak? Ne diže se uopće u drugom dijelu ciklusa. Baš čudno. Je li imao itko takvu situaciju?
Ovulirala si 🙂
Jasna je razlika između prvog i drugog djela ciklusa 👍
Btw jel tko ima podatak da li temp odmah skace nakon o ili joj treba neko vrijeme ono npr 10-12h…?
ako tko sta zna to si nam ti
😂😂
Koga da ja pitam? 😂
Jel ti ovo prvi ciklus pracenja ili?
cure drage koje ste izgubile vaše mrvice, jako mi je žao nadam se da će proći što bezbolnije i da ćete jako brzo ugledati nove plusiće
Sanjarka negdje sam na nekom forumu pročitala da je curi ginekologica potvrdila ovulaciju ultrazvukom, a da joj je temperatura počela rasti tek 2 dana nakon 🤷🏻♀️ pa izgleda da je moguće.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji