Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Divna 🎀
    04. Prosinac 2020. 10:47

Moje vjestice nema danas, dodje sigurno  do kraja dana.
    Osjetim da su mi cice mekse.  Ako nista, sacuvati cu testic.
    Nocas sam jedva zaspala, od nekog osjecaja dizanja zeluca i podrigivanja.... vjerovatno psiha radi svoje. 
    Sanjarka, super ste pokrili, sad malo odmori 😁
    Traveller,zao  mi je sto je stigla vjestica, bazalna se pokazala vjerodostojnim pokazateljom🤗
    Tommyfame, kod tebe tempica stoji, imas li kakvih simptoma, hoces piskiti?
    Watson, mozda ti od nervoze kasni a mozda je i cudo na putu😍 🤞🤞
    Bella, Ancio, drzim fige za dobar pik i kvalitetno pokrivanje.🤞🤞🤩🤩

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    04. Prosinac 2020. 10:52

Cure koje su dozivile spomntani, jako mi je zao. Nisam to prosla i nemam nista pametno da vam dam napisem, mogu samo da cam pozelim da to sto prije prodje, da se lijepo oporavite i krenete u nove pokusaje. To je kod nas dosta tabu  tema, krije se a istina je da dosta zena to prodje. Popricajte sa mamom, ujnom, sestrom, mozda neki caj za opustanje maternice, mozda neki savjet da vam preporuce i slusajte upute lijecnika. Sretno 🤞🤞❤❤

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Snoopyiica95
    04. Prosinac 2020. 10:53

https://ibb.co/3rfMnBt Donja je od jucer navecer.. jel moguce sad opet ovo🤷🏻‍♀️🙄 imam blage grceve kao da ce m doci, jucer navecer sam imala grceve u jajnicima,dva dana mi je bilo muka od banane i imam jake osjete mirisa.. mislila sam da sam procurila i odem na wc a ono nekako bijelo mutan iscjedak iz mene izasao, al nije kremast kao sto mi zna bit prije m, vise onako sluzav🙄 

Tommyfame
    04. Prosinac 2020. 10:54

Divna_Sa

Moje vjestice nema danas, dodje sigurno do kraja dana.
    Osjetim da su mi cice mekse. Ako nista, sacuvati cu testic.
    Nocas sam jedva zaspala, od nekog osjecaja dizanja zeluca i podrigivanja…. vjerovatno psiha radi svoje.
    Sanjarka, super ste pokrili, sad malo odmori 😁
    Traveller,zao mi je sto je stigla vjestica, bazalna se pokazala vjerodostojnim pokazateljom🤗
    Tommyfame, kod tebe tempica stoji, imas li kakvih simptoma, hoces piskiti?
    Watson, mozda ti od nervoze kasni a mozda je i cudo na putu😍 🤞🤞
    Bella, Ancio, drzim fige za dobar pik i kvalitetno pokrivanje.🤞🤞🤩🤩

Ima svega a nema nista hahahah a neznam,sinoc sam imala takvu mucninu i sve mi je smrdilo da sam htjela sve izrigat hahaha cak mi je moj pas koji je dosao od frizera smrdio 🤣🤣 
    Planiram piskit u nedjelju ujutro. Sutra bi kao trebalo pocet smeđarenje. Ai mozda padne temp. Evo neznam haha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 11:02

valentina_23

https://ibb.co/3rfMnBtDonja je od jucer navecer.. jel moguce sad opet ovo🤷🏻‍♀️🙄 imam blage grceve kao da ce m doci, jucer navecer sam imala grceve u jajnicima,dva dana mi je bilo muka od banane i imam jake osjete mirisa.. mislila sam da sam procurila i odem na wc a ono nekako bijelo mutan iscjedak iz mene izasao, al nije kremast kao sto mi zna bit prije m, vise onako sluzav🙄

Oce trakice su dosta osjetljive i cesto je skoro pa pik na njima 
    Ako ne dobijes ponovi hcg test

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 11:02

Traveller Pisem te za 1.1?😁

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 11:03

https://ibb.co/HnqHgJG
    Napokon pada 😂🎉🎉

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 11:38

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller Pisem te za 1.1?😁

Ne još. Kad pravo procurim. Javim ti 😘

👍💪🎉

Snoopyiica95
    04. Prosinac 2020. 11:40

Sanjarka88 hvala ti, ako ne dobijem za dva dana pravim hcg🤞  Drzim ti fige da u novu godinu udjes sa pozitivnim rezultatom🤞🌷❤️

Tommyfame
    04. Prosinac 2020. 11:43

valentina_23

Sanjarka88 hvala ti, ako ne dobijem za dva dana pravim hcg🤞 Drzim ti fige da u novu godinu udjes sa pozitivnim rezultatom🤞🌷❤️

Ea kad trebas ne dobit? 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.