Moje vjestice nema danas, dodje sigurno do kraja dana.
Osjetim da su mi cice mekse. Ako nista, sacuvati cu testic.
Nocas sam jedva zaspala, od nekog osjecaja dizanja zeluca i podrigivanja.... vjerovatno psiha radi svoje.
Sanjarka, super ste pokrili, sad malo odmori 😁
Traveller,zao mi je sto je stigla vjestica, bazalna se pokazala vjerodostojnim pokazateljom🤗
Tommyfame, kod tebe tempica stoji, imas li kakvih simptoma, hoces piskiti?
Watson, mozda ti od nervoze kasni a mozda je i cudo na putu😍 🤞🤞
Bella, Ancio, drzim fige za dobar pik i kvalitetno pokrivanje.🤞🤞🤩🤩
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Cure koje su dozivile spomntani, jako mi je zao. Nisam to prosla i nemam nista pametno da vam dam napisem, mogu samo da cam pozelim da to sto prije prodje, da se lijepo oporavite i krenete u nove pokusaje. To je kod nas dosta tabu tema, krije se a istina je da dosta zena to prodje. Popricajte sa mamom, ujnom, sestrom, mozda neki caj za opustanje maternice, mozda neki savjet da vam preporuce i slusajte upute lijecnika. Sretno 🤞🤞❤❤
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
https://ibb.co/3rfMnBt Donja je od jucer navecer.. jel moguce sad opet ovo🤷🏻♀️🙄 imam blage grceve kao da ce m doci, jucer navecer sam imala grceve u jajnicima,dva dana mi je bilo muka od banane i imam jake osjete mirisa.. mislila sam da sam procurila i odem na wc a ono nekako bijelo mutan iscjedak iz mene izasao, al nije kremast kao sto mi zna bit prije m, vise onako sluzav🙄
Moje vjestice nema danas, dodje sigurno do kraja dana.
Osjetim da su mi cice mekse. Ako nista, sacuvati cu testic.
Nocas sam jedva zaspala, od nekog osjecaja dizanja zeluca i podrigivanja…. vjerovatno psiha radi svoje.
Sanjarka, super ste pokrili, sad malo odmori 😁
Traveller,zao mi je sto je stigla vjestica, bazalna se pokazala vjerodostojnim pokazateljom🤗
Tommyfame, kod tebe tempica stoji, imas li kakvih simptoma, hoces piskiti?
Watson, mozda ti od nervoze kasni a mozda je i cudo na putu😍 🤞🤞
Bella, Ancio, drzim fige za dobar pik i kvalitetno pokrivanje.🤞🤞🤩🤩
Ima svega a nema nista hahahah a neznam,sinoc sam imala takvu mucninu i sve mi je smrdilo da sam htjela sve izrigat hahaha cak mi je moj pas koji je dosao od frizera smrdio 🤣🤣
Planiram piskit u nedjelju ujutro. Sutra bi kao trebalo pocet smeđarenje. Ai mozda padne temp. Evo neznam haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
https://ibb.co/3rfMnBtDonja je od jucer navecer.. jel moguce sad opet ovo🤷🏻♀️🙄 imam blage grceve kao da ce m doci, jucer navecer sam imala grceve u jajnicima,dva dana mi je bilo muka od banane i imam jake osjete mirisa.. mislila sam da sam procurila i odem na wc a ono nekako bijelo mutan iscjedak iz mene izasao, al nije kremast kao sto mi zna bit prije m, vise onako sluzav🙄
Oce trakice su dosta osjetljive i cesto je skoro pa pik na njima
Ako ne dobijes ponovi hcg test
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller Pisem te za 1.1?😁
https://ibb.co/HnqHgJG
Napokon pada 😂🎉🎉
Traveller Pisem te za 1.1?😁
Ne još. Kad pravo procurim. Javim ti 😘
👍💪🎉
Sanjarka88 hvala ti, ako ne dobijem za dva dana pravim hcg🤞 Drzim ti fige da u novu godinu udjes sa pozitivnim rezultatom🤞🌷❤️
Sanjarka88 hvala ti, ako ne dobijem za dva dana pravim hcg🤞 Drzim ti fige da u novu godinu udjes sa pozitivnim rezultatom🤞🌷❤️
Ea kad trebas ne dobit?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji