Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    02. Prosinac 2020. 00:09

inače ne pišem puno ali ste mi velika razbibriga svojim objavama, čitam u tišini 🤭🤭 trenutno sam na 8dc, prema aplikaciji očekivana O je na 18dc. Inače mi ciklusi traju 31-32 dana, a prošli mjesec mi je M čak uranila 5 dana što se nije jako dugo dogodilo 🤷‍♀️ a baš sam velike nade polagala u prošli ciklus, svaki drugi dan smo bili aktivni i ništa... Više sreće ovaj ciklus svima trudilicama 🥰🥰🥰

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    02. Prosinac 2020. 06:00

Dobro jutro☕😌
    M mi završava. Jučer okitila kuću malo, postavila lampice okolo i bas je fino romantično,  taman za nadolazeće dane😁🤭
    Ostalo kod mene ništa novo. Trudilice kojima je uskoro dan testa kako ste? Tko piški kad?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

anabelaaaa
    02. Prosinac 2020. 07:04

Zene moje drage....Ja sam jucer bila kod dr. Ne stigoh pisati.Nisam radila nista,samo konslutacije sa svim nalazima koje imam.Ovo je sve u redu...ali mi smo se odlucili na potpomognutu .Prvi dr koji se slozio da nemam sta cekati ni izgubit.Sljedeci korak je nalaz amh jer to mi fali I s tim nalazom na kolposkopiju,I to vec iduci ciklus.Ako to sve bude ok,sljedeci su cervikalni brisevi, test na  trombofiliju I onda slijedi prohodnost jajovoda. Ako sve prodje bez terapije krecemo odmah.U slucaju da su jajovodi zacepljeni, nista propuhivanje, to je po dr. gubljenje vremena ,obzirom ba moje god.idemo odmah na ivf.Sretna sam sto cu poceti nesto konkretno bez tapkanja u mjestu.Spremna sam na sve..samo se molim da ovi nalazi budu ok I da prodjem bez terapije,da se ne uspori proces.🙏
    Sad cekamo mengu da sto prije dodje I da krenemo u akciju...🤗🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    02. Prosinac 2020. 07:10

Traveller

Ancio 😘
    Annabela, sretno s nalazima I dobro je što imate jasnu viziju za dalje. A možda se desi i prirodno, nikad se ne zna. Držim fige da sve riješite u rekordnom roku. ❤️

Hvala ti ❤❤Punimo baterije I krecemo..dosta smo bili prepusteni sebi.Sad da vidimo sta kazu strucni 😊

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 07:20

anabelaaaa

Zene moje drage….Ja sam jucer bila kod dr. Ne stigoh pisati.Nisam radila nista,samo konslutacije sa svim nalazima koje imam.Ovo je sve u redu…ali mi smo se odlucili na potpomognutu .Prvi dr koji se slozio da nemam sta cekati ni izgubit.Sljedeci korak je nalaz amh jer to mi fali I s tim nalazom na kolposkopiju,I to vec iduci ciklus.Ako to sve bude ok,sljedeci su cervikalni brisevi, test na trombofiliju I onda slijedi prohodnost jajovoda. Ako sve prodje bez terapije krecemo odmah.U slucaju da su jajovodi zacepljeni, nista propuhivanje, to je po dr. gubljenje vremena ,obzirom ba moje god.idemo odmah na ivf.Sretna sam sto cu poceti nesto konkretno bez tapkanja u mjestu.Spremna sam na sve..samo se molim da ovi nalazi budu ok I da prodjem bez terapije,da se ne uspori proces.🙏
    Sad cekamo mengu da sto prije dodje I da krenemo u akciju…🤗🤗

Ajme sestro ti ko grom iz vedra neba. Vidim da si zadovoljna a to mi je drago. Tebi ivf kao rasterecenje a meni kao opterecenje. Molim te ostani ovdje da nas obavjestavas o nalazima i uspjesima. Sretno ! :)

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 07:21

Traveller

Monstera, dobrodosla nazad.
    Jutro, cure. Bojimo sitno do vikenda, to me jako veseli. Radim još idući tjedan I onda GO tri tjedna. ❤️❤️❤️🎉🎉🎉
    Moj muž svako malo pita jesam li trudna, njemu je sad sve simptom, a skuzim po tome što priča da je guglao simptome pa mi je simpatičan. Sad kako sam gorila par dana non stop me pita šta se događa sa mnom, neke promjene su, znam na šta cilja.
    Ali razočarati će se, pala mi je opet bazalna tako da ništa od mene ovaj mjesec.
    Fascinantno mi je kako tako kratka trudnoća može poremetiti ciklus jer imam pritisak dolje i prošli ciklus I ovaj danima prije menge. Prije bih jajnike osjetila eventualno dan prije.

Ostale cure izvještaje na sunce. 😍😍😍

Znam tvoj stav da nema tuge, nema plakanja, sve je to zivot. Ako zapne negdje nekakav cudan osjecaj pisi nam. Tu smo <3

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 07:24

anabelaaaa

Zene moje drage….Ja sam jucer bila kod dr. Ne stigoh pisati.Nisam radila nista,samo konslutacije sa svim nalazima koje imam.Ovo je sve u redu…ali mi smo se odlucili na potpomognutu .Prvi dr koji se slozio da nemam sta cekati ni izgubit.Sljedeci korak je nalaz amh jer to mi fali I s tim nalazom na kolposkopiju,I to vec iduci ciklus.Ako to sve bude ok,sljedeci su cervikalni brisevi, test na trombofiliju I onda slijedi prohodnost jajovoda. Ako sve prodje bez terapije krecemo odmah.U slucaju da su jajovodi zacepljeni, nista propuhivanje, to je po dr. gubljenje vremena ,obzirom ba moje god.idemo odmah na ivf.Sretna sam sto cu poceti nesto konkretno bez tapkanja u mjestu.Spremna sam na sve..samo se molim da ovi nalazi budu ok I da prodjem bez terapije,da se ne uspori proces.🙏
    Sad cekamo mengu da sto prije dodje I da krenemo u akciju…🤗🤗

Kakve veze ima amh s kolposkopijom? 

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 07:24

ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Buhtlica23 - 30.11. - 2 dana kasni ❤️
    ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
    Hazel 02.12. - danas ❤️
    Leah - 04.12. - 2 dana❤️
    Marija3998 - 04.12. - 2 dana❤️
    Divna_Sa - 04.12. - 2 dana ❤️
    Traveller - 05.12. - 3 dana❤️
    Belinda09 - 06.12. - 4 dana❤️
    Tommyfame 06.12. - 4 dana❤️
    Jana25 - 06.12. - 4 dana ❤️
    Sassy - 07.12. - 5 dana ❤️
    Tina25 - 08.12. - 6 dana❤️
    Amy_94 - 10.12. - 8 dana❤️
    Olimpija - 10. 12. - 8 dana❤️
    Freya_444 - 11.12.  - 9 dana❤️
    Sunny_ - 12.12. - 10 dana❤️
    Zuzuzujalica - 12.12. - 10 dana❤️
    Mia333 - 14.12. - 12 dana ❤️
    Curka93 - 14.12. - 12 dana ❤️
    Anabelaaaa - 15.12. - 13 dana❤️
    Pinki123 - 20.12. - 18 dana❤️
    Gumbica - 20.12. - 18 dana❤️
    Lindsay - 20.12. - 18 dana❤️
    Ancioo- 21. 12- 19 dana❤️
    Sanjarka88 - 21.12. - 19 dana❤️
    Nes - 21.12. - 19 dana ❤️
    Tloza55 - 26.12. - 24 dana ❤️
    Lovely - 26.12. - 24 dana❤️
    Lisa27 - 27.12. - 25 dana❤️
    Bella - 27.12. - 25 dana ❤️
    Stormy - 28.12. - 26 dana❤️
    Marty07 - 28.12. - 26 dana ❤️
    Mokosh - 30.12. - 28 dana ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 07:32

3,2, 1 sad..... Idemo puniti 12mj plusicima, koja ce prva? 😍
    Jutro svima, od 5h se vrtim po krevetu 😒 idem se konacno dignuti i skuhati si kavu
    Tloza samo ti nas citaj ali i malo nam tipkaj da te upoznamo 🥰
    Traveller bas sam se nadala 😪 Al vidim da ti to super prihvacas, grlim 🤗 tu smo ako trebas malo utjehe. Ali ipak jos nije 100% gotovo, kako kaze Anci, pusti nas da se nadamo umjesto tebe 😍
    Bella super za kicenje 😍 i ja cu do kraja tjedna malo, ugođaja radi ❤️🎉
    Anabelaaaa uh ovo je naglo! 😁 Al neka, sta god treba da bebica cim prije dođe 🤗 iako, ja se ipak nadam da ce biti prirodno vec ovaj ciklus 😁🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    02. Prosinac 2020. 07:38

Traveller grlim,ljubim i saljem dobru vibru😘💖💕
    Anci nema do našeg pravog toplomjera😁 
    Anabelaaaa drago mi je da tako hrabro idete u to,želim svu sreću i možeš ti to😘💖💖
    Neka bude puno plusiće ovaj mjesec 😍😍🎁🎊🎀☃️

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.