Mia333receno nam je da su izgledom tip top(glava,rep) i plivanjem(pravocrtno) ali dzabe ne mogu me oploditi kad ih je ko kap u moru.
Ne kuzim se bas Al zar nije jedan dovoljan 🤔
He he he carice, u teoriji je. U praksi se svi oni medjusobno guraju na putu prema js i tako jacaju jedan drugog, odrzavaju ga na zivotu puno duze prije nego "umre" . Nasi se jadnici nemogu ni gurati, siroko im polje 0,5 % komada u cijelom ejakulatu a sterilitet se smatra i 15 % komada u cijelom ejakukatu .
Da kod nas isto tako...malo je veci ukupni broj, ali zato samo 2% progresivnih sto je na koncu isti slucaj kao kod vas, ne prezive niti 24 sata...
Sanjarka, sanse i dalje postoje jer nije da je 0%, ali su jaaako male...
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
https://ibb.co/jLJ4fq6
Drage moje, ja sam trudnaaa!❤️😊😊😊😊
Cestitam od ❤️🤩🥳
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Ja vam jednoj i drugoj drzim fige na najjace da upravo u cudesni mjesec ugledat cudo!
Ako ne idite odmah po njega, podržavam
I zelim vam svu srecu ovog svijeta i da cim prije Drzite malo cudo u rukama ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure uz ☕️,
Cestitam na plusicima 🎉🎉🎉🎉uzivajte sad u ovim trenutcima cure. Tako divne vijesti ovo jutro.
Sanjarka, kako je mala?
Bella,dok M ne dodje ono pravo, nista nije izgubljeno.
Ja ne izvjestavam svoje stanje jer ne znam kad cu dobit i zakinuta sam za odbrojavanje ovdje (fali mi). Inace nemam nikakvih simptoma ni za T ni za M osim mucnina koje su radi terapije. M bi trebali biti prva sedmica Dec al koji dan tacno - ne znam.
Danas poslije podne idem kod endokrinologa i nadam se da ce bit OK :)
Dobro je, nadam se da tako i ostane 🤞
Nisam skuzila zasto nisi na listi?
Nisam sigurna koji dan da upisem, od 1-7.12 treba da dodje al kod mene se poremetilo sve zadnja dva ciklusa tako da sad sam skroz zbunjena. Jedino da me pisete za 7.12 😬
A ne pratis o nikako?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cestitam svim plusicima 🤩🥳❤️
Jako vas je tesko pratiti od ranog jutra ste aktivne a ja jos ni kavu popila 🤪🤣
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Jutro cureeee ili daan haha
Ajme napisale ste 12 stranicaaaa!
Prvo čestitam ❤❤ novim mamasitama 🎉🎉🎉🎊🎊 zelim vam mirnu trudnoću i da nas povedete sa sobom haha no kak ne krenulo ovaj show cemo prebaciti u Ljetne hhhh
Drugo..joj e ja bi na guzicu progovorila i moram priznat da obooožavam bombašice,ono nitko ni šta bem ja sam trudna i dalje muuuk 😂😂
T2 osim čudnih bradavica,uvijek zaboravim kak se ono oko njih zove 😂😂 e u jednom trenutku mi se tak rašire a u drugom budu ful male i tamne haha nekad znaju cak biti i nejednake.
Temparatura mi je i dalje vrtoglavih 36,3 totalno obećavajuće haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Haha Sanjarka ja sam svoje testove sačuvala, rekla sam čuvam dok ne vidim plus. Danas ih slikam i bacam. Jurim sad, al pokazat ću vam popodne što je luda žena. Ja mislim da sam u ova 3 ciklusa preko 10ak pišnula 😂 Ok, kupila sam one iz Mullera jeftine da me muž ne ubije što toliko trošim, al ima svakakvih 😂 Ja pišnem jedan, negativan onda se uvjerim ma rano je i tako redom 😂😂 Muž je na kraju odustao od mene i rekao aj kad te čini sretnom kupuj i piški koliko oćeš 😂
Ahahhahahahahahhahaah to je utjecaj ove grupe 😂😂😂👆 ali ti si svoj plusic popiskila ❤
Koliko se sjecam ti si imala pozitivne LH trakice jel daaa?
Je, ovaj ciklus trakice radila, pozitivne, ovulacija dan poslije, osjetila sam bol u jajniku ko inače. Pokrili smo dan i dva dana prije o, na dan o i dan poslije o. Tako da sam se nadala tom plusu jer je sve bilo super. Da nisam dobila, mislim da bi odmah na neke pretrage, bar hormone. Ja jesam iz 3. ciklusa dobila plus što je brzo, ali sam imala nekih neuroloških problema zbog kojih sam čekala s pokušajima oko godinu dana dok mi ne daju zeleno svjetlo tako da imam osjećaj da pokušavam puno duže iako zapravo samo 3 mj. Ta želja je u meni već godinu ipo.
Već sad znam da idem na carski zbog tih problema. Malo me nekako trta što sad. Ne znam moram li tu betu vaditi? Prebacit ću se sad privatno kod neke ginokologice koja bi me mogla i poroditi, pa da me prati cijelu trudnoću. Zovem doktore u ponedjeljak. Ovaj vikend uživam i probat ću što manje brinuti 😊
Dobro jutro cure uz ☕️,
Cestitam na plusicima 🎉🎉🎉🎉uzivajte sad u ovim trenutcima cure. Tako divne vijesti ovo jutro.
Sanjarka, kako je mala?
Bella,dok M ne dodje ono pravo, nista nije izgubljeno.
Ja ne izvjestavam svoje stanje jer ne znam kad cu dobit i zakinuta sam za odbrojavanje ovdje (fali mi). Inace nemam nikakvih simptoma ni za T ni za M osim mucnina koje su radi terapije. M bi trebali biti prva sedmica Dec al koji dan tacno - ne znam.
Danas poslije podne idem kod endokrinologa i nadam se da ce bit OK :)
Dobro je, nadam se da tako i ostane 🤞
Nisam skuzila zasto nisi na listi?
Nisam sigurna koji dan da upisem, od 1-7.12 treba da dodje al kod mene se poremetilo sve zadnja dva ciklusa tako da sad sam skroz zbunjena. Jedino da me pisete za 7.12 😬
A ne pratis o nikako?
Zadnjih nekoliko ciklusa jesam al je nisam detektovala (ili sam dva puta sto nije ocigledno tacno). Zadnji mjesec sam uspjela bila je 14 dan ciklusa ali ne znam koliko mi traje lutealna faza jer prije ciklusi su bili 27-28 dana a Zadnja dva 31 pa 33 🤷♀️ Nadam se da cu od ovog ciklusa bolje znat
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sanjarka draga sigurno nisi sama kriva. Dogodilo se jer se nažalost moralo dogoditi. Valjda onaj gore ima neki plan za nas, barem ja volim tako misliti i tješiti se. Mogu misliti koliko je stresno nakon toga biti smiren, ali samo gledaj u svoju dječicu, to je dokaz da može biti sve ok. Ako doktor kaže da ti je sve u redu, nema razloga da se opet ponovi.
Jutro cure...
Čestitam svim plusićima od ❤
Kod mene nista novo pa se ne javljam, ali vas popratim koliko stignem...
Iduci tjedan je za nas tjedan D...kad cemo sve znati... tako da sam jako nervozna i nestrpljiva...
Ne mjerim temp i ne piskim ovaj mjesec (za sad 😁)
Ugodan vikend svima 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji