Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    28. Studeni 2020. 10:07

Cure čestitam na plusićima 😊😊🥰
    Nadam se da ce danas i sutra biti još koji 🤗

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Lindsay
    28. Studeni 2020. 10:07

Sanjarka88 🦋

Mene nije strah minusa uopce, ja ga se ne bojim
    Ja se bojim scenarija iz ove zadnje t
    U kojoj me ne normalno piskenje kostalo puno toga
    Pa sam se izludila sa crtom koja je po meni trebala vise potamnit nakon dan, dva
    Pa me to nagnalo da idem vadit betu koja je bila samo 77 na 15dpo a od 9dpo sam imala test pozitivan… Naravno nabila sam si od svega stres na ntu i cekala los ishod i doceklaa ga 🥺
    Ponekad se pitam jesam li svojim stresom uzrokovala spontani 😪
    Eto. Ukratko ne bojim se minusa nego svog ludila 😁😬😣🙄

Rodila si 2 zdrave djece, ovo je sa sponatim bila slucajnost. Nece se ponoviti , ne tjesim te nego sam realna. Nazalost upala si u statistiku to je 1 spontani pobacaj za zivota i nece se ponoviti.

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 10:08

lindsay

Sanjarka88 🦋

lindsay

Mia333receno nam je da su izgledom tip top(glava,rep) i plivanjem(pravocrtno) ali dzabe ne mogu me oploditi kad ih je ko kap u moru.

Ne kuzim se bas Al zar nije jedan dovoljan 🤔

He he he carice, u teoriji je. U praksi se svi oni medjusobno guraju na putu prema js i tako jacaju jedan drugog, odrzavaju ga na zivotu puno duze prije nego "umre" . Nasi se jadnici nemogu ni gurati, siroko im polje 0,5 % komada u cijelom ejakulatu a sterilitet se smatra i 15 % komada u cijelom ejakukatu .

Ma i dalje moze se izgurat jedan dan koji je tip top Jelda? 
    Ovo sve ne govorim da te odvratim od postupka
    Naprotiv, mislim da vec 1mj odes u to jer nema smisla cekat
    Ali ovo govorim jer vjerujem i cuda i zelim da pratis o i ciljas dane ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    28. Studeni 2020. 10:08

Leah kada ti piskis testic?  I tvoje LH trakice imaju tamne crtice 🙌🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mia333
    28. Studeni 2020. 10:09

lindsay

Mia333

lindsay

https://ibb.co/6497C69
    Vidi Mia 😭
    Lindsay,da malo ih je, ali je a+b vrijednost jako dobra. Sad me zivo zanima koji je postotak progresivnih od tih 70%…
    Moze draga, bit ce nam lakse! Pratimo se skupa s Watson

Progresivnih ti znaci dobrog oblika i plivaca?

a= brzi unaprijed pokretni (progresivni)
    b= spori unaprijed pokretni (neprogresivni)
    c= koji se vrte u krug ili stoje na mjestu
    d= bezivotni
    za trudnocu je najbitnija skupina a
    i narvano da su morfoloski uredu, najbitnija glava

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

watson009
    28. Studeni 2020. 10:10

lindsay

watson009

Stormy da,da bitno je koji dan radis! Koliko se sjecam mora biti izmedu 6. i 10.dana ciklusa, ja sam radila 7.dan ciklusa!
    Lindsay bodriti cemo se medusobno,trebati ce nam puno snage i podrske! Molim te ne razmisljaj previse o tome, rekla sam ti da sam svasta krenula citati i odustala,pa mislila sam da cu poludjeti od silnih informacija!!! Pozitivnih i negativnih iskustava 😭
    Svaka ima svoju pricu i idemo do kraja 🙌

Javila sam se ovdje u grupu potpomognute. Majko moja pozlilo mi je od iskustava mada ima i lijepih ima i nesretnih nazalost.

Ja sam krenula citati tamo i odustala...ne mogu ja to, pretesko stivo za mene,previse sve uzimam srcu 😩❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Leah
    28. Studeni 2020. 10:12

watson009

Leah kada ti piskis testic? I tvoje LH trakice imaju tamne crtice 🙌🙏

Danas piskim zadnju LH trakicu, evo trpim jos barem pola sata pa idem pisnut. Sutra imam u planu onaj osjetljivi testic, ali nekako me bas strah da mi ne pokvari ovo moje veselje, ali ajde imam svakako jos testova, pa cu se pocastiti sutra s tim osjetljivim. 🤞🤞🤞🤞

Mokosh
    28. Studeni 2020. 10:13

Jutro! ☕ Dok sam janpoprala svo sude, sredila cure, nahranila ih, skuhala kavubi iscitala sve...tek sam sad sjela uzet gutljaj kave. Malo smo duze spavali danas. 🙈

Prije svega cestitam curkama na plusicima. Predivan pocetak dana. Zelim vam svu srecu. ❤

Bella jako mi je zao sto vjestica stize. Tko zna, mozda skupa uđemo u Novu godinu s plusicima! ❤

Lindsay, cuko je presladak! 🥰😍

Kod mene nista posebno. Nemam trenutno nikakvih grceva, niti smedarim. Sutra ne dan D! I sad kad sam vidjela popis i svoje ima, sokirala sam se. Onak, pa to je sutra! 😱😂

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 10:15

lindsay

Sanjarka88 🦋

Mene nije strah minusa uopce, ja ga se ne bojim
    Ja se bojim scenarija iz ove zadnje t
    U kojoj me ne normalno piskenje kostalo puno toga
    Pa sam se izludila sa crtom koja je po meni trebala vise potamnit nakon dan, dva
    Pa me to nagnalo da idem vadit betu koja je bila samo 77 na 15dpo a od 9dpo sam imala test pozitivan… Naravno nabila sam si od svega stres na ntu i cekala los ishod i doceklaa ga 🥺
    Ponekad se pitam jesam li svojim stresom uzrokovala spontani 😪
    Eto. Ukratko ne bojim se minusa nego svog ludila 😁😬😣🙄

Rodila si 2 zdrave djece, ovo je sa sponatim bila slucajnost. Nece se ponoviti , ne tjesim te nego sam realna. Nazalost upala si u statistiku to je 1 spontani pobacaj za zivota i nece se ponoviti.

To su upravo riječi mog ginekologa
    I ja vjerujem u njih da
    Al spremna sam za ponovljeni scenarij, zaista jesam.
    Mogu prihvatiti činjenicu da je nesto poslo po zlu zadnjih godina, mozda kiretazom nakon proslog poroda, mozda transfuzujom krvi nakon iste te kiretaze, mozda se moj imunitet odluci okrenuti protiv mene...... Spremna sam na sta god u glavi
    Al ono na cemu radim za sad neuspješno da u praksi prihvatim ono sto ne mogu prominit koliko toliko mirno.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lindsay
    28. Studeni 2020. 10:15

Sanjarka88 🦋

lindsay

Sanjarka88 🦋

lindsay

Mia333receno nam je da su izgledom tip top(glava,rep) i plivanjem(pravocrtno) ali dzabe ne mogu me oploditi kad ih je ko kap u moru.

Ne kuzim se bas Al zar nije jedan dovoljan 🤔

He he he carice, u teoriji je. U praksi se svi oni medjusobno guraju na putu prema js i tako jacaju jedan drugog, odrzavaju ga na zivotu puno duze prije nego "umre" . Nasi se jadnici nemogu ni gurati, siroko im polje 0,5 % komada u cijelom ejakulatu a sterilitet se smatra i 15 % komada u cijelom ejakukatu .

Ma i dalje moze se izgurat jedan dan koji je tip top Jelda?
    Ovo sve ne govorim da te odvratim od postupka
    Naprotiv, mislim da vec 1mj odes u to jer nema smisla cekat
    Ali ovo govorim jer vjerujem i cuda i zelim da pratis o i ciljas dane ❤️

U teoriji moze. Mozda bi bile potrebne godine za to. Da se potrefi ono sve savrseno js izasla taman kad imamo odnos i jedan supermen ju je nasao. Ono retrogradni merkur se mora dogoditi 🤣😂 na vrbi rodilo grozdje. Nije nemoguce ali eto sve znas... ne treba cekati cudo.... treba otici po njega...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.