Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 09:28

Traveller

Sanjarka88 🦋

10 plusica, koji mjesec 😍😍😍!!!

Bilo ih je i 11, nažalost naša Samoja je imala spontani. Ali i to je naša forumaška beba tako da je računam, bez obzira na tužni ishod.
    Lista izgleda top. 🎉

Znam
    Vratit ce nam se ona na temu, jaca nego ikad ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lullaby

Sanjarka88 🦋

To ivek bravo!!! Cestitam od ❤️ i nek bude skolska

Lullaby ti si trudna 😍 koje je osjetljivosti taj drugi tete? Ne vidim ovako, jel se sta vidi na njemu?

Isto 25. Ma luda sam, muža poslala u ljekarnu hitno da ode 😂😂 Evo sad imam + + i vjerujem napokon da je to to.
    https://ibb.co/ypJkFpC

Sanjarka88

Lullaby

Sanjarka88 🦋

To ivek bravo!!! Cestitam od ❤️ i nek bude skolska

Lullaby ti si trudna 😍 koje je osjetljivosti taj drugi tete? Ne vidim ovako, jel se sta vidi na njemu?

Isto 25. Ma luda sam, muža poslala u ljekarnu hitno da ode 😂😂 Evo sad imam + + i vjerujem napokon da je to to.
    https://ibb.co/ypJkFpC

Ma to je to 😍😍😍

Mia333

lindsay

https://ibb.co/gFTrcwc
    Spasena od smrti, operirana i ostala kod nas ❤
    Toliko je dobra i mirna, ne mogu vam reci…
    Zahvalna…

Ajme kako je slatka ❤❤❤❤❤🤗🤗🤗

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Lindsay
    28. Studeni 2020. 09:37

Mia333 jesi ti rekla da ste vi negdje oko Rijeke?

Lindsay
    28. Studeni 2020. 09:38

Briga je, priznajem. Ali ne zalim ni sekunde. Setnja 4 puta dnevno po pola sata. Prva u 5 ujutro prije odlaska na posao. Igra s njom, ciscenje dlaka po kuci i sve ali sve je vratila svojom dobrotom malena i ljubavlju.

sassy
    28. Studeni 2020. 09:38

Dobro jutro cure uz ☕️,

Cestitam na plusicima 🎉🎉🎉🎉 uzivajte sad u ovim trenutcima cure. Tako divne vijesti ovo jutro.

Sanjarka, kako je mala?
    Bella, dok M ne dodje ono pravo, nista nije izgubljeno.

Ja ne izvjestavam svoje stanje jer ne znam kad cu dobit i zakinuta sam za odbrojavanje ovdje (fali mi). Inace nemam nikakvih simptoma ni za T ni za M osim mucnina koje su radi terapije. M bi trebali biti prva sedmica Dec al koji dan tacno - ne znam.
    Danas poslije podne idem kod endokrinologa i nadam se da ce bit OK :)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mia333
    28. Studeni 2020. 09:39

P204, Ivek i Lullaby cestitam vam od ❤ i zelim sve najbolje, da bude uredna i skolska! Uzivajte u toj sreci! 🤗
    Novim curama zelim veliku dobrodoslicu i da sto prije napuste ovu temu, u pozitivnom smislu! 😊

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 09:39

Stormy

Traveller

Stormy

Traveller

Ivek, Lullaby, P2104, čestitam vam cure od srca!!! Kakav divan vikend. Da sam Nina Badric, pjevala bih vam Carobno jutros sad. 😍😂😘🎉🎉🎉🎉
    Lista će divno izgledati a još nije kraj mjeseca!

Stormy, ti sutra piskis?

Bella, jako mi je žao radi pada temperature, sad držimo fige da se mrvica ugnijezdi na Božić. 😍😍😍😍😍
    Travellerkameni ti je isto baš pala jako temp. tako da se nicemu ne nadam 😣 Ako budem piskila, piskit cu tek nakon vikenda…

Stavi nam graf da te stalkamo. 😁❤️ Žao mi je ako je to nagovjestaj vještice, ali i ti sjedas u Božićni vlak. Pa vidite cure da plusevi pljuste tu samo tako.

Ne koristim FF app. ali poceti cu od sljedeceg ciklusa…ovo je moj graf iz moje app
    https://ibb.co/BjFcPLb

A znas li koliko ti traje lutealna? 

Lindsay
    28. Studeni 2020. 09:40

Stormy sta su ti nasli? Meni ureaplasmu, lijecila sam Doksiciklinom. Fuj antibiotik ali eco u pon cu ici na ponavljanje nalaza pa cu vidjeti jesam se rijesila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.