Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • p2104
    28. Studeni 2020. 11:52

Traveller

Sanjarka88 🦋

10 plusica, koji mjesec 😍😍😍!!!

Bilo ih je i 11, nažalost naša Samoja je imala spontani. Ali i to je naša forumaška beba tako da je računam, bez obzira na tužni ishod.
    Lista izgleda top. 🎉

11 ih je, ja sam jedna od njih ☺️

Tommyfame
    28. Studeni 2020. 12:00

p2104

Traveller

Sanjarka88 🦋

Bilo ih je i 11, nažalost naša Samoja je imala spontani. Ali i to je naša forumaška beba tako da je računam, bez obzira na tužni ishod.
    Lista izgleda top. 🎉

Čestitam!

No daj se pliz predstavi..bar ja te nisam tu viđala.
    Koliko dugo pokusavate? Koliko imate godina? Koje dane sta pokrili? Jeste sta koristili?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    28. Studeni 2020. 12:04

Lullaby

watson009

Lullaby

Haha Sanjarka ja sam svoje testove sačuvala, rekla sam čuvam dok ne vidim plus. Danas ih slikam i bacam. Jurim sad, al pokazat ću vam popodne što je luda žena. Ja mislim da sam u ova 3 ciklusa preko 10ak pišnula 😂 Ok, kupila sam one iz Mullera jeftine da me muž ne ubije što toliko trošim, al ima svakakvih 😂 Ja pišnem jedan, negativan onda se uvjerim ma rano je i tako redom 😂😂 Muž je na kraju odustao od mene i rekao aj kad te čini sretnom kupuj i piški koliko oćeš 😂

Ahahhahahahahahhahaah to je utjecaj ove grupe 😂😂😂👆 ali ti si svoj plusic popiskila ❤
    Koliko se sjecam ti si imala pozitivne LH trakice jel daaa?

Je, ovaj ciklus trakice radila, pozitivne, ovulacija dan poslije, osjetila sam bol u jajniku ko inače. Pokrili smo dan i dva dana prije o, na dan o i dan poslije o. Tako da sam se nadala tom plusu jer je sve bilo super. Da nisam dobila, mislim da bi odmah na neke pretrage, bar hormone. Ja jesam iz 3. ciklusa dobila plus što je brzo, ali sam imala nekih neuroloških problema zbog kojih sam čekala s pokušajima oko godinu dana dok mi ne daju zeleno svjetlo tako da imam osjećaj da pokušavam puno duže iako zapravo samo 3 mj. Ta želja je u meni već godinu ipo.
    Već sad znam da idem na carski zbog tih problema. Malo me nekako trta što sad. Ne znam moram li tu betu vaditi? Prebacit ću se sad privatno kod neke ginokologice koja bi me mogla i poroditi, pa da me prati cijelu trudnoću. Zovem doktore u ponedjeljak. Ovaj vikend uživam i probat ću što manje brinuti 😊

Aaaa bas mi je dragoooo zbog tebe ❤❤❤ 
    A beta..a sta ja znam. Ja osobno cu je ic vadit zbog biokemijske no mozes eventualno ponoviti test za dva dana pa ak plus vristi mislim da nemas potrebe ☺
    I nemoj razmisljat o carskom kao da je nest lose..porodaj ko porodaj najbitnije je da ste ti i tvoja beba ok ❤
    Jesi rekla muzu? 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• p2104
    28. Studeni 2020. 12:10

Tommyfame

p2104

Traveller

Sanjarka88 🦋

Lista izgleda top. 🎉

Čestitam!

Koliko dugo pokusavate? Koliko imate godina? Koje dane sta pokrili? Jeste sta koristili?

A ja sam svježa u pokušavanju i uspjelo nam je u drugom ciklusu pokusavanja pa sam zato tu nova i nije me bilo tu. Imam 25 godina i iz Zagreba sam. Pomoću LH trakica smo uspjeli i bazalna temperatura. Prošli ciklus nam je bio neuspješan jer sam koronu imala pa tijelo nije bilo spremno. Nadam se da će sve proći super, ovo je rana rana trudnoća, 4 tj i 2 dana. 

Tommyfame
    28. Studeni 2020. 12:13

p2104

Tommyfame

p2104

Traveller

Sanjarka88 🦋

Lista izgleda top. 🎉

Čestitam!

A ja sam svježa u pokušavanju i uspjelo nam je u drugom ciklusu pokusavanja pa sam zato tu nova i nije me bilo tu. Imam 25 godina i iz Zagreba sam. Pomoću LH trakica smo uspjeli i bazalna temperatura. Prošli ciklus nam je bio neuspješan jer sam koronu imala pa tijelo nije bilo spremno. Nadam se da će sve proći super, ovo je rana rana trudnoća, 4 tj i 2 dana.

Zakoooon! 
    Ma bit ce sve ok :) imas na forumu Ljetne bebe, tamo su ti super cure koje ce ti sve objasniti za preglede,vitamine i ostalo :) 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Divna 🎀
    28. Studeni 2020. 12:24

Cestitam svim plusicima, posebno  mi je drago bude za ove sto se duze trude i vise pisu, da me neko ne shvati pogresno. 🥳🥳🥰🥰
    Ja danas 9 DPo, samo malo grudi punije i teze, nista vise. Ne nadam se puno jer nemam nikakvih specijalnih simptoma... mozda budem piskila 12 DPO 🤷‍♀️

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

buhtlica23
    28. Studeni 2020. 12:37

Traveller

Ivek, oprosti ali ne mogu upamtiti sve. Jesi ti prijavljivala kakve simptome tu?

Buhtlice, di si? Marty draga, javi što je s tobom ako nas čitaš. 😘 Mokosh, kako je kod tebe?

Jooj tu sam ti ja, ali totalno razocarana u ovaj ciklus. Mislim da nisam imala O,a nisam dobila trakice na vrijeme i nisam mogla popratiti. Nikakve sluzi nije bilo kad je trebalo biti, a ni kasnije. Mm ima nekih problema ovaj mj pa smo samo 6 x uspjeli sto je za nas bas malo. Ne znam sta mu je izgleda se nahladio ili nesto i nije uspjevo zadrzat paliju uspravno tj. je al je moro zavrsit svaki put za minutu doslovno😅. Morat cu mu kupit neke tablete ili nesto na prirodnoj bazi jer odbija otic kod dr.
     Pravila sam vec dva testa, jucer navecer 1 i prije 2 dana oba su bijela ni naznake nekakvoj crti ili sjeni. Iako pise od prvog dana izostanka M. Trebala bi dobiti u ponedjeljak 30. Iako nekako nemam osjecaj da cu dobiti. Kod mene se sve poremetilo 😆

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

anabelaaaa
    28. Studeni 2020. 13:45

Cestitke curama sa novim plusicima I dobrodoslica novim🤗Ja sam pisnula lh,cini se ds pocinje da tamni..nadam se ds ce nastaviti.Imam 30 trakica.Od sutra radim tri put dnevno, nema da promakne 😂
    https://ibb.co/mtxjdjZ

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Snoopyiica95
    28. Studeni 2020. 13:48

I evooo me nazaaad, danas je 10 dpo, bila sam tu, citala vas ali namjerno nisam pisala da nebi dosla u napast da se testiram vec na 5dpo🤣🧸
    No danas jesam🤣 i lh sam napravila jucer i danas🤣
    Evo slikaaa, jel se vidi ista sta vi mislite? 🤗
    https://ibb.co/5jT6R74
    https://ibb.co/mFrQ4cp
    https://ibb.co/KxTp0Ph

Lh je isto tu, donja od jucer, a gornja od sada 😅
    Od simptoma, vec drugi dan blagi grcevi kao pred m🤷🏻‍♀️
    Prekjucer sam isla vaditi gornje umnjake, imam osjecaj kao da ce mi svi zubi ispast van 🤦🏻‍♀️🦷🥴 
    Kako ste vii? Cure koje su ugledale plusic cestitaaam💐🎀 a mi ostale idemo po Bozicno cudo🎀

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 13:56

Traveller

Sanjarko, sigurno nisi ništa kriva. Znam kako se osjećaš jer sam se i sama sto puta preispitivala. Ali trudnoće uspiju u puno stresnijim okruženjima tako da to ne drži vodu. Od obiteljskih prijatelja kćer je rodila zdravo dijete iako joj je tata dok je ona bila u ranoj trudnoći imao moždani i borio se za život, a mama joj je dok je bila u šestom mjesecu obolila od tumora i za mjesec dana umrla. To su strašni sokovi a eto, dijete se rodilo živo i zdravo.

Nemoj se samo puno stresirati oko toga. Ako osjećaš da će te piskenje izluditi onda moraš naći način kako to riješiti. I sama se svaki dan premisljam, ali na kraju odustanem I skuliram se. LH trakica isto više nemam tako da mi je to super.

Sve znam, i svjesna sam da nisam nista kriva 
    Al eto. Morilo me to  ispočetka 
    Sad samo zelim taj stres svest na minimum 
    Zato se i mislim oko testiranja 
    Al idemo dan po dan. Nije mi jos ni o na vidiku 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.