Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 13:58

Lullaby

watson009

Lullaby

Haha Sanjarka ja sam svoje testove sačuvala, rekla sam čuvam dok ne vidim plus. Danas ih slikam i bacam. Jurim sad, al pokazat ću vam popodne što je luda žena. Ja mislim da sam u ova 3 ciklusa preko 10ak pišnula 😂 Ok, kupila sam one iz Mullera jeftine da me muž ne ubije što toliko trošim, al ima svakakvih 😂 Ja pišnem jedan, negativan onda se uvjerim ma rano je i tako redom 😂😂 Muž je na kraju odustao od mene i rekao aj kad te čini sretnom kupuj i piški koliko oćeš 😂

Ahahhahahahahahhahaah to je utjecaj ove grupe 😂😂😂👆 ali ti si svoj plusic popiskila ❤
    Koliko se sjecam ti si imala pozitivne LH trakice jel daaa?

Je, ovaj ciklus trakice radila, pozitivne, ovulacija dan poslije, osjetila sam bol u jajniku ko inače. Pokrili smo dan i dva dana prije o, na dan o i dan poslije o. Tako da sam se nadala tom plusu jer je sve bilo super. Da nisam dobila, mislim da bi odmah na neke pretrage, bar hormone. Ja jesam iz 3. ciklusa dobila plus što je brzo, ali sam imala nekih neuroloških problema zbog kojih sam čekala s pokušajima oko godinu dana dok mi ne daju zeleno svjetlo tako da imam osjećaj da pokušavam puno duže iako zapravo samo 3 mj. Ta želja je u meni već godinu ipo.
    Već sad znam da idem na carski zbog tih problema. Malo me nekako trta što sad. Ne znam moram li tu betu vaditi? Prebacit ću se sad privatno kod neke ginokologice koja bi me mogla i poroditi, pa da me prati cijelu trudnoću. Zovem doktore u ponedjeljak. Ovaj vikend uživam i probat ću što manje brinuti 😊

Nadam se da nisu ozbiljni neuroloski problemi i da ne mogu ugroziti trudnocu ni porod 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 13:59

Traveller

Valentina, na testu ne vidim ali to je stvarno rano. Ali LH je super, i definitivno je tamnija. Ajde lipo ponovi test tamo negdje na 8.dan oplodnje pa da vidimo. Držim fige.

Joj cure, pecem lazanje nakon mjesec i pol dana. Uzbuđena sam ko djevica pred prvu bračnu noć. ☺️☺️☺️☺️

Hahha 
    Uzivaj 😍😍😍

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 13:59

lavanya 🌷

Jutro cure…
    Čestitam svim plusićima od ❤
    Kod mene nista novo pa se ne javljam, ali vas popratim koliko stignem…
    Iduci tjedan je za nas tjedan D…kad cemo sve znati… tako da sam jako nervozna i nestrpljiva…
    Ne mjerim temp i ne piskim ovaj mjesec (za sad 😁)
    Ugodan vikend svima 💕

Podsjeti me sta je sljedeci tjedan? Neki pregledi? 

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 14:00

anabelaaaa

Cestitke curama sa novim plusicima I dobrodoslica novim🤗Ja sam pisnula lh,cini se ds pocinje da tamni..nadam se ds ce nastaviti.Imam 30 trakica.Od sutra radim tri put dnevno, nema da promakne 😂
    https://ibb.co/mtxjdjZ

Super da ces ovaj put sve popratit, nece ti sigurno pomaknut 🤞🤞🤞

Mokosh
    28. Studeni 2020. 14:01

Joj zene, meni  muzev djeda donio njegovo crno domace vino. Znaci zene, to je najfinije crno vino koje postoji na kugli zemaljskoj. 🤤😂 Gledam ja vino, gleda ono mene... 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 14:02

Valentina ja ne vidim na testu nista, lh je dobra, prati i dalje 🤞🤞🤞🤞

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 14:02

Mokosh

Joj zene, meni muzev djeda donio njegovo crno domace vino. Znaci zene, to je najfinije crno vino koje postoji na kugli zemaljskoj. 🤤😂 Gledam ja vino, gleda ono mene…

Imas li jos koji test? 😅

Lisa27 👶🧸🎀
    28. Studeni 2020. 14:03

Čestitam svima na plusićima ❤❤❤❤ a nama ostalima će doći pod bor 🙂
    Cure koje pijete vrkutu, macinu travu i slično kako se to pije? Moramo razraditi plan za novi ciklus 😀 imam vrkutu ali sam ja to pila ovako bez veze kako mi dođe, pretpostavljam da treba piti u neke određene dane 😀😀
    Ajme tako me boli ova M i grceve imam kao nikad u životu ☹

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 14:03

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Sanjarko, sigurno nisi ništa kriva. Znam kako se osjećaš jer sam se i sama sto puta preispitivala. Ali trudnoće uspiju u puno stresnijim okruženjima tako da to ne drži vodu. Od obiteljskih prijatelja kćer je rodila zdravo dijete iako joj je tata dok je ona bila u ranoj trudnoći imao moždani i borio se za život, a mama joj je dok je bila u šestom mjesecu obolila od tumora i za mjesec dana umrla. To su strašni sokovi a eto, dijete se rodilo živo i zdravo.

Nemoj se samo puno stresirati oko toga. Ako osjećaš da će te piskenje izluditi onda moraš naći način kako to riješiti. I sama se svaki dan premisljam, ali na kraju odustanem I skuliram se. LH trakica isto više nemam tako da mi je to super.

Sve znam, i svjesna sam da nisam nista kriva
    Al eto. Morilo me to ispočetka
    Sad samo zelim taj stres svest na minimum
    Zato se i mislim oko testiranja
    Al idemo dan po dan. Nije mi jos ni o na vidiku

Ma samo se nama tu javi kad te uhvati želja za tim i probat ćemo pomoći da makneš misli s toga.
    Ja nemam više nijedan test doma, nikakav. Super mi je što znam da ovaj vikend sigurno neću ni kupovati, u ponedjeljak radim od doma pa isto neću a od utorka nek mi bog pomogne da izdržim. 🤣🤣🤣

Zavidim sta nemas nista 🤣 ja imam brdo lh trakica 
    Ako se odlucim pratit, pratit cu sa zelenima 
    Njih mi nije steta potrosit 🤣
    Pec pec test 😁

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 14:04

Pita me muz jutros jesam li sinoc napravia bebu
    Ja kazem nisi. Kaze on e jbg, bas sam se potrudia 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.