Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    28. Studeni 2020. 09:55

Sanjarka88 🦋

Ja jos nisam ni ovulirala a vec razmisljam kako cu se oduprijeti piskenju testica 😬
    Moram se samo dovest u situaciju da ga ne kupim
    Al su mi problem lh trakice koje imam na izvoz
    I vec vidim kako njih pratim 😒 a mozda je to ok? Kod njih valjda necu poludit kad ne potamni duplo ili sta ja znam kako vec 🤔
    Uglavnom. Znam da im necu odolit
    Mogu ih jedino bacit u smece a onda sam u problemu sljedeci ciklus 🤣
    S druge strane koji smisao pratite te trakice, kad kod dosta zena lh raste opet pred mengu 😒
    Zanemarite, razmisljam na glas 🤣

Meni ti je to s LH trakicama prezabavno, umirim si zelju da prerano ne posegnem za testom i nekako sam mirnija i pozitivnija kad piskim te trakice. Ok malo sam sad poludila jer su pocele tamnit, ali i dalje sam realna i spremna na sve. Jedino ako ovaj ciklus nije dobitan, bit ce mi zao sto sam ih potrosila bezveze i trebat ce mi nove kad cu pikirat ovulaciju.

Lullaby
    28. Studeni 2020. 09:56

Haha Sanjarka ja sam svoje testove sačuvala, rekla sam čuvam dok ne vidim plus. Danas ih slikam i bacam. Jurim sad, al pokazat ću vam popodne što je luda žena. Ja mislim da sam u ova 3 ciklusa preko 10ak pišnula 😂 Ok, kupila sam one iz Mullera jeftine da me muž ne ubije što toliko trošim, al ima svakakvih 😂 Ja pišnem jedan, negativan onda se uvjerim ma rano je i tako redom 😂😂 Muž je na kraju odustao od mene i rekao aj kad te čini sretnom kupuj i piški koliko oćeš 😂

Lindsay
    28. Studeni 2020. 09:56

Mia333 receno nam je da su izgledom tip top(glava,rep) i plivanjem(pravocrtno) ali dzabe ne mogu me oploditi kad ih je ko kap u moru.

watson009
    28. Studeni 2020. 09:57

Stormy da,da bitno je koji dan radis! Koliko se sjecam mora biti izmedu 6. i 10.dana ciklusa, ja sam radila 7.dan ciklusa! 
    Lindsay bodriti cemo se medusobno,trebati ce nam puno snage i podrske! Molim te ne razmisljaj previse o tome, rekla sam ti da sam svasta krenula citati i odustala,pa mislila sam da cu poludjeti od silnih informacija!!! Pozitivnih i negativnih iskustava 😭
    Svaka ima svoju pricu i idemo do kraja 🙌

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    28. Studeni 2020. 09:59

Lullaby

Haha Sanjarka ja sam svoje testove sačuvala, rekla sam čuvam dok ne vidim plus. Danas ih slikam i bacam. Jurim sad, al pokazat ću vam popodne što je luda žena. Ja mislim da sam u ova 3 ciklusa preko 10ak pišnula 😂 Ok, kupila sam one iz Mullera jeftine da me muž ne ubije što toliko trošim, al ima svakakvih 😂 Ja pišnem jedan, negativan onda se uvjerim ma rano je i tako redom 😂😂 Muž je na kraju odustao od mene i rekao aj kad te čini sretnom kupuj i piški koliko oćeš 😂

Ahahhahahahahahhahaah to je utjecaj ove grupe 😂😂😂👆 ali ti si svoj plusic popiskila ❤
    Koliko se sjecam ti si imala pozitivne LH trakice jel daaa?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 10:01

Mene nije strah minusa uopce, ja ga se ne bojim 
    Ja se bojim scenarija iz ove zadnje t
    U kojoj me ne normalno piskenje kostalo puno toga 
    Pa sam se izludila sa crtom koja je po meni trebala vise potamnit nakon dan, dva 
    Pa me to nagnalo da idem vadit betu koja je bila samo 77 na 15dpo a od 9dpo sam imala test pozitivan... Naravno nabila sam si od svega stres na ntu i cekala los ishod i doceklaa ga 🥺
    Ponekad se pitam jesam li svojim stresom uzrokovala spontani 😪
    Eto. Ukratko ne bojim se minusa nego svog ludila 😁😬😣🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 10:02

lindsay

Mia333receno nam je da su izgledom tip top(glava,rep) i plivanjem(pravocrtno) ali dzabe ne mogu me oploditi kad ih je ko kap u moru.

Ne kuzim se bas Al zar nije jedan dovoljan 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lindsay
    28. Studeni 2020. 10:02

watson009

Stormy da,da bitno je koji dan radis! Koliko se sjecam mora biti izmedu 6. i 10.dana ciklusa, ja sam radila 7.dan ciklusa!
    Lindsay bodriti cemo se medusobno,trebati ce nam puno snage i podrske! Molim te ne razmisljaj previse o tome, rekla sam ti da sam svasta krenula citati i odustala,pa mislila sam da cu poludjeti od silnih informacija!!! Pozitivnih i negativnih iskustava 😭
    Svaka ima svoju pricu i idemo do kraja 🙌

Javila sam se ovdje u grupu potpomognute. Majko moja pozlilo mi je od iskustava mada ima i lijepih ima i nesretnih nazalost.

Lindsay
    28. Studeni 2020. 10:05

Sanjarka88 🦋

lindsay

Mia333receno nam je da su izgledom tip top(glava,rep) i plivanjem(pravocrtno) ali dzabe ne mogu me oploditi kad ih je ko kap u moru.

Ne kuzim se bas Al zar nije jedan dovoljan 🤔

He he he carice, u teoriji je. U praksi se svi oni medjusobno guraju na putu prema js i tako jacaju jedan drugog, odrzavaju ga na zivotu puno duze prije nego "umre" . Nasi se jadnici nemogu ni gurati, siroko im polje 0,5 % komada u cijelom ejakulatu a sterilitet se smatra i 15 % komada u cijelom ejakukatu . 

sassy
    28. Studeni 2020. 10:06

Sanjarka88 🦋

sassy

Dobro jutro cure uz ☕️,

Cestitam na plusicima 🎉🎉🎉🎉uzivajte sad u ovim trenutcima cure. Tako divne vijesti ovo jutro.

Sanjarka, kako je mala?
    Bella,dok M ne dodje ono pravo, nista nije izgubljeno.

Ja ne izvjestavam svoje stanje jer ne znam kad cu dobit i zakinuta sam za odbrojavanje ovdje (fali mi). Inace nemam nikakvih simptoma ni za T ni za M osim mucnina koje su radi terapije. M bi trebali biti prva sedmica Dec al koji dan tacno - ne znam.
    Danas poslije podne idem kod endokrinologa i nadam se da ce bit OK :)

Dobro je, nadam se da tako i ostane 🤞

Nisam skuzila zasto nisi na listi?

Nisam sigurna koji dan da upisem, od 1-7.12 treba da dodje al kod mene se poremetilo sve zadnja dva ciklusa tako da sad sam skroz zbunjena. Jedino da me pisete za 7.12 😬

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.